• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    PLANDAK: it's all gone pete tong ?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Zdarec hledam film(mozna dokument) cca 10 let starej o nejakym dj-ovi ktery fetoval koks, z filmu si pamatuji ze u nej stal nejakej kralicek s hulkou a upozornoval ho atr uz si nedava a nakonec z toho ohluchl. Nevite nekdo?? :)
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    KIE: Juhuuu! Ano! Mnohokráte děkuji :-)
    KIE
    KIE --- ---
    KAATCHE: tak tohle to uz urcite bude Wristcutters: A Love Story http://www.imdb.com/title/tt0477139/
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    KIE: Děkuju, ale to není ono.. ..příběh je úplně jiný..
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    Ahoj lidi,
    nevíte náhodou někdo, jak se jmenuje film, ve kterém se potkají dva už zemřelí v pekle - on snad spáchal sebevraždu a ona tvrdila, že se tam ocitla omylem (přestřel) a je to o tom, že hledají nějaké "vedení", kterému by vysvětlila situaci a ti by ji snad přeřadili, či co (už je to dlouho, co jsem to viděla)? Každopádně se do sebe zamilují. Ten film sám o sobě je romanťárna, i bych možná řekla road movie... Víc asi nepovím.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JANEQ: Super :)
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    SALVATOR: Jo to je on..
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    SALVATOR: Woooow!!!! Big up man!!!

Je to ono, ukazka, kterou sem videl byla z toho novyho, ale urcite dam i ten starej...

DIKY
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    I když teď koukám, v tom filmu ze 2014 hrál tenhle týpek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JANEQ: To mi zní trochu jako Vij. Ty filmy sou dva, jeden ze '67 a druhej ze 2014, ale asi si v tom těžko viděl poměrně známýho herce.

Vij (1967) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/139842-vij/prehled/

Viy / Viy 3D (2014) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/257510-viy/prehled/
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    help needed.

na FB jsem videl kousek z nejakyho filmu, kterej me hodne zaujal, bohuzel jsem nezahlid co to bylo a ted uz to cca 14 hledam neuspesne..

byla to scena nekde z chatrce, kde je jeden clovek (pomerne znamej herec) a pak takovy hodne podivny demoni a jedna carodejnice... cela situace se po chvili vyhroti a typek se schova pod stolem. nahore na takovy misce ma kridu a potrebuje kolem sebe nakreslit kruh, v cemz se mu ty demoni snazi zabranit... povede se mu to a sedi v kruhu, vse kolem nej se tak podivne rozpada/propada do nicoty... on, stale v kruhu na kusu podlahy, a carodejnice se dostanou nekam a tam k tomu cloveku mluvi nejaky ultimatni zlo nebo neco takovyho...

feelingem to bylo tak zacatek az pulka 90´ a bylo to prekvapive pekne ztvarneny... takovy dost pohadkovy...

PLS help - fakt bych to rad videl ;)
    M4RC
    M4RC --- ---
    Dobrý den všem. Sháním název filmu, který jsem viděla před nějakou dobou, ale bohužel si pamatuji jen následující: Film je zhruba ze 70., 80. let, země původu může být Maďarsko, Bulharsko, Rumunsko...? Ale jistá si tedy nejsem.
    Jedna z prvních scén: hlavní hrdina - mladík (asi ještě student) - čeká na svoji milenku (starší paní) na nějaké venkovní zahrádce (spousta lidí, hudba, tanec). S tou ženou je asi jen z důvodu společenského (možná akademického) postupu. Ona se chce zdržet, on se pozvrací - mladá chudá dívka mu nabídne kapesník - nakonec se s ní víc sblíží, ona otěhotní, on ji přesvědčuje, aby šla na potrat, ona souhlasí, ale nakonec tajně porodí. Souběžně potká hezkou dceru jakéhosi pohlavára (dcera špatně chodí, matka jí zemřela, pravděpodobně je nemocná) - s tou se přes nelibost jejího otce také sblíží, snad si ji i vezme. Manželství moc nefunguje. Po nějaké době se mu zasteskne po oné chudé dívce, zjistí, že mu nakonec povila dítě. Manželka to zjistí, spáchá sebevraždu. No a rozzuřený otec nechá hlavního hrdinu zastřelit - tj. poslední scéna, kdy hlavní hrdina leží na ulici v tratolišti krve (a za ním jsou schody). Pokud si dobře pamatuji, tak mladíkovi šlo hlavně o to, aby dospěl nějakého vyššího společenského nebo akademického statusu. Je možné, že ho na začátku filmu vyhodily z VŠ za něco, co napsal (teď už hádám).
    Jinak ten film vůbec nebyl tak blbý, jako je můj popis a rozhodně tam nešlo jen o tuto dějovou linku, ale mám za to, že pokud ho někdo viděl, mohl by ho podle toho poznat.
    VINCENT
    VINCENT --- ---
    HADATI: Dekuji! Na csfd to vypada dost detsky.. stahnu a juknu. Ja mam v hlave stale fotorealisticky anime :) mozna je to tim, ze mi bylo tak 8, kdyz jsme na to koukali.
    INGI
    INGI --- ---
    KIE: Ano :D to je ono, skvělé, děkuji moc! :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    :)

dal bych to do zahlavi, ale to stejne nikdo necte
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HADATI: MUST HAVE!
    HADATI
    HADATI --- ---
    Hledám seriál

Když už jsme u těch seriálu našeho dětství, tak v Magionu nebo ve Veze dávali nějaký asijský seriál, nejspíš čínský, o jakémsi stromu, který rodil nějaké podivné plody (myslím, že vypadaly jako hrušky). Z těchto plodů se pak narodily jakési bytosti, kdy každá měla nějakou zvláštní schopnost. A tyto skřítky pak chytal a zabíjel nějaký záporák. Vím, že mě ta pohádka dost šokovala právě tím, že tam tihle skřítkové umírali. Víc si o tomhle seriálu nepamatuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam