• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AGNESKRAW recepty aneb jak se naučit NEVAŘIT
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    KUBIS_IN:
    DOCKINEZ: chystam se to prelamat do pdfka, kdyz to nebude moc peklo dam to a hodim Vam to sem .)
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    DOCKINEZ: WordPad funguje, ale pdfko by se siklo .)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nemuzete to pls nekdo prevest do PDF? Nechce se mi kvuli jednomu dokumentu instalovat dalsi programy. Dekuju.
    VXP
    VXP --- ---
    KUBIS_IN: tohle dela docx pri otvirani ve spatnym programu (word 2003)... zkus open/libre office :)

tak i libre office to zobrazilo dobre... spravne mi to otevrel Kingsoft Office... http://www.kingsoftstore.com/
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    EUCHENIE: jen si dovoluji podotknout, ze je ten ebook spatne udelany... mezi slovy nejsou mezery, vsechny texty jsou spojene a timto tudiz necitelne :(
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    EUCHENIE: už tam nie je
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    1c-{kz}_VITAL_Hyzova,_Anna_CZ_Skola_zive_stravy.docx | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xjda8itg/1c-kz-vital-hyzova-anna-cz-skola-zive-stravy-docx
    uvodni moudrá slova i hafo receptu v čj
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    FRONEMA: nedelam kasi :) orisky necham namocene pres noc, pak smicham s nakrajenym ovocem a s chuti do jidla ;) kdysi jsem to mixoval na kasi, ale takhle mi to chutna vic, je to pestrejsi a ne takova kejda, dalsi vyhodou jsou mensi ztraty - mixer si vzdy neco necha ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KALICOR: jak delas oriskovou kasi?
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    KUBIS_IN: nedela, prave se laduju ovocno (banan, jablko) oriskovou (dyne, kesu, arasidy, chia, len) kasi :)
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    KALICOR: ja zasadne orisky s ovocem nemicham. Ale, pokud ti to nedela problem muzes to zkusit.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    KUBIS_IN: tyjo dobry :) vcera jsem prave premyslel, jak by se dal vylepsit zmrazeny banan - myslis zeby sla kombinace banan + rozmixovane namocene kesu?
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    Dneska RAW zmrzlina. Zmrazeny bio banan - rozmixovany s cerstvymi tresnemi a spetkou vanilky. Uzasna kombinace doporucuji .)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    TILOPA: zajimave, protoze tohle je diskuze presne o tom co te nebavi :D
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    SKY_MAX: to vypada chutne, jeste sehnat nekoho kdo by mi takhle pekne "varil" me to delat nebavi ani to neumim .)
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    teda tahle mi nedá a musim sdílet, dort a účastník našeho posledního kurzu nevaření :)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    TILOPA: protoze jsem opice a radsi budu delat cokoliv nez se nudit, tudiz klidne delat i parky z kesu, kdyz nebude nic lepsiho na zabavu :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    TILOPA:a proč ne? některá jídla jsou radikálně jiná, nějaká zdravější obdoba známých
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam