• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak jsem si rekl, ze to teda zkusim, za 4,8 dustu udelal quest, zolu a benedicta a je to fakt zabavny:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: takze jste to klikali zhruba hodinu a pul?:D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    MATHES: 90 kol a tie
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: dohrali jste to?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    tady mimochodem taky: hraju mirror, zkopíruju Bishopem oponentova Bishopa a jeho Amaru (a přitom mám v balíku ještě pořád svojí+Zolu), o chvíli později oponent svýho Bishopa lízne a zkopíruje deck zas ode mne. A pak je to prostě nekonečný... Ale zas mega zábavný!
    MATHES
    MATHES --- ---
    WENDEL: limit zavedli s tim, jak se objevil dead man's warr - mirror bylo prakticky nemozny dohrat
    WENDEL
    WENDEL --- ---
    MATHES: Já s tím hrál proti warrovi, co mi Benedictuse zkopiroval Azalinou.. Výsledek = tie po 90 kolech :D byl jsem docela překvapnej, že tam je limit. Každopádně ta hra trvala tak pul hodiny
    XINDL
    XINDL --- ---
    MATHES: ten sem zatim nepotkal :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: mirror musi bejt super:D
    XINDL
    XINDL --- ---
    Hlavne je to zase po nejake dobe balik, kterej nabizi fakt hodne moznosti + bishop, kterej ma diky copy baliku fun factor hodne vysoko. Zadna hra neni s tim priestem stejna a to me na tom bavi
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    XINDL: bishop me minule pekne nasral, hral jsem even locka a pres rina jsem mu spalil deck a sup bishop na stole, pak mi slohnul toho destroyera z rina a zkopiroval ho pres zolu. ja bez karet on jich mel mraky a gg
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    XINDL: ten ted hraju na ladderu, akorat obcas musim pouzit vic tauntu kvuli agrru na ladderu
    XINDL
    XINDL --- ---
    KVIIIK: typek na hearthpwn pise Elise, je to ale imho celkem slaba nahrada. Z tech her, co jsem hral musim rict, ze je to celkem zasadni karta. Diky draw kartam ti muze hrozit, ze budes drive ve fatigue, pak ale zahrajes bishopa a ses v klidu. Na druhou stranu se mi v jedne hre stalo, ze mi prohral hru. Zahral sem ho moc brzo a naredil mi balik tak, ze mi pak nechodily dulezity karty, ale trash ze souperova baliku
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    XINDL: nějakej nápad, co za Bishopa? už jsem ho dissnul :(
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CUZMAN: Miracle rogue
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    PRIESTY NEEEE Hate them :-D
    XINDL
    XINDL --- ---
    mne funguje tenhle quest priest. Jsou to sice delsi hry, ale je schopny to porazit temer cokoliv a dostalo me to na rank 4

Kibler's Quest Priest - Hearthstone Decks
    https://www.hearthpwn.com/decks/1114796-kiblers-quest-priest
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Co tedka frci? Co je v mode? Krome roguny?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    quest roguny tenkrát přepískli... ten budou nerfovat s každou expanzí imho...
    MATHES
    MATHES --- ---
    SPAJDA02: ne, ani vuci priestovi to neni "mnohem silnejsi". stejne te zabiji kombem z ruky, takze anduin clear moc nefunguje a SW:D taky moc nefunguje, takze nechapu proc.

I kdyby to proti priestovi bylo trochu silnejsi, tak je to jedna class, takze vyrok, ze je to silnejsi, nez predtim mi prijde dost diskutabilni az zabavnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam