• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Ahoj, sháním asijský film (Japonsko, Korea?), který šel kdysi na ČT 2. Odehrával se v budoucnosti, pamatuju si jen útržky. Bylo tam něco na způsob metra, hlavní představitelka měla barevné vlasy a jmenovalo se to "Pokoj + nějaké číslo". Asi.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RANDOM_NIGHT: jj já tuhle viděl první tři díly gumídků...Když si vzpomenu, že jsem kvůli tomu vstával v sobotu v sedm ráno...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    87HIGHFLYER: Já to neznám, vygooglila jsem to na základě popisu. :) Ale taky jsem většinou zklamaná – mám několik věcí, u kterých si jasně pamatuju pocit při sledování, ale nepátrám už po nich. Občas na něco narazím čirou náhodou a potom si připadám, jako bych chtěla vlézt do tůně a ona je to jenom pitomá mělká louže. (Nějak nevím, jak líp popsat určitou ztrátu toho pocitu.)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RANDOM_NIGHT: a tohle je skutečně důležitý:) Jako - paměť je fakt divná. V podstatě jediný co jsem si pamatoval byl ten vrtulník a jak jsem byl smutnej že to rozbil. Výsledek mě trochu zklamal, ale je to na 99% tohle
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    POTVORA: 87HIGHFLYER: Rádo se stalo. Hoří mi termín, tak jsem v noci potřebovala něco hrozně důležitého, co bych mohla dělat. :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    RANDOM_NIGHT: ty jo, to je asi ono! Dík moc
    POTVORA
    POTVORA --- ---
    RANDOM_NIGHT: jo, to je ono; děkuju! :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    POTVORA
    POTVORA --- ---
    Hledám seriál - ?dětský, animovaný, asi japonského původu - z děje si vybavuji pouze holčičku, která byla "zavřená" v nějaké průhledné kouli, a honil jí nějaký padouch, asi v ohnivé podobě - ale tím si jistá nejsem; pak se nějak z té koule dostala, ale byla hrozně maličká...
    FRDK
    FRDK --- ---
    SAMMAEL: Hahá, tak tomu říkám dvě mouchy jednou ranou. Skutečně se mi ve vzpomínkách slily dva filmy v jeden. A tohle je ten druhý. Takže ano, je to ono, taky :) Jste machři. Díky moc.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    FRDK: Honička za pěnezi v soše lva, resp. "schované pod lvem", je tohle - http://www.csfd.cz/film/95269-neuveritelna-dobrodruzstvi-italu-v-rusku/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    OT btw. pritom jsem jeste zjistil, ze existuje
    internet movie car database
    IMCDb.org: Home page
    http://www.imcdb.org/
    jak nerozeznam fabii od felicie, tak tady si posusnam jako malej kluk :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MIHAI: 100% ono!!!
    omlouvam se FOSSY: , ale jak uz jsem tak naznacoval, pamet si nehezky zahrala.
    za trest si pustim ty filmy oba, zda se, ze na sebe pekne navazujou :)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To nám to hezky jde, už sme našli přes 40 filmů a seriálů :)

Taky hledám film nebo možná hledám seriál. Jedna postava je nějak mimo a má kolem zápěstí gumičku, kterou se práská do ruky. Nejsem si teď jistej jestli aby neusnul nebo aby se nezbláznil. A v jednu chvíli ta geumička praskne a něco se posere. A víc nevim.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FOSSY: na 99 % to je ono, dik :)
    s tim planem pres kopirak si nejak prestavam bejt jistej, jestli si to moje pamet nevypujcila z jinyho filmu, memory mash-up :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FRDK: nz. tenkrat to byl pecka film :)
    coz mi pripomnelo podobnou vec:

hledám film - dobrodruzna komedie, taky asi francie/italie, odehravalo se to castecne v nejakej pousti, borci tam pasovali zlato, nevim co vsechno jeste plus nejakej velkej drahokam v takovym oldskulovym kabrioletu, co se mu furt zasekaval klakson; plan loupeze byl psanej na stole a konkurencni banda mela pod ubrusem kopirak a diky tomu jim asi vsechen ten kontraband nejak uzmuli, az na ten diamant...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam