• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SAMMAEL: To bude nejspíš ono! Stáhnu a uvidím, zatím díky.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    hledám film - TV germany 80's ZDF ARD BR HR (hessische rundfunk) ich weis nicht ??

televizní film produkce 80-tých let, německej (ARD, ZDF, BR3, ???), rok vzniku 1982 - 1984, holka s klukem meli gramofon a regály s deskama,,,
    holka mela rada swing ze ctyricatecjch, kluk rokenrol z padesatejch, asik
    a ten gramec byl kouzelnej,,, stroj času,,,
    a holka si pustila čatanúčůčů gůgů a ocitla se ve '40,,,
    a kluk rokec a byl v '50,,,
    a von pak nasel nekde v bejvalym (vlastne budoucim) regalu (knihovne?) ten gramofón, pustil si ten starej swing a portnul se za ní do tech 40',,,

a pak ve finále, aby se dostali do vosmdesátkový současnosti, jim nejakej tehdejsi kytarista s vokalnim triem zahrali a zazpivali úbersong "Fred vom Jupiter"

ja vim, ze sem uplne vedle, ale...
    SOPOR32
    SOPOR32 --- ---
    RESTINPEACE: uz je to davno ,)
    FURAN
    FURAN --- ---
    JAMILLOS: Mohlo by to být tohle, je tam nějaká babča a ukazuje jí, tuším, na dálku prsty.
    V paměti mi utkvěly stopy od pneumatik, které dokazovaly, že zadní náprava vozu podezřelého ne/byla dělená.
    My Cousin Vinny (1992) - IMDb
    http://akas.imdb.com/title/tt0104952/
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak zkusím ještě jeden. Hledám film:
    Dávali ho tu někdy ze začátku 90. let, zahraniční produkce. Něco jako kriminálka nebo až detektivka á la Columbo. Mohlo to mít v názvu „okno“, protože šlo o to, že tam někdo viděl v noci z okna nějakou vraždu (žena?) a pak tam kdosi křivě svědčil u soudu, ale nakonec ho dostali ho tak, že mu z dálky ukázali knížku (bibli?) a on nebyl schopen to rozeznat, protože neměl brejle, stejně jako tu noc, i když tvrdil/a opak...
    Sorry za sloh, mám kocovinu.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SOPOR32: pokud amazonsky prales = more a hlinene sosky = perly, pak to urcite bude stopa xapatanu
    SOPOR32
    SOPOR32 --- ---
    MATLENKA: stopa xapatánu? ;)))
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    JOPS: wow,super..Jsi borec..už jsem nedoufal ;-) díky..
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHAGRATH: nalezeno, tak jsem zase zkusil google a ono to fakt najde uplne vsechno :)

Smrtelná kořist / Deadly Prey (1988) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/90449-smrtelna-korist/
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem zkusil jeste google a poradil toto :)

Zátah / Serbuan Maut (2011) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/297710-zatah/

takze, sry, za double spam :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hledam film :))

celkem novej cca 2010-2012, tusim, ze to je o policajtech, co se vlezou do baraku/panelaku a ten je plnej zlocincu a oni to musi vymlatit...

Nevidel jsem ho, ale pamatuju, ze na obalu byl ten vetsi barak a pred nim stal tusim jeden policajt...
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHAGRATH: vim o cem mluvis :) myslim, ze jsem to mel doma na VHS jako originalku, zkusim schvalne zjistit nazev....
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ANCHIE: To je ono!
    MATLENKA
    MATLENKA --- ---
    hledám seriál

byla to taková letní verze pevnosti Boyard, soutěže byly v moři a ve výsledku se týmy potápěly pro perly, které potom vážili na lodi..
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    FOSSY: to asi není ono, mám pocit, že ta slepá měla tmavé dlouhé vlasy a byla taková éterická. A pak si ještě vzpomínám, že jí v průběhu filmu transplantovali rohovku a měla nějak rozmlžené vidění či co.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    hledám film

detektivka, běžela tak před dvanácti lety v televizi, hádám americké provenience. policie pátrá po sériovém vrahovi, hlavní svědkyně je slepá holka (pokud si dobře vzpomínám, oslepila ji matka tak, že jí vrazila hlavu do zrcadla), která vraha nakonec pozná podle zápachu mýdla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam