Prosám jeté běžky v dobrém stavu.
Rád přenechám za čokoládu či lahev vína starší funkční lyže Rossignol s nepoškozeným vázáním a skluznicí.
pouzite v dobrem stavu, velikost 41, pro starsi typ vazani SNS v1.0
Prodám pánské vázání Burton Freestyle vel. L, jako nové. Model 2010/11.
Prodám brusle na led, vel 38. Jsou téměř nové, špatně zvolená velikost
prodám lyže s vázáním, boty, hůlky
zeme: Itálie pobyt od/do: 14.3.2015 - 21.3.2015 stredisko: Val di Fiemme / Obereggen místo / obec: Cavalese - loc. Alpe Cermis ubytovací kapacita: Hotel Eurotel *** typ ubytování: 1x Standard 2/3/4 stravování - rozsah: 4x polopenze CENA: 19.000 !!!
vyrobeno na zakazku, ve stejne barve nevyrabi - exkluzivni kus :) nikdy nepouzite, zadne skrabnuti
velikost 34
zachovalý snowboard značky Forum / bez vázání / 156 cm
Prodám snowboard nitro, délka 147 a vázání K2 cinch.
Snowboard Light Board Corp (150 cm) s vázáním Burton+boty Generics vel. 40
Prodám ultralehlkou helmu, vel. M 57 - 59 cm, příprava na sluchátka, 1x použitá, nesedí mi velikost.
Nabízím Lyže Atomic Carv s vázáním Rossignol Axium a s holema Rossignol axium, Boty Kneissel Rail 22 + přilba
Prodám dámské SNB boty vel. 38 (24,5 cm) Značka Reaper
Prodám snowboard Raven 154 cm včetně vázání a bot velikosti 10. Je pouze jednou jetý, takže v pořádku. Možnost vzít i bez bot. Fyzicky je v Ústí nad Orlicí, ale můžu po domluvě dovézt i do Prahy či jinam.
Venuju lyzaky Head, velikost 285, flex 70. Koupeno v lednu 2012, ale mel jsem je na noze jen parkrat (nesedi mi - mam sirokou nohu).
Prodám snowboard Hack i s vázáním, 138 cm
Snowboardové boty značky Ride, používané 3 sezony. Drobné oděrky, jinak plně funkční.