MATHES: Opět jste mě hluboce zklamal pane Mathesi, připravte se příště pořádně. Vždycky ohejbáš moje slova jak se ti to hodí a tvrdíš něco co jsem vůbec nenapsal, ale fakt vždycky. Kde píšu, že Razakus je combo o dvou kartách? Kde píšu, že pomocí těch dvou karet dáš ono dmg? A btw je to Blade F
Lurry ne furry, nemá to nic společnýho s komunitou Furries, takže teď nevim jestli mám brát názor člověka co HS hraje od bety a tohodle si nevšiml vůbec vážně. Kdyby byl Tinkers Sharpsword Oil z classic setu, tak bych nerf chápal a pokud správně koukám, tak teď lze udělat u roguem zbraň s attackem 14 a je to na potřeba "pouze" 8 karet a 29 many, fakin OP. Zabili kartu, stejně jako zabili spoutu dalších jen aby mohli vydat nový, ještě silnější karty...clap clap
Ano, Undertaker byl pochopitelně broken, ale Blizzardu přece nedošlo, že když udělaj miniona co se boostuje +1/+1 za DR a zároveň daj jen jedný classe 1 mana cost DR miniony (Webspinnery) tak to bude kralovat ladderu (ano nebylo to jen o tom, byl tam i Creeper, Scientist, Leper Gnome), ale control warr to docela dával :)
Na shamana nemám zas tak špatný vzpomínky, spíš face hunter ve své největší slávě a pirate warrior před nerfem Small-time Buccaneera
A k Razakusovi - ten deck je právě tak silnej, že i dropný misplaye nevadí, ale to o čem jsem psal byly spíš playe do hloubky. Imho je Razakus easy to learn, hard to master (tak jako spoustu decků v HS :) )