ja objednavam od spusteni ty sluzby tesco, hlavne na velky tezky nakupy. ted jsem to teda dele nepouzil, ale driv jsem to chvalil, kudy jsem chodil. myslim, ze ovozel v te kvalite, v ktere jde do rozvozu, ja sam nemam sanci na odpoledne po praci prodejne vybrat. co jsem videl kdysi nejaky video, tak se ty nakupy pripravuji rano pri otevreni a ta osoba, co kompletuje nakupni seznam, si tam tedy vybira, dokud je z ceho. a kdyz jsme byl dlouhodobe nemocnej, byla ta sluzba moji zachranou. jinak s nakupnimi seznamy pracuju, respektive vse, co jste v minulosti koupili, se automaticky uklada v oblibenych polozkach a tak uz je po x nakupech vyber toho pristiho nakupu z tehle polozek pomerne rychly. plus si radu veci, u kterych je mi konkretni vyrobce celkem jedno (typicky nejaka drogerie), naklikam v ramci akcniho zbozi... a casto vyuzivam ruzny slevovy kody z netu, takze se mi vetsinou pri mem objemu nakupu zaplati dovoz plus neco navic treba i. jinak me stve, ze ta sluzba neni moc flexibilni na cas doruceni a ze to rozmezi je dve hodiny... a vraceni polozek je snadny, ale udelal jsem to asi jen jednou. i kdyz si uplne nemyslim, ze vybireji vzdy tu nejvhodnejsi nahradu. respektive asi se o to v ramci nabidky v pc snazi, ale nekdy je ta nahrada dost mimo, kdyz maji v nabidce vhodnejsi.
rohlik ani kolonial jsem nezkousel, o rohliku uz dloho uvazuju, ale reference ma dost rozporuplny...