• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    KAZATELL: Zkusil bych asi Buldoci a třešně... http://www.csfd.cz/film/4222-buldoci-a-tresne/
    Jinak by možná podobná scéna byla ve Čtyři vraždy stačí, drahoušku; nebo v podobných dílech.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAZATELL:
    YAMAOTOKO: Hele teď už to nechte jak to je, ale příště prosím dotazy podle návodu v záhlaví. Daj se podle toho vyfiltrovat jen posty se zadáním dotazů, což je celkem užitečný.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Poradte pamatuji si ale jen jednu scenu, myslim ze ceske prostredi kde na konci parta "mafianu" jede autem nekdo je zastavi a vsechny postrili ( v te scene je nekdo v kozichu) a mam dojem ze si v tu chvili mysli jak jsou neporazitelni
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    FURAN: Díky moc ..
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    YAMAOTOKO: nevim, ale mozna je v seznamu http://www.imdb.com/list/ls006736250/
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    Zdravim a prosim o pomoc - ide o nazov filmu, ktory si nemozem zaboha vybavit. zapletka: mlady chlapik z indianskej rezervacie zabije svojho asi otca, mozno nevlastneho. neskor vo filme myslim nejako unesie svojho kuratora ako rukojemnika a prcha naspat do svojej rezervacie, pricom ich nahanaju policajti... mari sa mi ten film z velmi davnej doby, nazov mam stale na jazyku... a nic...
    SHAGRATH
    SHAGRATH --- ---
    Sháním film, manželský pár vlastní jakousi zvláštní lampu, která jim dává peníze za to že si způsobí bolest .. dává jim ale čím dál méně a tak hledají způsoby jak z ní dostávat těch peněz víc ..měla by to být komedie.. díky
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    TOMBRIDER: diky, za pomoci jejiho jmena a kusu textu, co jsem si vybavil jsem nasel, ze by se to mohlo jmenovat "Baby já chci nekam jít" a mohlo to byt ve spolupraci s jakymsi "Crazy Legs", ale youtube to asi nema..
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    HRAFNAIN: tak je to ono. Scena s dorustanim koncetiny je presne, jak z me vzpominky.. i to staveni auta.. :-) dik
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    VERLIBA: vyfetlo Marcela Březinová...poletuje tam s žehličkou a ručníkem na hlavě... jméno písně si sakra nemůžu vzpomenout
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    VERLIBA: byla ta vobluda hodně gumová? tohle nebo něco podobnýho by to mohlo bejt
    Msta přichozího z močálu / Swamp Thing (1982) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/1769-msta-prichoziho-z-mocalu/
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    _TONIK_: ...palec nahoru za avatara...
    GAF
    GAF --- ---
    VERLIBA: jj ten Deep Star six zní fakt takhle no. Věř mi, jsem zvláštní hlas Tvého podvědomí skrze nevědomí od jiného vědomí ^^
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    HRAFNAIN: deep star 6 je mi taky povedomej, a vzhledem k tomu ze ma ve jmenu deep, to bude mozna spis on
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    _TONIK_: asi spis ten abyss, pripada mi povedomy, mrknu se na nej, a kdyztak dam vedet
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    hledám videoklip - (doufam ze muzu) v ceske TV bezel pred cca 10-15 lety klip nejake ceske zpevacky, jejiz jmeno si nevzpomenu - byla v klipu v roli zeny v domacnosti, ktera je nastvana, ze nikam nejde, a do manzela porad hucela, ze chce nekam ven, nebo nekam jit, tak nejak...
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    hledám film - horror, asi americky, tusim ze jeste cernobily.. co si tak pamatuju, doufam ze to nemicham z nekolika jinych filmu - nejaka obluda z mocalu nebo jezera zabiji lidi nekde na venkove, necha se chytit, useknou ji jednu koncetinu (mozna chapadlo ci co), je nekde svazana v retezech. Ta koncetina ji samozrejmne doroste. Tusim ze jeste nekdy k zacatku filmu na nejake lesni ceste zastavila auto. Moc vic si nevzpomenu, videl jsem to cca pred 15-25 lety.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam