• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES: a ty ze sebe prestan delat nejakeho krutoprisneho admina, ses populista jako prase a lecis si tady sve komplexy sbiranim palcu nahoru... Jestli mi chces dat zase RO tak mi ho rovnou dej a neukajej tady sve ego dlouhym vysvetlovanim, na to nikdo neni zvedavej krome tebe samotneho...
    Nekdo te udelal adminem a ty se nemuzes nabazit sve uzasne moci rozdavat tady read only, typicky otloukanek z detstvi...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: A dost. Prestan se tvarit, ze ostatni muzou za tvoji neschopnost.

    Kdyby ses tady pozastavil nad tim "jaktoze je to standard, kdyz je tam sylvannas" tak by nikdo nerekl ani popel, ale ty tady jako prvni zacnes vykrikovat "haha to neni pro me, je to netdeck a jeste wild" a kdyz te tady ostatni upozorni na to, ze ses linej vocas, co neni schopnej si poradne precist post o 650 znacich, tak se zacnes stavet do role obeti, protoze "to nikdo dostatecne neakcentoval".

    Jako tyvole mne uz z tebe zas tecou nervy a nemam chut si kazit patek tvejma ujetejma bullshitama a marnejma pokusama o to pouzivat cizi slova ve spravnym kontextu, kterejma se snazis maskovat svoji neschopnost/lenost/hloupost (vyber si, co se ti libi nejvic).

    Ted jsem si tady vyfiltroval tvoje posledni 10 posty a dosel jsem k zaveru, ze jestli tohodle retardovanyho ublizeneckyho bullshitu nenechas, tak ti zas nadelim na par dni RO, aby ses mohl v klidu vybrecet v soukromi, jak je na tebe svet zase zlej, vyhledal si, co vsechny ty slova co pouzivas vlastne znamenaj a nezasiral tenhle klub svym bezobsaznym slovnim prujmem.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Sakra co to meleš ty premiso. Na nějakou omezenou dobu jsou teď na standartu odrotovaný karty. Tečka! Jestli to nechápeš dej si 20 kliků, ať se probereš, zapni hru, podívej se na kolekci nyní standa karet a dej si facku.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Ja u azimovy zpravy ten akcent na to, ze to je standard deck necitim, to by apriori znamenalo, ze mou premisu ze jedine standard decky jsou jedine spravne prijal za svou, coz asi neprijal a hraje si dal i svuj wild
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    BOREC: vypisuje to tam skript, ne pisatel zpravy... Vidim ze na tomhle foru by se nejdriv mela ukazovat obcanka at tzhle decka nic nepisou
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    MATHES: Oukej..
    MATHES
    MATHES --- ---
    BOREC
    BOREC --- ---
    KAJJAK: jsi dementní a neumíš číst? Je to tam jasně napsaný
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

    to neni napsano v postu ale copypastovano z editoru HS, samotny Azim to tedy nepsal a tudis se ani nesnazil zduraznit jako hlavni zamer toho postu...
    BOREC
    BOREC --- ---
    Btw jak se vám líbí ta nová arena?
    BOREC
    BOREC --- ---
    MATHES: MATHES: je to tak brann je prostě boží :) dostal jsem v packu zlatyho a je to krásný pac i ten dinosaurus je pak zlatej :)))
    MATHES
    MATHES --- ---
    BARTOK: ja bych se do toho uprimne bez branna nepoustel. ta karta je na krivce insane, v late game taky a jako finisher, a to vas asi prekvapi, taky:))

    jak rika Nyrlem, je to jedna z hlavnich pay-off karet. v podstate celej zbytek decku mas horsi (min konzistentni) a tohle s wishmasterem je ten duvod. pokud ho nemas, tak to nema smysl. leeroy je jina karta, ktera funguje jen jako finisher a jinak fakt neni uplne dobra. ono za 5 man neco sezrat s tim, ze tam souperi zbydou dva smrdlaci fakt neni neco o cem by clovek mel psat domu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: v puvodnim postu je jasne napsano, ze je to standard.

    ale ta tvoje projekce rozmazana do bloku textu je fascinujici, jestli se nekdy odhodlas ke konzultaci s odbornikem, tak tam tohle vezmi. dost mu tim zjednodussis praci:))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    BARTOK: mozna jeste halazziho .. je to beast, takze jde zlevnit a da ti palivo do bloodlustu, kterej se dobre hleda zephrysem ..
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NYRLEM: Dik, ja se chtel jenom ujistit kvuli tempu...fouknu tam Leeroye
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    BARTOK: je to za 7 many 10/12 ve statech a 8 muzes rovnou nekam poslat, klicova karta v decku. Kdybych ho nemel, dam tam asi leeroye, ale mozna bych to ani nehral. Jedinej dalsi duvod hrat jednokartak je zephrys..
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NYRLEM: Zatim nemam toho Brana, tak tam muzu zkusit Raga?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NYRLEM:

    Tvoji nizkost snizuje vice uz jen to, ze se uchylujes k urazkam a nejsi schopen jakehokoliv protiargumentu... Jsi maly clovek a delsi reakci na sve prispevky od velikanu jako jsem ja, si ani nezaslouzis ;-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    XINDL: zase bys z toho, ze kajjak je dement, nemusel delat dalekosahle zavery. Kazdej dela chyby, ale ne kazdej absentuje sebereflexi .. a abych tu jen nemoralizoval, s timhle jsem dojel na r5 s jednou prohrou z r8 nebo kde se to ted zacina :) Hraju to bez karet, ve kterych bych ztracel tempo, tj. i bez mechu. Zvazoval jsem call of the wild a ragnaros the firelord, ale jedno je za 9 many 5 do hlavy a druhe klidne nic, takze tam zatim nejsou, tracking je dobrej topdeck, ale v early game casto znici late game plan takze taky nic ..

    ### Highlander Secret
    # Class: Hunter
    # Format: Standard
    # Year of the Dragon
    #
    # 1x (1) Secret Plan
    # 1x (1) Secretkeeper
    # 1x (1) Springpaw
    # 1x (2) Explosive Trap
    # 1x (2) Freezing Trap
    # 1x (2) Pressure Plate
    # 1x (2) Rat Trap
    # 1x (2) Snake Trap
    # 1x (2) Snipe
    # 1x (2) Sunreaver Spy
    # 1x (2) Zephrys the Great
    # 1x (3) Animal Companion
    # 1x (3) Deadly Shot
    # 1x (3) Desert Spear
    # 1x (3) Eaglehorn Bow
    # 1x (3) Kill Command
    # 1x (3) Masked Contender
    # 1x (3) Unleash the Hounds
    # 1x (4) Houndmaster
    # 1x (4) Houndmaster Shaw
    # 1x (4) Hyena Alpha
    # 1x (4) Marked Shot
    # 1x (5) Subject 9
    # 1x (5) Zilliax
    # 1x (6) Savannah Highmane
    # 1x (6) Scarlet Webweaver
    # 1x (6) Unleash the Beast
    # 1x (7) Dinotamer Brann
    # 1x (9) King Krush
    # 1x (10) Zul'jin
    #
    AAECAR8engGoArUDxwOHBMkErgbrB8UI+AjbCe0J/gyY8AKA8wKH+wKggAOnggObhQOghQP1iQPmlgP5lgO+mAPpogP8owPkpAOfpQOipQOmpQMAAA==
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

    S tim rozdilem, ze v puvodnim postu Azim jako primarni informaci nekomunikoval, ze to je standard deck, ale spis to, ze to je dobry deck...

    Aniz bych se lognul na HS, tak jsem Azimovi nasledne dovysvetleni veril a svuj nazor celkem v pohode prehodnotil na zaklade legitimne znejicich argumentu... To je to, ceho je ve spolecnosti ( i na tomto foru) nedostatek, slyset na relevantni protiargumenty, ktere nejsme schopni vyvratit a byt nad veci a byt schopen sve nazory pruzne korigovat na zaklade dalsich faktu, ktere jsou postupne vynaseny :-)

    Lidi jsou tvrdohlavi a nenechaji si sahnout na svou pravdu a nechteji si nasledne argumenty nijak overovat nebo jim neveri z principu. Informacni asymetrie zapricinuje, ze ne o kazdem oboru muzes vedet do dusledku vsechny informace, protoze mu nevenujes a nemuzes venovat vetsinu sveho casu, mas tedy sve oborove priority. Ziskavat si dostatecne penzum informaci o vsem z casoveho hlediska nelze. Problem dnesnich lidi tedy je, ze nedokazou pruzne reagovat na relevantni protiargumenty a prijmout je za sve a tvrdohlave si trvaji na sve pravde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam