Merida Matts j24,seřízené vše ok..ježděné tudíž občas škrábance:)
Nabízím kolo z Holandska, stav dobrý, 3 převody. Slepený plastový košíček na řídítkách, funkční.
Prodám silniční pláště Van Rysel pro jízdu na trenažeru. Jsou jeté cca 4 => téměř jako nové. Počet kusů: 2 (uvedená cena je za pár)
Prodám ježděné karbonové silniční kolo Trek Domane SL6 vel. 54 z roku 2017. Komplet na ultegře, velmi pohodlné kolo s předním i zadním isospeedem (jemný tlumicí prvek). Perfektní stav, najedu cca 1000 km za rok, drobné oděrky na klikách. Na kole je kratší představec a užší aero řídítka, je možné přidat i původní představec a širší řidítka. Vhodné na výšku cca 165 - 173 cm. Specifikace: https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/kola/silni%C4%8Dn%C3%AD-kola/silni%C4%8Dn%C3%AD… Preferuji osobní předání - Rudná u Prahy a přiměřené okolí
Horské kolo, velikost kol 27,5". Ježděno necelé dva roky rekreačně dívkou. Možná bude potřebovat menší běžný servis, ale jinak ok. Velikost M. Důvodem prodeje je koupě nového kola. Vše původní až na sedlovku a sedlo.
Horské kolo Merida, které by potřebovalo velký servis nebo případně na díly. Já už se do toho pouštět nebudu. Nemá sedlo (původní sedlovku někde najdu a případně přidám), vidlice ve špatném stavu. Tomu odpovídá spíše symbolická cena 1400 Kč.
Prodám trekové kolo AUTHOR STRATOS SX, vel. rámu 22 na vyšší ženu/muže
Genius LT 20 rok 2011 -karbonový rám - vysoké zdvihy,teleskopická sedlovka a váha pouze 14kg. Na kole se dá dobře jezdit i blbnout v bikeparku. Kupováno jako předvádečka, kolo odpovídá stáří -opečovávané, ale drobnosti se najdou, po základním servise a prohlídce u ShockTherapy. Poslední dva roky nejeté - což je důvod prodeje. Původní cena 110 000Kč
https://www.decathlon.cz/horske-kolo-275-st100-bile-id_8405317.html
Prodám toto starší dětské kolo.
Kolo Trek Procaliber 9.6 Carbon 2021
Nabízím cyklistickou helmu. Rok výroby 2009. Model: WORKER Aventicum. Používal jsem ji, i když ne nijak intenzivně. Poslední roky vůbec a zjistil jsem teď, že už mi je malá, tak posílám dál. Nemá za sebou samozřejmě žádný karambol.
Prodám sjezdové kolo Haro 357 Magnum, v dobrém stavu, ideální pro začátečníky či slečny.....
Prodám dětské kolo Author, hliníkový rám 16, jako nové, původní cena 15000,- prodám za 9000,-
Kvalitní přední dětská sedačka na kolo. Instalace na představec řidítek.
Prodáváme odrszedlo6 Firstbike
Koloběžka, výška řidítek 90cm, kola r=30cm, delka stupátka 40cm, starší, jezdí, pneu ok, brzdy je třeba vyměnit bločky. Řidítka jsou-nejsou zcela pevná. Obhlídka možná v Praze Holešovicích Tel.732828251