• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko
    RAHZUL
    RAHZUL --- ---
    Máte někdo osvědčenej tip jak zahubit mšice? Zkoušel jsem octovou vodu, vodu se sodou a furt se jich nemohu zbavit...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Muj Habanero Mutant 3sezona a poprve indoor! Svitim od konce dubna. Predtim uz byla trosku nastartovana par dni na slunicku ;-)

HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Nahoď update! Já sem dám večer moji... ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: kamaríde, teď u ž s emi tam nevejde a je tam uplná strojovna
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    HREBICK: Gz, pro pestovani doma je to rozhodne vyborny pristup. Daji se z toho delat okrasne kericky :)

Bohuzel me to ve skleniku nikdy netvori poradne stonky roste a plodi nonstop jak rajcata :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    ID JIKE přezimoval a rozjel moje dvě už dvouletý papričky, takže letos slaví už 3roky!

Jedno si myslim, že je Trinidad Scorpion Butch Taylor, ale dostal jsem jí stim, že je to Moruga...a to druhý je nějakej hybrid habanera :D

Rozdíl 18dní

Nyní
    ">
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak z loňska přežilo 12 ze 17 kytek, což je myslim pěkný skóre. plus 3, který venku loni ani nebyly. jsem zvědavej, jaká bude úroda, jak se jim bude dařit, mám jich 6 v kanclu a jalapenos už rodí :)
    tak ještě počkat půl měsíce a hurá na zahradu
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    díky moc všem :)
    HRCH
    HRCH --- ---
    LAETATIO: ja mam taky bosh a jsem plně spokojen,ten druhej taky nevypada špatně...
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    LAETATIO: Jestli chces primo na dochucovani tak co treba mlynek na kavu od Tchibo? stoji asi 500kc a na kafe super, je rucni, nastavitelna hrubost mleti a kdyz by se nenasadila spodni nadobka kam pada namleta kava tak se s tim da rovnou mlyt chilli na jidlo...
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    LAETATIO: možná jsem při pondělku pomalejší, ale nepoznám z otázky jestli chceš aby ten mlýnek prděl na jídlo "chilli vločky" nebo jestli chceš ty papričky rozemlejt na prach...
    pokud na prach tak tohle je to co hledáš
    DATART | Kávomlýnek Bosch TSM6A013B černý
    https://www.datart.cz/...3b-cerny.html?gclid=EAIaIQobChMInfzkyOjU7wIVDLbtCh39aQPtEAQYASABEgIgLfD_BwE
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    Prosím o radu - přítel by si přál k narozeninám mlýnek na chilli a já nevím co vybrat. Mělo by to dobře mlít celé sušené papričky a nemusí to stát majlant - bude se používat párkrát týdně na dochucení večeře jednoho člověka, žádná kvanta nebude muset zpracovávat :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    PRDELOID: kdybys měl cestu na jih, konkrétně pod Pálavu, tak ti rád pár habaner přenechám. cherry chocolate se moc nechce, jsou pomalý.
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    IXTREMIST: pohybuji se Praha-JIhlava. Beru klidně i něco míň pálivého
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    PRDELOID: odkud jsi? pár habaner bych mohl postradat
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    čaues, nějak mi přes zimu díky mrazům chcíply moje přezimovací kytky, tak poptávám sazenice. nabídnete nějakou vraždu?
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    DUDEL: :D znám, ale já jsem letos při zemi...z loňska mám zásoby všeho jen Habanera mi vůbec nešli.. takže letos to bude Habanero sezona :)
    doufám že budeš spokojenej, mě to od něho roste fajn
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    PENTAFEKTEK: objednal som odtialto teda. trochu som sa opustil a kupil asi 13 odrod lebo som sa nevedel rozhodnut :)))
    uvidime jaka bude kvalita.
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    DUDEL: seminka-chilli.cz velmi nedoporučuju. Pár let dozadu mi vyrostlo něco úplně jinýho než objednaná odrůda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam