• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AGNESKRAW recepty aneb jak se naučit NEVAŘIT
    RODWY
    RODWY --- ---
    AGNESK: tak krizaly 15-16 hodin/41c dostacujici.)

    fish jerky muzes asi susit celej filet...
    AGNESK
    AGNESK --- ---
    RODWY: Třeba křížaly jsem sušila delší dobu, myslím, že celou noc a půl dne, větší kousky kiwi a ananasu max do večera. Déle ne.
    Jsem ani nikdy neslyšela o sušených rybách. To se suší malinké porce filetů spíš asi nějaké malinké rybky viď?:) To bych na ty dva dny viděla.)
    Tak jí pořádně využij a klidně se pochlub po nasušení:)

    RODWY
    RODWY --- ---
    diky...
    pocitam s teplotou okolo 40.)myslel jsem,ze to bude treba u ovoce 1-2dny

    na ryby se te ptat nebudu:)
    AGNESK
    AGNESK --- ---
    RODWY: A taky na tom co přesně sušíš. Já otočím knoflíkem většinou na 41, někdy když suším silnější placky, sušenky, tak dám o něco nižší teplotu. Většinou zapínám večer, pár hodin před usnutím, když jsou placky silnější, a ráno je usušíno.
    RODWY
    RODWY --- ---
    AGNESK: mam pujcenou vetsi na test a nemam vychytanej cas.)
    asi to bude zaviset na teplote!

    AGNESK
    AGNESK --- ---
    RODWY: Ano, já mám tuhle [ AGNESK @ RAW recepty aneb jak se naučit NEVAŘIT ] a jsem spokojená:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    nekdo zkusenost se susickou excalibur?
    AGNESK
    AGNESK --- ---
    :)

    Výživová poradkyně Bobina radí - PF 2014 - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=8Jhw59XLqJc
    IWYS
    IWYS --- ---
    ANDY_WARHOL: přesně tak, bez cukru, sladí se agáve sirupem
    BNT
    BNT --- ---
    něco veselého k banánům

    Keď budete nabudúce kupovať banán... Blog - Veronika Cibulková (blog.sme.sk)
    http://veronikacibulkova.blog.sme.sk/c/343828/Ked-budete-nabuduce-kupovat-banan.html


    Tvrdé a zelené banánové blues - E15.cz / Zen
    http://zen.e15.cz/na-ceste/tvrde-a-zelene-bananove-blues-1004549
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    IWYS: bezcukrawi znamen a i bez cukru ? sladi se medem ?
    IWYS
    IWYS --- ---
    IWYS: omlouvám se, radši na mail Michaela@nenasilnealternativy.cz
    IWYS
    IWYS --- ---
    Bezcukrawí si můžete objednat na michaela@ahimsa.cz, doporučený dobrovolný příspěvek je 140Kč za 100g (a násobky toho podle počtu gramů). Anebo můžete přijít vyrábět v úterý dopoledne a ve čtvrtek do Vily Flory, Vlašimská 13,Praha.

    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KAREN: banány většinou snim buďto politý čokoládou nebo rozmixuju do smoothiečka. Co se sušení týče, tak lze prostě rozmixovat banán, vylejt na pečící papír a strčít do sušičky a je z toho pak prostě banánová placka, která se dá potřít všema možnejma krémama a podobně. Kombinovat banán s ničim, jsem zatim nezkoušel, protože jsem to většinou nevydržel a hnedka snědl
    Jestli na něco narazíš dej vědět
    KAREN
    KAREN --- ---
    zkousela jsem tu filtrovat, ale mozna nesikovne - nemeli byste prosim recept na nejaky "susenky" z bananu, k tomu treba lneny seminko ci neco a pak by se to nechalo ususit v susicce? je to dobrej napad? nemam s tim zkusenosti... mam tu zasobu bananu a rada bych je zuzitkovala na nejaky "cukrovi".
    IWYS
    IWYS --- ---
    GUDRUN: ahoj, ted nevim,ale až budu vědět , dám vědět.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IWYS: kdy bude prosim info o tech akcich po svatcich? Rada bych tam nekoho vytahla aje potreba se domlouvat dost predem. dekuju
    BNT
    BNT --- ---
    další vitariánský stránky mj. s receptama:

    Recepty :: Živé pokušení
    http://www.zivepokuseni.cz/recepty/
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    Stejně jako zuzka i my teďka dva uděláme. V neděli je ještě místo, nebojte se přijít .) Já budu ukazovat jak dělám čokoládu a rodiče se podělej o nějaký recepty na vánoční cukroví (kokosky, košíčky atd..)
    Děláme raw už skoro dva roky a ruzní známí se ozývali ať se s nimi podělíme o zkušenosti, tak s tím pomalu začínáme :)

    IWYS
    IWYS --- ---
    A ještě RAW kurzy v pondělí od 19:00 ve Vila Flora na Vlašimská 13, Praha

    Tyto krátké kurzy mají za cíl jednoduše představit raw kuchyni široké veřejnosti. Teorii raw stravy povede Zuzanka Hlaváčková a nevaření předvede Michaela Pospíšilová. Připravovat budeme smoothie, polévku, hlavní jídlo a dezert.

    Kurzy se konají každé ponděli od 19:00. Tento kurz bude již pokročilejší, zahrnující kvašení a klíčení.

    Před Vánoci uvedeme dva kurzy o nepečeném cukroví (9.12. a 16.12.). Po svátcích se můžete těšit na kurz plný gurmánských raw jídel.

    Kapacita je maximálně 15 lidí a proto bychom Vás rády poprosily o závazné přihlášení na tomto odkazu: https://docs.google.com/forms/d/16f7PQpq674-og9_-LnDC3MpcwCXmyCYOnPq2bXHqClE/viewform

    Vstupné bude dobrovolné, jeho doporučená výše 350Kč zahrnuje náklady na workshop a příspěvek na rozvoj Vily Flory.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam