• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ted jsem na r7 a zpet na r8 potkal tri hry za sebou trikrat stejnyho hrace. je to vubec mozny? :D nejakej reno control lock,uz na toho chuja nemam nervy ho potkat po ctvrty a zase dostat :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    :D musíš zkvalitnit gameplay, nepotřebuješ dobrý karty
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    no nic tak prodávám účet, arena draft 65,4 rating, při 1-2 situaci potkám deck, který má brawl, bog creeper, slam, shield slam, cobalt scalebane( karta, kterou jsem nedraftoval ani nepamatuju, zatím všichni protivníci ji měli), bladed gauntled atd. prostě k nasrání...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    PLOMBDENTIST: jediny co mi v tom seznamu prebyva je aluneth asi, ta karta mi neprijde tak dobra to bych asi do top 10 nezaradil

jinak me se hrozne libil keleseth hned od launche FT i kdyz v ty dobe ho nikdo nehral, ale ted mi to prijde jako ukazkovej priklad toho jak karta nema vypadat ... kdyz to prijde do ruky/early tak to je +30% wr a z pozice protihrace je to hrozne demotivujici, jako povedlo se mi vyhrat vcera i mirror rogue kdy on kelesetha mel od 2 kola a ja ho nedostal celou hru, nebo naky defensivnejsi baliky jsou to taky schopny ustat kdyz jim to dobre chodi a rogueovi uz po kelesethovi ne, ale to jsou jen vyjimky
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    update oblibeneho zebricku legendarek
    Hearthstone: The 20 best legendary cards | PC Gamer
    http://www.pcgamer.com/hearthstone-the-25-best-legendary-cards/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SPAJDA02: dnes jsem rano myslel na to samy :pak jsem se ale vyskrabal na r8. pak zas na r10. ted jsem r9, serou me hunteri,zoolock a roguna.
    kdyz vezmu control,dostanu control... ted mam 5 vyhrr swinstreakem s milldruidem,ale bojim se hrat dal,abych nesel zpet na r10 :D
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    asi prodam ucet, to je uplne v prdeli jak to chodi, co draftuju...
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: tak a mam stejnej strop na wildu ... 8 ***** a dve spadnu, pripadam si jak hobit
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    ONDRA_PATA: Hmmm uz 10 dni bych potreboval streak 10->5.

Kdyby nekdo mel tip, tak sem s nim.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze stacilo se dostat na r14 a najednou s jednim prerusenim winstreak r14(1 hvezda) > r10.
    murloc paladin
    TETH
    TETH --- ---
    MATHES: LOL, jsem to totalne prehledl... Dik
    TETH
    TETH --- ---
    koho volite za sampiona?
    Hearthstone Official Game Site
    https://playhearthstone.com/en-us/blog/21362084
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ONDRA_PATA: story of my life...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AZIM: asi zkusim toho tvyho
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    AZIM: co bych za 10 dal. jako asi je dobre,ze je to celkem vyrovnany,vlastne bych si nemel stezovat,ale kdyz to je tak frustrujici :D
    ani big priest,co me vytah v prosinci na r11 mi ted nepomohl ani na r17, spis me shodil.
    taky jedu wilda.
    AZIM
    AZIM --- ---
    ONDRA_PATA: jak jsem dojel s tim priestem na 7, tak sem couvnul na 8 a uz sem se nehnul, presne jak rikas, tri hvezdy tam a zase zpet ... zacal jsem hrat vic wild, vicemene snadno jsem dojel na 10 a ted se ne a ne odlepit tam, 3 hry z 5ti mi to hodi huntera s naga/giant deckem a to se proste neda
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    ONDRA_PATA: uf, tak v tom nejsu sam.. diky
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NYRLEM: to cislo 91,7% maj asi naky oblibeny, protoze to je zase prej moje winrate za paladina proti priestovi (z wildu)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak jste na to na ladderu? asi jsem fakt neschopnej nebo mam moc stesti s pritelkyni,protoze jsem dodnes nemohl dat ani r15 s nicim.jade druid,big priest,miracle rogue...vsechno to bylo 3 sem 3 zept atd. nakonec s disaggrolckem mam nejlepsi vysledky. dosel jsem na r14 a zade tam a zpet na r15. zkusil jsem i cubelocka,ale secret mage,millrogue a kazakus prirst nejdou.furt se placam tam a zpet.
    evodhaman mi nikdy nevyjde,to je pro me zaklety.murloc palafin jo,ale tri hry za sebou to neprijde a zase zpet.dragon prirst me bavi,ale potkam aggro a nazdar.prijde mi,ze ted je to strasne vyrovnany,ze oproti koftu je tezsi dosahnout nejakyho vetsiho streaku natoz podtupu.nrmyslim si,ze to hraju blbe,mozna mi to proste jen nepreje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam