ONDRA_PATA: Bohuzel jsem to nevyfotil, jak to postupne vypada.
V telefonu jsem nasel jedinou fotku seminek na suchem ubrousku - jsou to 4 ruzne druhy seminek (rajcata a 3 druhy paprik)
V pytliku uz mam jen to, co neklici (necham to tam treba mesic a pak vyhodim, je to pokus se seminkama, co jsem si privezl)
A ted jsem jeste vyfotil pytliky se zbytkama. Na te posledni fotce je videt, ze pod ty papirove ubrousky davam kus tvrdeho papiru (krabice od dortu), aby to slo v mokrem stavu cele vytahnout ven.
Vlevo jsou dva druhy seminek mochyne. Z jedne skupiny nevyklicilo ani jedno, z druhe skupiny vsechno (asi 60 sazenicek). Nemel jsem je vsechny kam zasadit, tak tam jeste nejaky zustaly, ale jestli mi to ted sezere plisen, tak pouziju tyhle zbytky.
V druhem pytliku zustala seminka paprik a az ted jsem zjistil, ze se jich par jeste dalo opozdene do kliceni.
Vse bylo "sazeno" 12.3.2020, takze tohle je stav po dvou tydnech. Klicovou roli v tom hraje to, ze byly v teple. Odpadni teplo z ruzne elektroniky se na to hodi nejlip. Kvasek na chleba jsem delal na UPC modemu :)