velikost 34
zachovalý snowboard značky Forum / bez vázání / 156 cm
Prodám snowboard nitro, délka 147 a vázání K2 cinch.
Snowboard Light Board Corp (150 cm) s vázáním Burton+boty Generics vel. 40
Prodám ultralehlkou helmu, vel. M 57 - 59 cm, příprava na sluchátka, 1x použitá, nesedí mi velikost.
Nabízím Lyže Atomic Carv s vázáním Rossignol Axium a s holema Rossignol axium, Boty Kneissel Rail 22 + přilba
Prodám dámské SNB boty vel. 38 (24,5 cm) Značka Reaper
Prodám snowboard Raven 154 cm včetně vázání a bot velikosti 10. Je pouze jednou jetý, takže v pořádku. Možnost vzít i bez bot. Fyzicky je v Ústí nad Orlicí, ale můžu po domluvě dovézt i do Prahy či jinam.
Venuju lyzaky Head, velikost 285, flex 70. Koupeno v lednu 2012, ale mel jsem je na noze jen parkrat (nesedi mi - mam sirokou nohu).
Prodám snowboard Hack i s vázáním, 138 cm
Snowboardové boty značky Ride, používané 3 sezony. Drobné oděrky, jinak plně funkční.
Prodávám snowboard Burton a vázání Burton - používaný týden. více info: http://sport.bazos.cz/inzerat/41630121/BURTON-Blunt-Wide-vel-162-s-vazanim-BURTON-freestyle-vel-M.php
Rok pouzivane, v dobrem stavu, v pripade zajmu dodam aktualni foto. Do prvniho snehu sleva na 2000!!!
Head Snowboardové boty Velikost EU 42,5, US 9.5
Dámské brusle vel. 39, v perfektním stavu bota i nože.
Nabízím chránič kostrče a kyčlí. Unisex Ve velikosti L. Chránič je v originalnim baleni. Cena je 450,-.
prodám lyže K2 escape 174cm s vázáním Marker comp1400 + boty Dalbello velikost 32 (45-47)
Prodám bílé boty na snowboard vel. 39 značky Nitro, jsou skoro nenošené (nošené asi tak 2x), původní cena 3 990,-. Jsou mi malé, nevhodný dárek. Vel. 39 Tel.: 721401950
Velká sleva. Nabízím parádní pánské ultralehké snb boty.