HS ted v posledni dobe hraju v zasade jen z povinnosti (rumble me vubec neoslovil a uz mi ta meta prijde hrozne ustrnula), tak jsem si chtel postavit nejaky novy, hodne neokoukany deck, ktery snad trochu obnovi moji viru v hru. jedina karta z rumble, ktera mi prijde opravdu zajimava, je halazzi. a jednou z mych pet karet v HS vzdycky byl hobgoblin. navic jdou docela hezky dokupy. hobgoblin samozrejme vyzaduje dost specificky card package - konkretne spoustu levnych critteru. dobrych 1power bytosti ma ted hunter docela dost (springpaw, krtek, alley cat...), jsou to skoro bez vyjimky 1dropy, tak proc z toho neudelat rovnou odd deck??? (po pravde, hlavni duvod, proc jsem to udelal odd, je fakt, ze pak ten deck muzu pojmenovat ODDGOBLIN :D )
tak si to postavim, vecpu tam napriklad lowly squira, protoze proc ne, body za styl, no ne?! zaradim se do wild ranked a narazim na dalsiho huntera. samozrejme ma t5 4 vlky, protoze hunteri proti me maji vzdycky t5 4 vlky, snad dokonce ikdyz nehrajou secrety. vyjimkou je jedine to, kdyz je maji t4 pres coinu.
nicmene se mi kolem tech jeho secretu dari hezky navigovat a na jednom zivote ho zabiju. prijde mi friend request. ty normalne okamzite discarduju, ale rekl jsem si, ze si to tentokrat poslechnu. a nezklamalo! vyslech jsem si, ze jsem cancer faggot a ze mam umrit. tak jsem slusne podekoval, napsal 'outplayed hard, gg', jeste chvili si pak cetl navyhnutelny nasledujici tirady a pak si me bohuzel vyndal z pratel. nicmene ucel to splnilo, celkem me ta zkusenost osvezila a alespon docasne mam do HS zase jednou chut :)