• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hledám film (respektive kámoška hledá): americký, viděn před skoro třiceti lety. Přistane loď mimozemšťanů, štěká na ni pes, možná je proto zneškodněn. Emzáci vypadají jako lidi, poznají se jen podle toho, že jedí žáby. Scéna: holčička přistihne paní učitelku, kterak pojídá žábu, ještě jí noha čouhá z úst.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    FREELA: tim myslim ze jsem projel celej ten film (https://www.youtube.com/watch?v=Tg2l0MtbHqE)
    FREELA
    FREELA --- ---
    H3AD3AD: no dyt je to jenom trailer! :)
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    FREELA: myslel jsem ze je to ono, ale neni ) projel jsem to cely a zadnyho tanku jsem si tam nevsim teda.
    FREELA
    FREELA --- ---
    H3AD3AD:

AFI Fest (2012) In The Fog Trailer - Historical Drama HD
    https://www.youtube.com/watch?v=LqkagXYw1rQ
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    TRAGED: to asi nebude ono ale dik... imo jsou to nemci vs rusove a je tam fakt tahle specificka scena s tou tabulkou cokolady. furt jsem na to nekde narazel na yt, ale kdyz se to ted snazim zpetne dohledat, tak mi to furt vyhazuje Fury, coz na 99% neni ono.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    H3AD3AD: Mlha zavání bitvou v Ardenách. Ale čokoládu si z té verze z '65 nevybavuji. Ale koukám, že je i nějaká z 2009.
    Bitva v Ardenách / Everyman's War (2009) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/277775-bitva-v-ardenach/prehled/
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    hledam film (aspon doufam), jak se to prosim xakru jmenuje?
    je to valecny (asi) film, kde rusky (asi) vojak slysi prijizdet tanky v mlze (mlha je zasadni – pokud tam nejni mlha, nejni to ono), tak jim jde naproti jakoze hura slava, kamosi prijeli.
    dojde k tankum, a tankista mu poda cokoladu (nemeckou) – a nastane bitva.
    je to imo neco novejsiho, ale fakt to nemuzu dohledat, at zadavam cokoliv.
    omluvte zavorky, mam rad zavorky.
    909303808
    909303808 --- ---
    HADATI:
    KAKIHARA:

Je to let a let , už to mám nějaké domotané :) každopádně parádni film , shlédnuto :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HADATI: Jaderná elektrárna je tam zmíněna jako další cíl po Westminster Abbey.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    HADATI: Mám to úplně přesně stejně :)
    HADATI
    HADATI --- ---
    909303808: Zajímavé, že jsem si okamžitě vybavil Dotek Medusy. Pak jsem to ale zamítnul, protože tam nikdo žádnou bombu neschovává. Kostel se tam objeví, ale jaderná elektrárna, myslím, ne. Přesto doporučuji se na ten film podívat, je to velmi zajímavý a děsivý příběh.
    909303808
    909303808 --- ---
    TELVIS: Jak jsem říkal , jsou to skoro 2 desetiletí co jsem to viděl , moje vibe byla už dost zkreslená :) kžopádně je to ono a já ti tímto děkuji , jdu čumět :) yess
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    909303808:
    muze to bejt tohle?
    Dotek Medusy / Medusa Touch, The (1978) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/13566-dotek-medusy/prehled/

myslim ze to je UK a jako becko mi to moc neprislo, za me super film..
    909303808
    909303808 --- ---
    Hledám americký katastrofický béčko ,cca 80´, viděl jsem jako harant :) Terorista , zafáčovanej na lehátku v hospitalu , někam dal bombu a pátraj kam ..dal ji do kostela , kterej odpálil...ke konci zjistěj , kam dal další..do jaderné elektrárny..ví někdo ? Díky :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    GEEKY_GIRL: děkuji
    GEEKY_GIRL
    GEEKY_GIRL --- ---
    KAZATELL: A Good Year, v češtině Dobrý ročník
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAZATELL: docewla dost často je tam detail na jeho telefon značky blackberry skoro jako by to byla reklama
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    hledám film: nejspíš USA nějaký chlapík zdědí pozemek s vinici tak tam jede aby to nafotil a prodal.. ale klasická romance potká tam nějakou ženskou a nakonec tam snad i zůstane
    VEHUIAH
    VEHUIAH --- ---
    ZCR:
    PANDA_JE_MRTVA:
    Díky, je to ono!! Já jsem si spletl SHORT CUTS s filmem FINAL CUT, tak mi to nejdřív nedávalo smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam