• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUFeferonky - Pěstování, návody, tipy, triky, chlubeníčko

Vše o pěstování i konzumaci feferonek. Jak správně pěstovat, fotky, co se sklizní atd.
    rozbalit záhlaví
    UZEL
    UZEL --- ---
    PENTAFEKTEK: za me teda ma super jablecnocitronovy nadech, neni to zadnej masakr, ale snist ji celou trebas k syru a podobne, tak zahreje slusne
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MAR3K1987: jj přesně pro ten look jsem ji letos zařadil do repertoáru.. navzdory tomu vzhledu ale ani moc nepálí, ovšem nemá ani nijak výraznou chuť.. jmenuje se to Sugar Peach Stripey, seminka jsem bral tušim na chillipikanterii
    MAR3K1987
    MAR3K1987 --- ---
    PENTAFEKTEK: Ta oranžová žíhaná dole je nádherná, co je to zač prosím pěkně?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PENTAFEKTEK: nádhera 😀
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    tak hurá sláva! sice o měsíc pozadu ale už to začíná zrát

IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    MCKIDNEY: on si tu menší našel kocour, a ač má plný truhlík kočičí trávy, rozhodl se že je jeho.. listy jsou ohryzaný skoro všechny. Ta větší ho překvapivě vůbec nezajímá. Tak počítám to jí chudince asi taky nepřidalo :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    IRA_PALMOVKA: Barva musi byt slechtena, bezne seminka z dovozu maji barvu ruznou podle prostredi. (Rodice mi takhle vozi ze sveta taky)

Vypada ze mensi nestihla vyrust, pokud prezije zimu mozna bude cervena pristi rok.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    můžete mi někdo vysvětlit, jak to, že mi ze semínek z jednoho plodu papričky rostou , nebo resp. se barví každá rostlinka jinak? Papričku mi přivezl letos kamarád z Maroka, ale proč ta větší jde rovnou do červena a ta menší spíš nažluto?

MAR3K1987
    MAR3K1987 --- ---
    ONDRA_PATA: Když je měkká už je imho zbytečně pozdě. Nejlepší je ještě když "křupe"
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pro me je to barva, kdysi jsem sem posilal foto. Kdyz uz mas stejnou rostlinu znova a znova tak barva funguje dobre.

Ale ultimatne ja mam rad ruzne zpracovani a beru hezke jenom pro ochutnani.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    POHODAVOLE: tak to uz pujde prvni varka dolu,diky
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ONDRA_PATA: jj když po zmáčknutí nepraskne
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jeste jsem se chtel zeptat,kdy jste si jisti,ze papricku utrhnout.kdyz je mekka na stisk?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    klidne bych si precetl recept,jak delaji omacky ostatni
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    POHODAVOLE: pěkně
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Dnes budu delat omacku :)

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PENTAFEKTEK: mne se to pomalu rozjizdi, ale na nejaky extra vynosy to nevidim, tak alespon pridavam update prezimovanych :)

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    POHODAVOLE: docela bída zatím.. jsem z toho trošku zklamanej, ale něco vyroste.. zatím sbíram taky mrňouse, mám pocit že každej rok mi to roste hůř a hůř :D

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jak vam to jede? Letos je mam nejaky maly, tak posilam alespon prezimovany. Tem je nejlip :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam