• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    HADATI: Ta se točila v Milovicích
    HADATI
    HADATI --- ---
    SAMMAEL: Nemohla by to být Hartova válka?
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Hledám film: Americký film o druhé sv. válce, který se natáčel v troskách fabriky v Praze na Smíchově. Myslel jsem si, že to bylo Nepřítel před branami, ale na CSFD tvrdí, že se to natáčelo v Berlíně.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FRDK: No tak to je super, díky za tak rychlou reakci - mám se na co dívat dnes :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    PNXNTDD:
    Vládce severní dráhy / Emperor of the North Pole (1973) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/11302-vladce-severni-drahy/komentare/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hledám film: nejspíš americkej starší snímek, je to o hlídači na nákladním vlaku kterej nemilosrdně každýho stopaře, nebo vandráka kterej na vlak vyleze a chce se svízt, schazuje z vlaku obrovským kladivem nebo nějakým podobným kusem náčiní.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    OLKA: JJ to je přesně ono :) díky
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hledám film, určitě to budete vědět, ale já si za boha nmůžu vzpomenout. Je to scifi o tom, jak se tým doktorů nechá zmenšit a v miniaturní "ponorce" cestuje lidským tělem.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    SICKBOY4000: taky myslim
    AESTIS
    AESTIS --- ---
    Hledám severský FILM: Začínal policejním zásahem a při výslechu dva zatčení popisují, co předcházelo onomu zásahu a proč vlastně teď vypadají jako podezřelí. Vzpomínám si, že tam snad byla i nějaká mrtvola ve vaně... Film končí propuštěním těch dvou, kdy chvíli přemýšlejí nad tím případem a pak jim dojde, že peníze (o které tam nejspíš šlo) jsou ukryté v odtokové rýně... Díky za pomoc!
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    SALVATOR: jop proto jsem mluvil o kvalitě :( tohle není dobré ani na telefonu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: Já bych si tipnul, že to zkoušel a že rozlišení 480x272 mu nevyhovovalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JVMLOK: tohle si zkousel?
    Angel Baby (1995/AU) (download torrent) - TPB
    http://thepiratebay.cr/torrent/3933219/Angel_Baby_(1995_AU)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    GHOSTDOG: to bys byla strasne moc hodna
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    JVMLOK: mám DVD a můžu ti to ripnout. Měla jsem to na festivalu (Crazy film fest)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Mám trochu jinej problém. Vím, jak se film jmenuje:
    Andělské dítě / Angel Baby (1995) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/49391-andelske-dite/komentare/

Problém je, že ho nedokážu nikde najít v dobré kvalitě. Vím, že jsem ho viděl možná před 15 lety na ČT2, možná dokonce nadabovaný. Nemohl by mi někdo pomoct?
    FRDK
    FRDK --- ---
    MAARAB: Aha, tak ten můj popis byl malinko nepřesný (viděl jsem to tak před patnácti lety), ale název Chuť třešní poznávám, je to ono. Šikula, díky.
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FRDK: no to je presne vono, dik
    brýtro Petříku, brýtro Pavlíku omg lol, bezva! :D
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hledám film.
    Možná francouzský, určitě evropský. Týpek dá/dostane výpověď, všeho se zbaví, sebere prachy, kamsi odjede (možná sever Afriky) a hledá někoho, kdo by jej za úplatu zavraždil (Kaurismäki to není ;), mimojiné osloví i nějakého malého chlapce. Vývojem situace k tomu pak myslím vůbec nedojde, typos si to rozmyslí. Bylo kdysi ve filmáči ČT2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam