_DOMINIK_:
jj on je to zamer, rezignoval jsem postupne na to vytvorit nejaky holy grail deck co bude fungovat ve vetsine pripadu i proti agru i proti controlu, z principu veci asi nic takoveho byt nemuze, vzdy to proti necemu bude trochu slabsi... Zkusil jsem tedy zacit decky tvorit stylem, ze budu mit superdobry matchup s controlem a horsi s vetsinou ager a vice versa.
Navic mi prijde ze ten matchup system je nejak ohnuty smerem jakou rasu prave hrajes, treba u huntera mi to zatim jako soupere dava daleko mene ager nez u priesta. Muze to byt nahoda, ale muze byt v tom algoritmu i nejaka cast kodu kde je nastaveno hunteri jsou vetsinou agra, jako soupere jim moc nedavej dalsi agra... Ale to uz je spis jen sarlatanska hypoteza, treba mam jen stesti...
J4C0B1M:
To je sice mozne, ale nebudu si nechavat nadavat do trotlu od borce co sleduje streamery a svetove turnaje, kopiruje si jejich vychytane tier1 decky a pak si mysli jak jednoduche je dostat se na rank5... Ja se na ten rank 7 dostal vlastnimi decky, az se to povede jemu, pak teprve uvidi ze to neni tak jednoduche jak se zda... Postavit byt jen tier 2 deck a hrat s nim proti tier 1 deckum tak abys splhal po zebricku neni uplne easy...