• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SORROW
    SORROW --- ---
    Hledám: severská krimikomedie ze současnosti; s nádechem gankgsterky a westernu; na konci se najdou schované peníze v autě na vrakovišti; šlo nespíš na ČT2 před několika lety; snad nemíchám víc věcí dohromady ...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Zkusím.
    Scéna: Potkají v baru chlapa v růžové košili s krajkou. "On je teplej?" "Není. Ale rád se pere. A v té košili se vždycky najde někdo, kdo se do něj začne navážet."
    Cizí film. Šel u nás v TV v češtině. Kulečník, nebo podobná šťouchaná o velké peníze. Ve hře je i parta padouchů.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    HLEDÁM:
    Ve kterém českém filmu nebo seriálu se srazily vlaky, protože někdo špatně přehodil / nepřehodil výhybku? Pamatuju si scénu, kde je pohled na řídící panel, na kterém kontrolky indikují vlakovou cestu, na níž se proti sobě přibližují dva vlaky a nikdo si toho nevšímá. Byla to Dynastie Nováků?
    FRDK
    FRDK --- ---
    SATOO:
    Smrt v přímém přenosu / La Mort en direct (1980) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/8876-smrt-v-primem-prenosu/komentare/
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    AIJA
    AIJA --- ---
    Asi to nepatří zrovna sem, ale...Někdy za totáče byla v rakouské nebo německé tv pohádka, večerníček...? byl o dvou panácích, Jeden měl modré sako a bíločervené kalhoty s jednou kšandou nebo laclem, byl menší obtloustejší blonďák a ten druhý byl tmavovlasý a vyšší...Prodávaly se jejich šité figurky asi 20 cm velké. Nepamatuje si někdo jejich jména?
    ISCH
    ISCH --- ---
    FURAN: Yeeees! Dik :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    ISCH: Eh, nebyl černej? Nebo to mohlo mít starší pre-make.
    The Equalizer (2014) - IMDb
    http://akas.imdb.com/title/tt0455944/?ref_=nv_sr_1
    ISCH
    ISCH --- ---
    Detektiv/zabiják/agent ve výslužbě, furt si chodí do jednoho podniku číst knížku a pít kafe, seznámí se tam s holkou, ze který se vyklube prostitutka, která se dostane do nesnází, on se rozhodne je všechny zmasakrovat a pomoct jí.

Vím, že mu tam někdy taky prostřelí nohu a pamatuji si scénu z bistra, kdy vyhodí (on nebo někdo jinej) elektriku a s hnusákama je tam nepěkně naloženo.

Zvládnete to dát někdo dohromady, co to je za film?
    ZCR
    ZCR --- ---
    JED: tak to byl Jodorowsky taky, akorát po něm zůstaly takovéhle skvělé filmy (i když já mám teda nejradši Svatou krev a Krtka)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    JED:
    La montaña sagrada (1973) - IMDb
    http://www.imdb.com/title/tt0071615/
    JED
    JED --- ---
    A odkud je tohle? Musel jsem být hodně pod vlivem, když jsem se na to koukal. Udělal jsem si těhle pár printscreenů, ale nevybavuji si nic z děje

PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám film.
    Ve kterém starém českém filmu (jsem skoro přesvědčen že tam hrála Nataša Gollová) bylo "dupity-dup! cupity-cup!" - Pytlákova schovanka?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HAPPPY_MAAN: Tak si ji asi sjedu celou znova:)
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CISTICZ: O to se nijak nepřu:)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    KAKIHARA: v cerny zmiji laurie hral
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HAPPPY_MAAN: Teoreticky mozny to je, McInnerny mi trochu Gatisse připomíná. Ale nesedí mi tam to zasazení ani formát (myslim ze to mělo přes hodinu a nebyl to uplne sitcom). Nicmene se na to zkusím podívat. Dik.
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    KAKIHARA: černá zmije?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Já zas hledám (asi TV) film britský provenience, vím, že v něm hrál Hugh Laurie a MOZNA Mark Gatiss, ale tim si nejsem jistej. Šlo o to, že se tenmoznaGatiss stal tuším lordem a nevěděl, co má dělat, jakožto lord. Šel za ostříleným lordem Lauriem, aby ho naučil jak lordovat. A ten ho všemožně "podělával", prostě mu dával debilní rady pro svůj prospěch. Asi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam