• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    MERISCZ: to nahore by mohlo byt jamaican red
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    E_D: Tak jsou zrovna žlutý Fire Flame - alespoň podle semínek.
    E_D
    E_D --- ---
    MERISCZ: cayene yellow vpravo dole
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Pomůžete s určením?
    Poznám Fire Flame a Habanero


    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Letos koncim drive protoze vichrice vzala sklo ze skleniku. Takze zacinaji prace na skleniku pro poradny pristi rok. Celkova sklizen 2018 je 7.5Kg paprik

    APPU
    APPU --- ---
    co mám v záhoně tak bohužel nevydržely :( V květníku v pohodě držej
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    HREBICK: HREBICK: já je mám normálně v zemi na zahonu. když ocesu nezralé papriky, dozrajou za oknem nebo mam řešit nejakej foliovnik jako ochranu před mrazem?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    HREBICK: No já je mám v pátym patře a zatim držej, ale asi je teda nastěhuju. Díky.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    AKTAJSA: na dnešek byl přízemní mrazík..kolega měl -2. Takže nejvyšší čas a nebo už je pozdě...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Při tom poslednim vichru mi nějaký kytky ovadly a přemýšlim, jestli to bylo větrem nebo zimou. Jsou takovy omlaceny, povadly. Tak nevim, jestli už neni pomalu čas je dávat dovnitř, docela se ochladilo. Netušíte?
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Trochu hipsterská manýra
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    Já jsem to taky zkoušel poprvé. Hledal inspiraci na recept a narazil na tohle https://www.chilli-forum.cz/ostatni-chilli-recepty/topic2305.html , dřžel jsem se receptu, jen jsem přidal ještě krapet skořice a do lízátek pak ještě kousek strouhanýho kokosu. Jak se píše v receptu, tak cukr je přirozený konzervant, takže neni problém se skladováním. Papričky se ale musí pořádně prokandovat cukrem a musí pak řádně vyschnout. Mám to jinak na stole v misce na takovéto domácí zobání a občas to vezmu klukům do hospody. Samotnej karamel má příjemnej pal a je to taky strašně dobrý :) Ve směsi byly papričky Jalapeno, Pequin a klasický český feferony.
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    RAHZUL: hmm to prvykrat vidim :) jak si to robil a naco? co potom s tym?
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    letošní chilli v cukru B-) ze zbylého karamelu chci dělat lízátka





    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    PALEONTOLOG: jako penis moc nevypadaj. myslím, že naga red je správně
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PALEONTOLOG: Petr's penis vypadá jinak. letos je mám.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    A neni ta treti takova ta co vypada jak penis?
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    SCIFI: ty prvni dve z leva by bejt mohly...anebo moruga viz vyse
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    HREBICK: celkem ze čtyř rostlin. myslím, že s druhama ses trefil, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam