• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Dneska taková menší zvířátka

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Vzdyt v bronzu ani neztracis hvezdy, to i kdyby si mel wr 5% tak z nej za mesic vylezes..

Podle me pokud mas karty na nakej normalni metadeck tak se na tu legendu opravdu za mesic hrani musis doklikat, to ani smula neprepere.
    FLAD
    FLAD --- ---
    NYRLEM: Ve standardu jsem nedal vic nez 8-bronz tuhle sezonu, vetsinou jsem mrtvej ve 4, max 5 kole. Takze bych s tim 'legendu musi davat kazdej' byl opatrnej, na nas, ktery mame smulu na protihrace to neplati:-)

Ale wild funguje dobre, o to zadna.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MATHES: tenhle mesic jsem od druheho dne na wikd nesahl a propadl jsem se zatim na 350 legend.. a na standardu jsem na legendu s osmi hvezdami na zacatku dosel dnes s face hunterem. Jelikoz hraju na std cca 5-7 her denne, imho to dnes musi davat uplne kazdej :) wr jsem mel trochu pres 70%, na mobilu se to pocita blbe bez hsreplay .. poslednich par dni ale uz hrajou lamy celkem vysoko, sama roguna a paladin, takze to slo skoro samo..

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    chtel jsem trochu zamachrovat ve finale, ale nepritel to asi po predchozi hre vytusil a leavnul :-/ nastesti na 6,5k celkem trash.. na murloky bych asi nemachrovalxD

MATHES
    MATHES --- ---
    NYRLEM: tak porad dobry, po novy sade jsem jenom vyndal 1x magic trick a 1x ray of frost za 2x wand thiefa a slape to:)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MATHES: Jasne, tak jsem to zkousel hrat vlastne vzdycky kdyz jsem podlehl pokuseni mu dat sanci - ale proste vetsinou ta moje hra koncila nekde tesne po level up na Tier 5 kde jsem typicky vzal toho miniona ale uz nebylo na pozlaceni, nebo vzal, pristi kolo pozlatil ale nebylo na dalsi miniony (typicky bran) a behem tech dvou kol jsem posel na nejakych 20 do ksichtu:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ZAPPO: hele vcera jsem si ho vzal hned v 1. hre po update. agresivni levelling je way to go a proste potrebuje high impact 5/6* miniona. J

a na 5 tieru pri levelu nasel Admiralku Elizu a diky nulovy cene za vyzlateni jsem ji v tom samym kole nasel, polozil i vyzlatil a zbytek hry uz byl s prstem v nose (nejvic me bavil ten 1* 2/1 DR pirat, kterej mi vydrzel az do konce:D)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MATHES: To je prisny - murloci out koukam uplne. A zajimavej je i ten Reno, ja ho parkrat zkousel a mel jsem vzdycky pocit, ze to bylo tak tesne o tu cenu Hero Power a o kolo:) tak treba bude hratelnej
    MATHES
    MATHES --- ---
    beru zpet:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    je cas udelat murlockum papa:D

TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    FVMOUNTIN: jo, mi povidej, ja někdy tak strugglim že bych to odinstaloval
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    TIGERCLAW: mezi 6 a 7k, podle toho jak moc me to irituje a jak moc regaquituju
    MATHES
    MATHES --- ---
    celou hru jsem hral demony (prvni vykopany zlato byl soul juggler) a na finalovou odvetu switchnul do pripravenejch murlocu:D

(positioning je vysledek kombinace toho, ze hry s DR demonama a jugglerem jsou dlouhy, a boomer APM :D)

WENDEL
    WENDEL --- ---
    Turn 4 - 2x goldgrubber a 4 zlaty jednotky, pak uz to byl jen kazdy kolo level az na tier 6 a loveni megasauru, trosku jsem moje oponenty litoval :D

TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    FVMOUNTIN: jak seš na tom s MMR? kolik se pohybuješ
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    po dlouhé době 1. s murlokama

Super začátek, víceméně náběh na perfektní hru beze ztráty života

Jedinej problém, až do posledního kola 15ti kolový hry nepřišel megasaur a stál proti mě ještě jeden murlok hráč.

Takže předposlední kolo prohra, ztráta 4 HP, ale chytře jsem si na tu hru proti němu podržel 2x murozonda, dostal 3x triple a konečně megasaur. V ruce mi zůstal ještě jeden triple a druhej bran (nestíhal jsem), ale divine shield byl nakonec dost proti jeho poison ale no-divine shield murlokům

HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: Slusna prace.
    Ja mam sice neco jen ze 4.5k ranku, ale finale jsem mel taky asi na 7 kol, podobne jak ty pises, nejdrive prohry a pak vyhry. Hral jsem proti 6ti pogohoperum co meli kazdy cca 30/30 - 60/60. Asi moje nejzabavnejsi pokus :)
    Bohuzel uz nemam historii ze vcerejsiho zapasu, tak nemuzete videt final board ale i tak asi pro predstavu :)

MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: zacinal jsem s murlockama a pak jsem vicemene z nouze udelal switch do menagerie (dostal jsem nejakyho random golden shit beasta), do kteryho se mi hodne nechtelo (prislo mi, ze ty murloky mam docela slusne rozjety), ale pak jsem nasel menagerie a o kolo pozdeji i hydru a o kolo pozdeji jsem menagerie vyzlatil. Toho mecha uplne vpravo jsem dostal od typka co skoncil 4.

dost mi pomohlo, ze se vsichni drzeli relativne dlouho (do 10. goldu nikdo neumrel) a tak, kdyz jsem zacal dostavat veci, tak jsem skoro vzdycky mohl vybrat golden miniona diky cemuz se mi podarilo nabuffovat toho prvniho amalgadona do nechutnejch rozmeru.

nejvic me na tom tesi to, ze jsem sel ve finale proti full retard murlockum (divine shield + poison x 5). prvni dve mereni sil prohral, ale vzhledem k tomu, ze jsem sel do finale na 32 zivotech, tak jsem si to mohl dovolit a napotreti ho rozsekal (diky divine extra divine shieldu z toho DR)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: S cim jsi zacinal? Murloci nebo draci? Musim uznat, ze kocicku si rad beru, bo kdyz se zadari a ostatni hraji pak jen dve skupiny priser, tak vylozene cekam, az nekdo zarve. A vybrat si nabusenyho, zlatyho miniona, taky parada.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam