• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUTHLESSJídlo, pochutiny a kde je koupit?
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Ahoj, už několik dní sháním, kde v Praze koupit holandézu (taková ta omáčka, co se dává na vejce benedikt). V Tesku ji mají v prášku, což ale není úplně ono...
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TATONKA: Jo, když si dáš google foto mapu, tak tam je i vidět - taková ta obludná kruhová věc hned za branou... Pokud teda není v Sapě ještě nějaká jiná podobná nádhera.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TATONKA: Taková dost šílená fontána nebo fontánu připomínající skulptura je u toho "zadního vchodu"
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SARRI: Jo, tak šílenou fontánu si bohužel nevybavuju...
    SARRI
    SARRI --- ---
    TATONKA: vis kde je vchod s tou silenou "fontanou"? kdyz jim vejdes a budes na ni koukat tak po prave strane je pas obchudku kde maji nejvic cerstveho ovoce, zelneiny, koreni atd. myslim, ze nekde tam prave
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SARRI: A tušíš kde?
    SARRI
    SARRI --- ---
    TATONKA: tusim, ze v sape jsem ho videla
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Dá se někde v Praze sehnat čerstvý pepř? Asi ne, co?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RUTHLESS: Stačí kontrola náhrad a pak zeleniny a masa. Pokud rýži nebo mýdlo nenahrazovali, neměli na nich co zkazit.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SARRI: Je fakt, ze jsem tam tak dva mesice nekoukala :).
    SARRI
    SARRI --- ---
    MOODYCAT: rohlik zlevnil dost mi prijde .. uz to zacina byt zajimavy
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LIKUD: vzdyt rikam, ze je to moje chyba. ale mne zadna nahrada nezajima, pokud ten produkt neni totoznej. Coz v tomdle pripade neni. To je jak vymenit Coca-colu za RC kolu... Podobna uroven. A fakt me zcela uprimne nenapadlo, ze to nebude to same (100% za 100%).

    Jenom teda, jakou ty mas osobne zkusenost s kontrolou cca 200 polozek? Delas to treba tak, ze kazdou vec vezmes do ruky a podivas se, jestli nahodou neprochazi pozitri?

    Zajimavy je, ze vetsina zbozi neni drazsi nez v obchode. Jen ty dzusy a vody jo... To nebude kvuli rozvozu (kterej stejne prece platis)

    ALI: jo, mluvim o tescu. A vodu nakupujeme, perlivou. Hele limit je 24 kusu, takze bereme ruzny druhy :-) To se da.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    S itescem mam po vsech strankach zkusenost super, kolonial byl ponekud neprijemny a ani mi nevynesli nakup do patra - misto igelitek jsem teda ja mela papirove tasky. Rohlik jsem nebrala, ma podle me uzky a hodne drahy sortiment, mama brala i Kosik a byla spokojena.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ja teda preferuju rohlik.cz. rozvoz zdarma pro premium cleny, dobry slevy pro staly zakazniky, a navic teda rozvoz do 90 minut.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja objednavam od spusteni ty sluzby tesco, hlavne na velky tezky nakupy. ted jsem to teda dele nepouzil, ale driv jsem to chvalil, kudy jsem chodil. myslim, ze ovozel v te kvalite, v ktere jde do rozvozu, ja sam nemam sanci na odpoledne po praci prodejne vybrat. co jsem videl kdysi nejaky video, tak se ty nakupy pripravuji rano pri otevreni a ta osoba, co kompletuje nakupni seznam, si tam tedy vybira, dokud je z ceho. a kdyz jsme byl dlouhodobe nemocnej, byla ta sluzba moji zachranou. jinak s nakupnimi seznamy pracuju, respektive vse, co jste v minulosti koupili, se automaticky uklada v oblibenych polozkach a tak uz je po x nakupech vyber toho pristiho nakupu z tehle polozek pomerne rychly. plus si radu veci, u kterych je mi konkretni vyrobce celkem jedno (typicky nejaka drogerie), naklikam v ramci akcniho zbozi... a casto vyuzivam ruzny slevovy kody z netu, takze se mi vetsinou pri mem objemu nakupu zaplati dovoz plus neco navic treba i. jinak me stve, ze ta sluzba neni moc flexibilni na cas doruceni a ze to rozmezi je dve hodiny... a vraceni polozek je snadny, ale udelal jsem to asi jen jednou. i kdyz si uplne nemyslim, ze vybireji vzdy tu nejvhodnejsi nahradu. respektive asi se o to v ramci nabidky v pc snazi, ale nekdy je ta nahrada dost mimo, kdyz maji v nabidce vhodnejsi.

    rohlik ani kolonial jsem nezkousel, o rohliku uz dloho uvazuju, ale reference ma dost rozporuplny...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    LIKUD: igelitky potvrzuju, je jich podstatne min, nez byvalo
    LIKUD
    LIKUD --- ---
    BALAENA: Nene, nic takového jsem nepsal
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    LIKUD: výborně. nic o lidech nevíš, ale už jsi usoudil, že jsou bezohlední zmrdi.
    a to si představ, že ségra si nechávala vozit nákup obden, protože byla sama doma s dvěma malými dětmi a nechodicí sádrou. v tom třetím patře bez výtahu. to byla ale zmrd, co?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam