• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    XINDL: co je to za lidi? neznam jediny jmeno:D
    XINDL
    XINDL --- ---
    Opet nejaky packy zadarmo za Choose your champion. Ja dal Hatul, protoze se jako jedinej netvari jak uplnej kreten :D

HCT Fall Championship
    https://playhearthstone.com/...us/esports/tournament/hct-fall-championship-2018/choose-your-champion
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    no Brode, no Morhaime .. opousteni tonouci se lodi, nebo naopak usvit novych, lepsich zitrku jak pro Blizz tak pro HS?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    btw v nadchazejicim eventu se bude fasovat za login zlatej witch cauldron, coz je epic, takze 400 dustu pro kazdyho free
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNSEEN: Tak ten je aspoň good, dostal z classic setu je pohoda :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    J4C0B1M: pyroblast :o)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    Ja vsecky goldeny (pokud mam teda normalni kopie) bez milosti tavim, takze prijemnych 600 dustu jako vzdycky :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Co jste vůbec dostali? Hovno jako vždycky?

Btw teď jsem prohrál vyhranou hru, protože si rogue z Hallucination vytáhl Glindu Crowskin a já mu to nemohl boardem o 1 hp zabít, pak už jely jenom echa (Giggling ofc), gj Blizzard

TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    MATHES: Jednu hru proti priestovi - byl moc rychlej a prislo mu to. Vetsina vzdava jak dostane prvni fist do hlavy:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    TOMASEQ: uz se ti s tim povedlo prohrat? mne jeste porad ne:D
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    MATHES: Funguje vyborne:-)))
    MATHES
    MATHES --- ---
    a uz jsem pochopil jak je to s fatigue (asi) - balik se doplni max jednou za kolo
    MATHES
    MATHES --- ---
    New king of the hill:D

VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    ARANIUS: Annoy-o-Tron je nejlepšejší jednotka ever! =^.^=
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Ja som si svoju zabavu uzil s touto kombinaciou:
    Paladin: Glow-Tron, Annoy-o-Tron, Microtech Controller, Annoy-o-Module, Giggling Inventor a Mimiron's Head

Vyhral som hned prvu hru s magom :)
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    Ja som si zlozil na brawl mage deck : babbling book, mana wyrm, open the gates, primordial, sorcerers apprentice a ice block a tiez som vyhral 2x proti priestom.. Jeden nevedel zakoncit s nabitym 58/58 minionom.
    Vcelku som sa zabavil na tom
    MATHES
    MATHES --- ---
    QUARATH: no ani ne, ono to obcas dela fatigue, obcas ne. nejsem si jistej, jestli je to bug, nebo feature
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    PHOBOS99: vis co, ja mam pocit, ze to ted asi nejak opravili
    ...nicmene da se to hrat velice dobre i v dalsich variantach - ty dva fleky na 1 mana spelly muzes dat:
    Earthen Scales, Jade Idol, Raven Idol (Claw, Naturalize) - jakakoliv kombinace docela funguje

MATHES: tenhle mage te asi rozseka v jakekoliv kombinaci tech 1 mana :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PHOBOS99: ja ted taky prohral s tempo magem, ale taky tomu moc nerozumim
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    MATHES: já s tím zrovna prohrál. žádný fatigue se nekonal, prostě jsme jen točil spelly, dokud jsem neměl plno auctioneerů... nějak tomu nerozumím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam