• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    VIHATIZKA
    VIHATIZKA --- ---
    stále hledám videoclip
    VIHATIZKA:

ještě bych to doopravila, nejspíš to může být i z roku kolem 2000 a řekla bych že to bude něco britského možná i přímo v Londýně nebo někde v parku...

Děj: Mladá holka se chová drze, škodí, strká starý lidi v parku apod. přijede pro ni sanitka, dva typci v bílém obleku a vezou ji (je to jakoby zrychlené myslím ta kamera) a celé takové šílené...

pak se tam objeví zelený muž (zeleně má natřenou kůži a je v keři) pozoruje tu sytuaci s tou holkou... a sanitkou... možná tam je bouračka nebo něco...

ta zelená postava je nejspíš pozitivní, něco jako život nebo štěstí možná...

takhle jsem to zkoušela hledat ale nešlo to:
    british videoclip in a park main character girl pushing old people mad ambulance and geen character

moc moc bych byla vděčná, nemůžu ten videoklip dostat z hlavy, tak snad by to přešlo, když bychse na něj podívala,,,a chci ho vidět znova (zkoušela jsem to hledat všemožně už)

děkuju moc za pomoc, pokud by to někdo náhodou viděl.. je to ve sytlu blure videiklipu nebo orbital (nebo to možná bude i tím že to je z podobné doby nevím už)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    VIHATIZKA: ok, tu challenge beru, pze to ted potrebuju vedet taky)) specifikuj "skodi"! venku v lese nebo meste, a je to v noci? ma barevnou paruku s ofinou a mikadem a je zaroven zpevacka? tim triphopem jsi si jista? na wiki -> list triphop spolku, co z toho by bylo stylove videem odpovidajici? zni mi to jako girl power meets dr greenthumb, nocni mura a neco, + p.u.s.a. plus takovy ty "co to delaj jako na discovery channel")) kthanxbye!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    VIHATIZKA: Napadá mě leda tohle, jen sanitku si nevybavuju…
    Lucie Bílá-Láska je láska
    http://www.youtube.com/watch?v=vFgsLLFKj5c
    VIHATIZKA
    VIHATIZKA --- ---
    hledám video klip : je tam taková bláznivá holka, běhá a škodí lidem kolem (venku).. je tam ještě muž, celej natřenej na zeleno myslím že v křoví, nebo je oblečenej v keři.. dál je tam nějáká nehoda a jede se sanitkou. je to tak z 90 let.. znáte to někdo? nevíte název kapely a písničky prosím
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    NAVRY: mi to připomíná tenhle film:
    Gosford Park (2001) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/107-gosford-park/prehled/
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    NEVADA_: dokonce, koukám že je to jako samostatnej film, mezi sériema, kdy měli pauzu. Dík za doplnění
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    NAVRY:
    Sherlock: Přízračná nevěsta / Sherlock: The Abominable Bride (TV film) (2015) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/416881-sherlock-prizracna-nevesta/prehled/
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    HA! https://en.wikipedia.org/wiki/The_Abominable_Bride , vánoční poloparodickej speciál, na CSFD neni vedenej :) (imdb v práci nemůžu), našel jsem to přes adaptace Mycrofta, kde to je explicitně zmíněný ^^ a takže to byl fakt Gatiss. Díky všem za pomoc
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    NAVRY: nebyl to detektiv Murdoch?
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NAVRY: V tom Monkovi je to takhle: Monk se synem jeho kolegyne jsou nekde na cumende s dalekohledama. Mladej kouka, misto do sireho okoli, na druhou stranu na hotel, nekde v x-tym patre uvidi za zaclonou zenskou jak se s nekym pere, pak vycakne krev. Kdyz to ukazuje Monkovi, nic moc uz videt neni. Kdyz se vydaj na misto, pokoj je uklizenej, nikdo o nicem nevi. Na miste se motaj pokojsky... A pak se to takhle odehrava dal, pored se hleda mrtvola, nikdo ji nevidel, ale Monk se chytne a pak ji nahodou najdou v kufru.... bla bla bla...
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    Možná se mi to plete s "epizodou", kdy bláznivá ženská v plesovejch šatech začne z balkonu střílet po lidech, až ji někdo střelí zpátky. na stropu se rozcákne krev, a když strážníci vyběhnou do bytu, nikde nikdo, žádná ženská, žádný pistole, žádná krev. Nakonec si vybavuju takovou tu montáž jako když Sherlock vysvětluje, jak se věci staly; je tam falešná krev, ty služebný, rychlý převlíkání atd... mám v tom trochu guláš, koukám
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    BLACKHEAD: to vypadá podobně.. tady je klíčový na začátku, že detektivovi někdo řekne, "... musíme prohrát", protože ženský jsou taky člověci. Akorát jako divák víme o jiné válce, která běží..
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    BLACKHEAD: Ale ty sluzebny jsou tam ctyri, spiknou se a furt se tam nejak motaj...
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    TOMBAS: Ten mi tuhle věc právě připomněl. Ty služebný se tam míhaj v nějakejch róbách, trochu jako vrazi v Hot Fuzz
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    BLACKHEAD: Ehm... jo ale v tom Monkovi je zabita zenska... sorry.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    NAVRY: Tuhle myslenku jsem videl v jednom dilu serialu Muj pritel Monk - Pan Monk na dovolene.
    TOMBAS
    TOMBAS --- ---
    NAVRY: To zní trošku jako Hercule Poirot: Vražda v Orient-expresu.
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    nedaří se mi vypátrat... Je zabit Pán, nejspíš jednou ze služebných, ale neví se kterou. Navzájem se kryjí. Ukáže se, že se víceméně spikly, protože to byl hajzl a každá z nich ho chtěla zabít, ale sama si na to netroufla. Mám pocit, že to byl nějaký díl Sherlocka, protože kdosi jako Mycroft řekne "Jsme ve válce, a je správné, abychom prohráli.", a je to celý o emancipaci. Jenže Sherlock od BBC je moc současnej na takovou myšlenku.. neví někdo? díky
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    RANDOM_NIGHT: To bude asi ono - díky moc! :) (Už chápu, proč jsem to nemohla najít pod filmama :D Vlna s novými díly Doktora se přeze mne přelila už dávno a velmi špatně se mi na ní zase chytá. Nějak jsem vytlačila z paměti tu paní, co porodila koťata. Nechť je toto důkaz, že vzpomínky jsou čistě subjektivní - z nadupané filmové scifárny se vyklubal díl Doktora, který mám problém dokoukat.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MEZZANA: To zní jako jedna epizoda Dr. Who.
    "Doctor Who" Gridlock (TV Episode 2007) - IMDb
    https://m.imdb.com/title/tt1000253/
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    [Hledám film], sci-fi, po roce 1990 a déle. Scéna: část obyvatelstva jednoho města se vydala v autech na cestu do 'zaslíbené země', lepšího místa pro život, načež uvízla v téměř nehybných kolonách v tunelech. V autech už často vyrůstá i druhá generace - děti řidičů, poutníků. Hrdina/hrdinové filmu se s některými z nich seznámí, načež zjistí, že žádné lepší místo pro život není, celé je to výmysl - tunely fungují jako nekonečné smyčky, z kterých není úniku.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam