• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KAJJAK:
    staci hrat daily quest
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NYRLEM: asi hold hrajes casteji nez ja a nebo nehrajes striktne free to play... V kazdem pripade jsi spis vyjimka, ty standard karty vychazi priliz casto na to aby slo mit zdarma vse co ches zkusit
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KAJJAK: ja nedisuju nic co odrotovava a stejne mam vsechny legendy ze standardu, ktere potrebuji, aniz bych je platil. Navic se neomezuji na warriora. Nekde hluboko uvnitr je v tve logice chybka, kterou nejspis uz nebudes moct napravit ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: Milej zlatej, na nyxu jsem asi 15(?) let. Admina tady mam ani nevim v kolika klubech. RO jsem, za tu dobu co tu jsem, rozdal vseho vsudy dve. Jedno docasny - tobe tady uz ani nevim kdy a druhy trvaly v klubu Pripomina vam neco porno. Resim to s tebou, protoze proste RO beru jako posledni moznost, kdy dojdu k zaveru, ze uz nema smysl se s danym clovekem bavit. Vzdycky to nejprve zkousim po dobrem.

    Ale toho admina tady mam, takze ve chvili, kdy neco prejde pres unosnou mez, tak to resim, protoze Rottweiler se tady v klubu vyskytuje parkrat za rok naprosto nahodne... a kdyz je nekdo jedinej, kdo muze neco udelat, tak to udelat musi.

    Ted uz ti asi najela cevka a uz mi chces nejakej dalsi vyblitek o mym egu a pokusy o nejakej "psychologickej rozbor", do kteryho narves tolik urazek schovanych do pseudo-hypotez, kolik te jen v danou chvili v amoku napadne. Tak ti rovnou rikam, vyser se na to. Bud to bude tak debilni, ze me to skoro az rozesmeje (tvuj posledni post smerem na me), nebo me to nerozesmeje. At tak ci onak ti to RO dam.

    Takze timto koncim diskuzi k tomuto tematu, jestli k tomu mas jeste nejaky pripominky, napis mi je do posty a ne sem.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    LORD_SHAPER:

    Tak to je spravne, stvalo by me nezahrat si na standardu karty, ktere uz sme predtim mel, ale diky nepotrebnosti se jich zbavil abych si dopral luxus zahrat si zdarma kteroukoliv legendu kterou na standardu chci vyzkouset... Free to play by to asi jinak ani neslo...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KAJJAK: je to tak. Dali výběr karet dočasně z wildu/síně slávy zpět do standardu a dali každému nedissnutelnou kopii. Je to v rámci nějaké akce, ale to už nevím, jen mi to proběhlo přes klienta když jsem se nalogoval.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    WANAH: mozna mas pravdu, ja si to neoveroval zatim, radsi nebudu mast ostatni a smaznu to nez budu mit chvili casu se nalogovat
    WANAH
    WANAH --- ---
    KAJJAK: Já mám dojem, že když sem o tom záměru četl prvně, tak slibovali, že ty karty dají všem k dispozici. Bohužel to nemůžu dohledat, tak je možné, že sem si to vysnil.

    Sice ty karty všechny mám, protože použitelné karty nedissuju, ale stejně sem z celé akce rozpačitej.
    BOREC
    BOREC --- ---
    KAJJAK: ke? Ty karty muzes normálně použít
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KAJJAK: tvá reakce krásně potvrzuje nedávnou trefnou Mathesovu hlášku, kdy přirovnává diskuzi s tebou k hraní šachů s holubem:
    "Muze to bejt chvilku zabava, ale vzdycky to skonci stejne. Holub rozhazi vsechny figury, vysere se na sachovnici a odleti s pocitem, ze vyhral."

    Až odejdeš, zkus za sebou zamknout a zahodit klíče ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    :) jsem rád, že aspoň tohle místo na internetech jede ve starejch dobrejch pořádkách.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES: vsechna cizi slova jsou v tech vetach pouzita spravne, ze sis je musel vyhledat co vlastne znamenaji je tvuj problem
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    KAJJAK: doporucim vyhledat specialistu.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES: a ty ze sebe prestan delat nejakeho krutoprisneho admina, ses populista jako prase a lecis si tady sve komplexy sbiranim palcu nahoru... Jestli mi chces dat zase RO tak mi ho rovnou dej a neukajej tady sve ego dlouhym vysvetlovanim, na to nikdo neni zvedavej krome tebe samotneho...
    Nekdo te udelal adminem a ty se nemuzes nabazit sve uzasne moci rozdavat tady read only, typicky otloukanek z detstvi...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: A dost. Prestan se tvarit, ze ostatni muzou za tvoji neschopnost.

    Kdyby ses tady pozastavil nad tim "jaktoze je to standard, kdyz je tam sylvannas" tak by nikdo nerekl ani popel, ale ty tady jako prvni zacnes vykrikovat "haha to neni pro me, je to netdeck a jeste wild" a kdyz te tady ostatni upozorni na to, ze ses linej vocas, co neni schopnej si poradne precist post o 650 znacich, tak se zacnes stavet do role obeti, protoze "to nikdo dostatecne neakcentoval".

    Jako tyvole mne uz z tebe zas tecou nervy a nemam chut si kazit patek tvejma ujetejma bullshitama a marnejma pokusama o to pouzivat cizi slova ve spravnym kontextu, kterejma se snazis maskovat svoji neschopnost/lenost/hloupost (vyber si, co se ti libi nejvic).

    Ted jsem si tady vyfiltroval tvoje posledni 10 posty a dosel jsem k zaveru, ze jestli tohodle retardovanyho ublizeneckyho bullshitu nenechas, tak ti zas nadelim na par dni RO, aby ses mohl v klidu vybrecet v soukromi, jak je na tebe svet zase zlej, vyhledal si, co vsechny ty slova co pouzivas vlastne znamenaj a nezasiral tenhle klub svym bezobsaznym slovnim prujmem.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Sakra co to meleš ty premiso. Na nějakou omezenou dobu jsou teď na standartu odrotovaný karty. Tečka! Jestli to nechápeš dej si 20 kliků, ať se probereš, zapni hru, podívej se na kolekci nyní standa karet a dej si facku.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Ja u azimovy zpravy ten akcent na to, ze to je standard deck necitim, to by apriori znamenalo, ze mou premisu ze jedine standard decky jsou jedine spravne prijal za svou, coz asi neprijal a hraje si dal i svuj wild
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    BOREC: vypisuje to tam skript, ne pisatel zpravy... Vidim ze na tomhle foru by se nejdriv mela ukazovat obcanka at tzhle decka nic nepisou
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    MATHES: Oukej..
    MATHES
    MATHES --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam