• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    KLX: to ne, tohle určitě není ono
    KLX
    KLX --- ---
    PAKOBYLKA: připomíná mi to toto http://www.csfd.cz/film/22222-gia/ ale už si to moc nepamatuju
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    hledám film; viděla jsem ho kdysi dávno v 90 letech, tuším se to odehrávalo v Londýně (ale jistá si nejsem), je to ze světa modelingu, mladá holka jde na konkurs, ale nemá moc šanci, ve frontě holek si ji ale všimne stárnoucí hvězda, která chce zkusit fotit. Ta přemluví tu komisi, by holku vybrali, pak ji fotí až prorazí. Je tam i takový to pozadí, jak se platí za kšefty, modelka, co jede v drogách a tak
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    KIE: To je ono, díky moc!
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    BONEMINA: nejaka pippa je tady http://www.imdb.com/title/tt1134629/ ale asi to je neco jineho
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Hledám film a v [ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se... ] mě odkázali na tohle vlákno, tak to zkouším.
    Kdysi okolo roku 2000 jsem v televizi (možná na Hallmarku) viděla pravděpodobně britský film o studentech, kteří dělají přijímačky tuším na Oxford. Jedna holka se jmenovala Pippa, rodiče jí říkali Brioška a ona tu přezdívku neměla ráda. Její otec na tu školu dle svých slov chodil a strašně se snažil, aby se tam ona dostala taky. Ve finále se teda ukázalo, že otec si celé své studium vymyslel. Pippa se při přijímačkách seznámila s nějakým jiným studentem a vypadalo to, že spolu začnou chodit. Jinou holku tam její otec motivoval k lepšímu mozkovému výkonu pomocí koly, cukru a nechal ji běhat kolečka. Zkoušející v průběhu zkoušky řešil problémy se svým otcem, kterého se snažil umístit do domova důchodců.
    Bohužel si toho moc víc nepamatuju.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Hledam film. Je slovenský. Komedie. Asi z 0.5 80'. Manzele. On programator. Ona asi spisovatelka. Vubec se mu nevenuje. Jednou zazvoni slecna, pani otevre a slecna zahlasi:"Idem bojovat za vasho muza". Takze se mu venuje a donuti k tomu tim i manzelku. Manzel tim padem zpohodlni, stane se preziravym. Jednou u nich u nich zazvoni chlap - lev salonu a muzovi zahlasi:"Idem bojovat za vasu zenu.". Tim film konci. Neznate?
    KIE
    KIE --- ---
    Hledám film, výroba ČSSR tak nekdy 80. leta, z deje si pamatuji jen to, ze jsou tam dva brachove, otravi se mochomurkou zelenou, u jednoho z nich se na to prijde vcas protoze se vymele na motorce a u toho druhyho ne... (nebo to bylo opacne). Nevedel by nekdo?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TYRKYS2: Kdyby to nebyl kluk, ale holka, tak mi to silne pripomina http://www.csfd.cz/film/232836-sama-uprostred-noci/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TARL_CABOT: Aha, tak nic. Já slyšela vanu s jablkama a hned si vzpomněla na tohohle Poirota.
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    ATUARFIK: To ne, bylo to jakoby ze "současnosti" a mělo to takovej ten zvláštní obraz, jako když dávali na ČT1 americkej Kruh.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TARL_CABOT: Není to tohle?
    Agatha Christie's Poirot Series 12 Episode 2 Hallowe'en Party
    https://www.youtube.com/watch?v=GPTZMrS3TaI
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Hledám film:
    Byl to zřejmě horor nebo thriller, myslím, že byl natočený v 90. letech. Dávali ho na ČT1 a děly se tam vraždy ve starém domě, objevovaly se tam nápisy na zdech a hlavně si pamatuju vanu plnou vody a jablek, ve které byla mrtvola. Možná, že to byly jen něčí představy/halucinace. Myslím, že to mohlo být z VB nebo z USA.
    HUGO
    HUGO --- ---
    VINCKI: jo, to je ono, díky!
    VINCKI
    VINCKI --- ---
    HUGO
    HUGO --- ---
    hledám film
    USA, tatínek, maminka narkomani, děcko cca osmiletá holčička; maminka umře, taťka jí v bytě uspořádá zápalný pohřeb a s děvčetem odjedou předaleko do nějakého baráku uprostřed polí kde umře i tatínek; holka si tak nějak vegetí, prožívá halucinace, kamarádí se s nějakým místním klukem, který si myslí, že kolem projíždějící vlak je snad drak; film končí tak, že ho vyhodí do povětří z lomu ukradenou výbušninou; běželo to v kinech tak před deseti lety
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Hledám film!
    Starý český krimi film. Viděla jsem ho jako malá (někdy v osmdesátých letech) a dost dlouho jsem z něj měla noční můry. Pamatuju si jen, že nějaký vrah (zloděj?) byl při činu spatřen malým klukem a pak ho hledal, ten kluk se schovával za autama na ulici a věděl, že ho ten chlap každou chvíli najde a zabije. Celý (nebo většina) se to odehrávalo v noci.
    Netušíte, co to mohlo být?
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Edit: Neskutečné historky
    Neskutečné historky / Ripping Yarns (TV seriál) (1976) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/75993-neskutecne-historky/
    FRDK
    FRDK --- ---
    NA_PYCZU: Mám dojem, že v Neuvěřitelných historkách skákali závod o jedné noze. A používejte tu formuli ze záhlaví, herdek.
    HADATI
    HADATI --- ---
    NA_PYCZU: A jednalo se skutečně o film nebo skečovou show jako jsou Monty Pythoni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam