• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    J4C0B1M: Jakej by tahle karta mela performance v jiny mete muzemr maximalne vestit z koule.
    Ja tvrdim ze je ta karta objektivne nejslabsi z DK karet a ackoliv nejaka synergie existuje, neni dost dobra na to aby vyhrala hru.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON:asi ale nedokážeš pochopit, že karty nejsou špatný kvůli tomu jaká je meta
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    VOMAJDA: Tak win condition se vysvetluje pomerne hezky sam. Vsechny DK dokazou svou hero power (bez battle cry) vyhrat hru. Garrosh si muze sypat po 1 dmg do prazdnyho boardu do konce veku :)

J4C0B1M:
    Staty z HS Replay:
    DK Malfurion: hraje se v 16% decku, 56% win rate
    DK Anduin: 12% decku, 52% win rate
    DK Rexxar: 4% decku, 52% win rate
    DK Garrosh: 1,6% decku, 45,5% win rate

Ale hlavne ze ja jsem noob :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ten midrange z netu bude třeba lepší, až se srazí počet druidů, vyhodí se Geist, vyhodí se TBK, přidá se Rotface a Fishes a paráda

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Koho muzu otravovat zacatecnickejma dotazama do zprav? Nechci tady zaclanet
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    tak hraje se minimálně Grommash Helscream a Bloodhoof Brave. Battle Rage je s jedním poškozeným minionem na stole lepší lízání než Arcane Intellect, kterej se hraje v úplně každym mágovi, protože je úplně neuvěřitelně dobrej. Execute se hraje pořád minimálně jednou ve všem, kromě pirate warriora, protože tam je skutečně slabá. A Sleep with Fishes stejně jako např. Brawl, Flamestrike, Blizzard, Fan of Knives nejsou tak úplně špatný karty ;)
    A mimochodem - nevím, jestli win condition znamená úplně přesně to, co si myslíš, že to znamená :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: to že to neumíš zahrát neznamená, že to je špatnej DK a špatnej deck
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    J4C0B1M:
    Kolik enrage karet se komepetitivne hraje? 0?
    Ano, budu si kartou za 8 man supportovat trojdrop :)
    Rotface je ferovej argument.

KOZLIKK:
    Battle rage je trash (a zaroven win more karta)
    Execute se od nerfu nehraje
    Sleep with fishes? V 9+ kole dokazu dat za 4 many 4 damage do vseho, win condition jak svine!

Don't get me wrong ale vzhledem k tomu ze mi DK padnul jsem se hodne snazil postavit s nim funkcni deck, a se soucasnym card poolem je to ztrata casu a ztrata ranku.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: aktivovat enrage? Bersekři? Rotface?
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    NAPOSPAS: Kdyz se clovek podiva na tyhle decky, fungovali by uplne stejne (ne-li lip) bez DK. Kazdej class tam ma nejakou hratelnou synergii, z karet co se hrajou dnes ma DK synergii maximalne s Acolytou a Grim Patronem.
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    FEKASON: Mne se nahodou docela zamlouva a control war neni uplne spatny imo.
    Napr:
    Death Knight Control Warrior - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/892704-death-knight-control-warrior
    nebo
    Top 20 Legend DK Tempo Warrior Guide - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/907382-top-20-legend-dk-tempo-warrior-guide
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: to nemam.ale vzdycky je tam ten skret co po spellu resetuje hero power
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KVIIIK: DK maj stejne rozdilnou kvalitu, jako questy. Kuprikladu Warrior DK (kteryho jsem dostal z adventure) je neuveritelnej trash kterej nefunguje ani kdyz kolem nej postavis celej deck.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    tak jo, jade druid je funguje :) nemusim premyslet a proste hazu karty na stul. ranked je trapnej
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hmmm, 12:0?

HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Na co kraftit DKs, kdyz jich vetsinu dostanete v prvnich 10ti paklech, zejo? :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    DK jsou fakt pěkný (craftil jsem už třetího), ale co jinak expanze udělala s metou je děs a běs... zas deset druidů v řadě :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: mas deck?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tvl ten DK paladin,na kteryho muzes jen koukat,to je taky zlo.celkove se mi libi,co prinesli DK hrdinove do HS,ale nelibi se mi,ze polovinu her clovek muze jen koukat,kdy teda dotycnej vyhraje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam