• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRDK: To je dost neurčitý, bohužel. Ale namátkou sem našel třeba tyhle dva:

Cracked Up (1987) (TV) - Plot Summary
    http://www.imdb.com/title/tt0092792/plotsummary?ref_=tt_ov_pl

White Hot (1989) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0098640/

A připomínám, používejte ty klíčový slova, jak je v záhlaví. Seznam nezodpovězenejch dotazů nemusí bejt vždycky aktuální, tak ať se daj filtrovat.
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    KAZATELL: Father Dowling Mysteries ??
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zapujceno kdysi z videopujcovny, film nejspis z '90s, max. z '80s, pribeh o klukovi, ktery se nejak zapletl s koksem, myslim, ze prodaval a jednou si zakouril crack ze sklenenky a pak uz to jelo... spirala do hajzlu. Nevi nekdo??
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    KAZATELL: tady zminujou serial helltown

Forgotten 1980's TV Series
    http://www.squidoo.com/Forgotten-TV-Series

Helltown (1985)
    Robert Blake as Father Noah "Hardstep" Rivers
    Helltown Robert Blake seriesRobert Blake is a former criminal who has changed his ways and become a Catholic priest. Father Noah "Hardstep" Rivers is a priest at St. Dominic's parish is a tough east LA neighborhood. The NBC series ran for 15 episodes starting on September 4, 1985 to December 25, 1985 with a total of 15 episodes have been filmed. I remember this show being on the air, but I can honestly say, I never watched an episode of it. Also starred Whitman Mayo, Natalie Core, Jeff Cory and Tony Longo.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak zkusíme zavést filtrování podle klíčových slov "hledám film" a "hledám seriál". Na nástěnce už sou odkazy na nalezený filmy a v záhlaví odkazy na dotazy zatím čekající na vyřešení. Do budoucna se budou úspešně zodpovězený dotazy mazat, aby neovlivňovaly výsledky filtrace. To teď sice není potřeba, protože klíčový slova nebyly doteď používaný, ale přesto bych chtěl poprosit ID KAZATELL a ID ADETYX, aby se vyjádřili, jestli odpovědi na jejich dotazy obsahovaly správnou odpověď, ať můžou případně bejt přesunutý ze záhlaví na nástěnku.

Případný návrhy na vylepšení postupu rád uvítám :).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: V traileru je ale jen jedno asijský dítě, tak nevím:

The Peanut Butter Solution (1985, Trailer) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=I2Cm4Cy3rxs
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dovolím si návrh. Jelikož zatim těch nalezenejch je míň než nenalezenejch a ten poměr bude asi čím dál větší, navrhoval bych dát na nástěnku nebo do záhlaví odkazy na ještě nevyřešený případy, aby se v tom dalo vyznat.

Druhá varianta, která mě napadla, je do postů s dotazem na film uvést nějaký klíčový slovo, třeba "HLEDÁM" nebo tak nějak. Nevyřešený by se tak daly vyfiltrovat přímo z diskuze, samozřejmě za předpokladu, že vyřešený by se mazaly. Aby se o ně ale nepřišlo úplně, daly by se ukládat třeba na nástěnku, jako úspěchy tohodle auditka.

TYCZKA: Jinak já našel tohle:

The Peanut Butter Solution - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Peanut_Butter_Solution

Obsahuje to duchy, strašidelenj barák (ale vyhořelej) i " arecipe of a magical formula for hair growth, the main ingredient of which is peanut butter"
    JOPS
    JOPS --- ---
    TYCZKA: netusim jak se to jmenuje, ale podle popisu to bude strasna asijska uchylarna a to chci videt :-D
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    jak se pls jmenuje dětskej film, kde hraje spousta asiatů - zemi původu nevím, rok cca 1985?. Hraje tam roli nějakej strašidelnej barák, do kterýho když někdo vleze, tak mu vypadaj vlasy. Pak tam figuruje nějaká speciální mastička, kterou když se někdo namaže, tak vlasy začnou zase růst, ale rostou děsně rychle a nepřestávaj. Jeden z kluků si to namaže do rozkroku, aby už byl dospělej :D
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    dost dlouho nemůžu najít film z jižní nebo střední ameriky. Vyprávěnej zvláštním stylem, kdy je jedna v podstatě stejná zápletka pro všechny postavy pokaždý převyprávěná trochu jinak. Pokaždý z pohledu jiný postavy. Pohybujou se tam vesničani, nebo obyvatelé malého městečka, nějaký důstojník a stane se tam nějaká vražda. Většina se odehrává tak nějak v noci nebo za soumraku v dešti. Dost silně mi to připomínalo marquéze když jsem to viděl před lety na čt2 v nějaký sérii půlnočních filmů.
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    nějaký scífko, viděl jsem ukázku v kinoboxu tak před patnácti lety. nějaká mladá ženská měla vytetovaný P (positive?) na hrudi a v tom asi byly i údaje o její osobě... chtěla to sedřít kamenem, aby ji nenašli.
    ? :)
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Také se zkusím zeptat na dva filmy, co už několik let marně hledám, matně si pamatuju z dějů pouze toto:
    1)Scifi detektivka, padouch unikne na lunární základnu a tam podstupuje změnu pohlaví (detektiv najde ženské hormony) a to je vše.
    2)Taktéž scifi, sle spíš lehčí postapo, vzduch u země je silně zamořený, elita žije ve věžících o výšce přes jeden kilometr a dolů do slamů nechtějí pouštět vzduch, tak se je někdo zespoda vydá nahoru vymlátit

Víc si bohužel nepamatuju a i to málo může být zkreslené, je to přece jen hodně dlouho a bylo mi málo, když jsem ty filmy viděl v televizi, ale díky za každou stopu.
    ANO_MA
    ANO_MA --- ---
    otřebovala bych poradit, už jsem to zkoušela i ve filmovém klubu, zkusím i zde..myslím, že australská produkce, celkem klasická love story - úspěšný chlápek spí se spoustou žen, žádná není ta pravá.. nakonec se zamiluje do blond humanitární pracovnice, která pracuje v severní africe/blízkém východě. naučí se kvůli ní arabsky a jede ji požádat o ruku do nějaké takovéhle země. v závěrečných titulkách běží jeho interview s celními úředníky této země, kde jim vysvětluje, proč tam jede a vypráví celý příběh toho, jak se zamiloval. kvůli tomuhle poslednímu rozhovoru se to snažím dohledat, byl dost vtipný a správně politicky nekorektní..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Oříšek:
    Film, něco jako Tři dny s kondorem, nějakej agent. Typuju tak max. 80. léta nebo začátek 90., ale to pochybuju. Je tam scéna, kdy utíká před nějakejma lumpama, je v moři pod vodou, schová se před nima do nějaký jeskyně, a když plavou kolem, vyndá si z pusy tu věc, aby nešly bublinky - tak jim unikne.
    Myslím, že to končí slovy něco jako "věděl jsem, že mě z toho vysekáš". Dávali to na českým kanálu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ADETYX: Ondskan ?

Zlo mezi námi / Ondskan (2003) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/
    ADETYX
    ADETYX --- ---
    Ahoj, je to skandinávský film, odehrává se to někdy v šedesátých letech. Mladej kluk přestoupí na prestižní školu, kde je spousta nafoukaných synů aristokratů. On pochází ze střední třídy, doma ho otec mlátí a tak si to kompenzuje bitkama ve škole. Po přestupu působí jako pěst na oko a ostatní ho chtějí zneškodnit, ale nedá se. Taky dobře plave.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    FOSSY: dekuji mockrat! je to ono.. videl jsem to nekde na technu cernobile :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam