• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHLESSJídlo, pochutiny a kde je koupit?
    Jídlo, pochutiny, delikatesy ale i normální suroviny na každodenní vaření. Hledáte řezníka, zeleninu, vinotéku? Ptejte se zde, ať je vše na jednom místě. Asi zejména Praha ale i ostatní místa Čech, Moravy, Slezka či světa. Dejte kontakt na svého místního zásobitele!
    rozbalit záhlaví
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Pritom je to skoda. Jak zaznelo, last minute sekce je dobra, stejne tak si clovek muze navolit 5 vyrobku, ktery ma po 3 mes (myslim) levnejsi. Sortiment postupne doplnujou o zajimavy veci. Tou logistikou si hrozne skodi.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    ALI: Ja objednavam rohlika 1x-2x tydne, ale zacinaji me stvat. Ze sem tam neco zapomenou, tak jim zavolam a oni to bud dovezou, nebo pripisou kredity. Ovozel je tak z 80% v poradku, kdyz se stalo, ze nebyl, napsala jsem do hodnoceni a oni mi pripsali komplet kredity. To vsechno jsem tolerovala, protoze jsem objednala a oni tu byli schopni byt nejdyl do 2-3hod. Ale posledni dobou jezdi pravidelne pozde a hlavne uz to nestihaji, takze vetsinou je nejblizsi volny rozvoz az vecer, kdyz objednavam dopoledne, prip rano, kdyz objednavam odpoledne. Tim uz pro me postradaji smysl, takze zacnu resit jinde.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALI: s itesco mam lepsi zkusenosti nez s rohlikem, mj. jak si netroufam v tescu koupit maso, tak pres itesco vemu i maso. Muzes to, stejne jako ovozel, odmitnout, kdyz se ti nebude zdat kvalita, takze se fakt snazej.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ALI: zatim jen pozitivni zkusenost s rohlik.cz, ale pecivo a ovozel kupuju na trhu, sem tam vezmu treba okurku nebo papriku a v pohode. Dobra je last minute sekce a ze prijedou ve ctvrt hodinovym okne.
    ALI
    ALI --- ---
    jo a mate tip na nejakou sweet chilli pastu, ve ktery nebudou ty maly kousky slupek, nebo to je proste to chilli a jinak to nejde? .)
    ALI
    ALI --- ---
    cus, objednavate si nekdo jidlo domu online? ja ted trikrat zkusil rohlik.cz a musim rict, ze ovoce a zelenina nic moc a pecivo nebaleny nebylo necerstvejsi. dalsi nakup asi itesco, uz jenom kvuli vyberu.

    zkusenosti?
    SARRI
    SARRI --- ---
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: *Asiatky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mam normalně takovy bizarni dotaz. Kdysi v Palladiu, tak pet let zpatky, meli hned u dm drogerie stanek nejake siatky a vyrabely neco, co se jevilo jako takove zlute pecivo. Netusite nekdo, co to bylo a kde se to da sehnat :)?
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    ZOOEY: ja kupovala u vitnamcu na ipp (belehradska)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SEBIEN: dekuju! (dalsim tipum se nebranim)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ZOOEY: třeba Triko, kafe a kolonial, U Nikolajky, Smíchov.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ahoj, prosim vedel by nekdo, kde v praze koupit kapary konzervovane v soli (ne nalev)? dekuju
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Ahoj. Nevíte někdo, kde se v Praze dá v kamenném obchodě vybrat z většího množství chilli past? Ideálně hledám nějaké obchody zaměřené na chilli, nemám v tomhle moc přehled. Případně díky za doporučení.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KRMELEC: Jen s mlecnymi vyrobky a ty jsou super. Maso jsme zatim nezkouseli.
    SARRI
    SARRI --- ---
    KRMELEC: jj, ale nemela jsem ca ho zpracovat tak slo zatim do mrazaku
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SARRI: Super a kupovala jsi někdy také maso?
    SARRI
    SARRI --- ---
    KRMELEC: mam a super .. miluju jejich tvarohy, zmrzliny a syry .. mleko je taky hodne poctive .. jen clovek musi pocitat s tim, ze se rycheji kazi
    objednala jsem online a vyzvedla u auta, ale da se nakoupit i primo jen na miste kdyz prijdes k autu ..
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Ahoj,
    máte prosím někdo vlastní zkušenost s pojízdným obchodem https://www.mlekozfarmy.cz/ či jejich e-shopu https://www.nakupzfarmy.cz/ ??

    Jde mi tedy hlavně o maso a uzeniny, ale i mléko, máslo a vejce.
    Předem díky
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ahoj,
    ví někdo, kde koupit levně kokosovou vodu?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TATONKA: baj voko asi 60 Kč, ale zkusím si vzpomenout, až se tam dostanu a podívat se přesně; každopádně je to dost běžně k dostání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam