• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    FEKASON: Mne se nahodou docela zamlouva a control war neni uplne spatny imo.
    Napr:
    Death Knight Control Warrior - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/892704-death-knight-control-warrior
    nebo
    Top 20 Legend DK Tempo Warrior Guide - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/907382-top-20-legend-dk-tempo-warrior-guide
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: to nemam.ale vzdycky je tam ten skret co po spellu resetuje hero power
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    KVIIIK: DK maj stejne rozdilnou kvalitu, jako questy. Kuprikladu Warrior DK (kteryho jsem dostal z adventure) je neuveritelnej trash kterej nefunguje ani kdyz kolem nej postavis celej deck.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    tak jo, jade druid je funguje :) nemusim premyslet a proste hazu karty na stul. ranked je trapnej
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hmmm, 12:0?

HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Na co kraftit DKs, kdyz jich vetsinu dostanete v prvnich 10ti paklech, zejo? :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    DK jsou fakt pěkný (craftil jsem už třetího), ale co jinak expanze udělala s metou je děs a běs... zas deset druidů v řadě :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: mas deck?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tvl ten DK paladin,na kteryho muzes jen koukat,to je taky zlo.celkove se mi libi,co prinesli DK hrdinove do HS,ale nelibi se mi,ze polovinu her clovek muze jen koukat,kdy teda dotycnej vyhraje
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne by zajimal DK Paladin deck :-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KVIIIK: :)) par dni zpet jsem koukal jak grindil sjow konec sezony kvuli umisteni a ukazoval tracker a mel tam asi 60 her druid vs druid a asi 10 her proti jinym deckum :D to jsem trochu neveril vlastnim ocim
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DEINEIGE: Uz dobry :-)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Už aby tu byl ten nerf - na ladderu 40% druidové, 40% piráti a 20% na zbytek. omg!!! fakt zábava...
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    CUZMAN: ja jsem
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Neni ted nekdo online na bn na hs?
    MATHES
    MATHES --- ---
    BARTOK: bez print screenu se to tezko odhaduje
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Vcera sem hral proti magovi s azbukou a ptam se, jaktoze mel basic karty pro druida?
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    JEENA: glaivezooka je hunter, a odpovidas na prispevek o warriorovi... kazda classa potrebuje svou "identitu" a ramp je druidacka identita takze ramp nerfovani me prijde pomateny. ale fajn, design space, bla bla bla..
    JEENA
    JEENA --- ---
    LEDOFREDO: Muzes to, prosim, linknout, respektive, je tam nejakej hlubsi reasoning? Jak jsem nad tim premejslel, tak hall of fame + nahradit mi prijde jako fajn moznost. Pro standart by to asi dopadlo +- stejne (3 mana 3/2 zbran jako nahrada), ale war axe by existovala alespon ve wildu. Nabizi se furt jeste moznost, ze Blizzardu prijde war axe moc opressive i na wild, ale to uz asi neposoudim (taky protoze jen oni sami vedi co chtej printit dal, a v cem by jim prekazela treba).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam