• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    Hledám film: Dvě buchty, který už z první scény filmu zijou ve společným domě s typem, kterej je fika a ony o tom i mezi sebou vědí.. je to spjaty s drogama dal a je to tak max 6 7 let starý... Díky dík, pokud někomu můj strohej popis bude stačit ;)
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Ty jo to je servis:-) Díky, to bude ono.
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    Hledám film o skupině aktivistů (?), co se vkrádaj bohatým lidem do domů a nějak jim tam přendávaj věci a deorganizujou. Námět možná trochu jako 3iron, ale pravděpodobně víc politický, a myslím že to je německej film nebo v německu se odehrávající a relativně současnej. Díky!
    PROSTEJA
    PROSTEJA --- ---
    Zdravím, hledám film o mladé ženě, která prožila "peklo" během války v Jugoslávii, zanechalo to na ni psychické následky a fyzické jizvy po celém těle a chtěla myslím spáchat sebevraždu. Část děje probíhá v nemocnici, kde leží v bezvědomí. Poté se do ni zamiluje muž díky němuž přežije. A film začíná na nějakém tankeru nebo lodi nebo prostě na něčem na moři. Nevíte náhodou někdo prosím?
    KAERI
    KAERI --- ---
    HRAFNAIN: Anoooo!!! :) Díky :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KAERI: Zajimavy. Tyranosaurus tam je, stejne jako scena s obrim komarem. V tom pripade me napada uz jedine tohle:

RRRrrrr!!! (2004) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/116339-rrrrrrr/prehled/

KAERI
    KAERI --- ---
    NAGASAWA: Tak bohužel, prý to není ono. Prý je to starší a hrdinové jsou opravdoví pravěcí lidé.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    NAGASAWA: Na to jsem nepomyslel... nepoužívám smartphone.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KAERI:

Země ztracených / Land of the Lost (2009) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/236074-zeme-ztracenych/prehled/
    KAERI
    KAERI --- ---
    Hledám film. Měla by to být komedie odehrávající se v pravěku, hlavní zápletka by se měla točit kolem souboje o ženskou v rámci pravěké tlupy. Obsahuje scénu, kde se za tlupou potichu plíží olizující se tyranosaurus, a scénu, kde si někdo robije na obličeji obřího prakomára. Dík.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PNXNTDD: v dobe kdy si staci stahnout rozpoznavaci aplikaci do mobilu anebo rovnou soundtrack ukrast?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    trošku OT: Je na nyxu klub něco jako - Co je to za písničku ? Zkrátka když v některým filmu,videu, kdekoliv hraje písnička a chcete vědět název. Případně by nebylo špatný takovej klub založit, byli byste pro?
    M4RC
    M4RC --- ---
    CHATTEREK: Dobrá práce :) děkuji.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CHATTEREK: Také si nejsem zemí jistá, ale řekla bych Itálii nebo Francii - ale spíš It. Bohužel název neznám a už se to snažím také nějakou dobu najít. Bylo to vážně dobré.
    CHATTEREK
    CHATTEREK --- ---
    M4RC: To bude ono. Nebyl jsem si jístý zemí původu, tak jsem nechtěl mást.
    M4RC
    M4RC --- ---
    CHATTEREK: já jsem kdysi něco takového viděla. Byly to dva filmy, asi italské, cca 60. nebo 70. léta. Také nevím, jak se to jmenovalo, ale asi to bude dost známé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam