• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LLGHOSTLL: LLGHOSTLL: neni to sice film, a nemyslim, ze by to bylo ono, ale trochu mi to pripomnelo jednu epizodu Taggarta:
    "Taggart" Flesh and Blood (TV episode 1989) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0716621/
    LIBORO
    LIBORO --- ---
    HRAFNAIN: Jasně, to je ono. Díky moc!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LIBORO: "tančí s vlky"???
    LIBORO
    LIBORO --- ---
    Hledám film. Tohle by mělo být snad jednoduché.. chlapek někde v poušti, nebo podobném osamoceném místě. Indián na koni do něj střílí z luku, nakonec ho zabije, skalpuje a sní vajíčko natvrdo.
    ADETYX
    ADETYX --- ---
    ADETYX:
    JOPS:
    TYCZKA:
    SALVATOR:
    Jojo je to Ondskan, pardon za zpožděnou reakci.
    Děkuji.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOJZEE: Nene v Jumanji se neumírá přece :) Tenhle působil spíš jako thriller. Všichni byli strašně vyděšení kdo bude další. Ještě si vzpomínám že se scházeli pravidelně u té hry v nějaké temné místnosti.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    hledám film
    Několik postav hraje u stolu něco jako DnD s figurkami a postavy, které umřou ve hře zemřou i ve skutečnosti. To je bohužel vše co si pamatuju. mohlo to být kolem roku 1991.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    H3AD3AD: ne ne, chybí cestování časem ale taky zajímavý...nakonec tady vznikne dramaturgie festivalu VHS sci-fi mrtvol..
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    GULDUR: neni to Americky kyborg: ocelovy bojovnik? http://www.csfd.cz/film/132986-americky-cyborg/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRDK: Neřeš ;)

Jinak si můžem gratulovat, zatim sme našli 11 z celkovejch 23 hledanejch filmů a seriálů :). Sice je to jen půlka, ale na to, jaký obskurity tu občas některý hledaj je to super :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    SALVATOR: Takže oprava: téměř určitě to je White Dot, teď jsem si všimnul, že má i alternativní název Crack in the Mirror, pod kterým jsem to tenkrát měl půjčené. Jak tak koukám, ani sehnání tohohle skvostu nebude hračka :-) Ještě jednou děkuju a dodatečně se omlouvám za porušení pravidla, psal jsem honem honem a pořádně si to tu nepřečet...
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    HRAFNAIN: to ne, Marka Hamilla bych si pamatoval a to druhý vypadá na to co jsem viděl moc draze a kvalitně...ale díky za tipy..třeba mě youtube navede..
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ne ne, tam šlo o mimozemšťana co sbíral endrofin..ale taky to byla dobrá gumárna..
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    GULDUR: to asi nebude temnej anděl/I come in peace, co?
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SALVATOR: no tenkrát to byl velkej úlet, hlavně ty herecký výkony na úrovni Troma studios...
    FURAN
    FURAN --- ---
    GULDUR: Toho Sport Billyho si matně vybavuji. Projdu si od něj více videí, jestli to přece jen není ono. Už si se mnou paměť zahrává. Díky za tipy.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GULDUR: Dík moc. Vůbec netušim co to je, ale je to tak moc omg wtf, že fakt doufám, že to někdo pozná, protože to musim vidět.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV:
    SALVATOR:
    KARYSLAV:
    Jo vynikající, fakt je to ono :-)

Spaceship Sagittarius Song - Dobrodruzi z vesmíru úvodní znělka - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=WVQTYXQeFXU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam