• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: jj, souhlas se vsim, taky jich mam doma docela hromadu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRAGON: Snad sem se trefil. V tom odkazu je i proklik na seznam obsaženejch povídek, zkus se na ně mrknout, jestli je některá z nich ona. Ale za sebe musim říct, že já tyhle sbírky sci-fi povídek miloval, mám jich eště spoustu doma, ale mám je už v paměti pěkně pomíchaný. pokud to máš taky tak, tak kdo ví, jestli povídka, kterou hledáš, je fakt konkrétně v týhle sbírce :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALVATOR: ty jo, pamatoval sem si to jinak (baraky byly mrakodrapy, ale mozna jen v te povidce, uz nevim) ale mozna to je ono! :) kazdopadne moc diky, jdu to koupit :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Obálka do modra, obří UFO hmyz, něco jako mrakodrap, rok vydání 1992. Může to bejt vono?

Donald A. Wollheim představuje nejlepší povídky sci-fi 1989 - Donald A. Wollheim | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/donald-a-wollheim-predstavuje-nejlepsi-povidky-sci-fi-1989-88996

DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak schvalne ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AIJA: haha ok :) modra obalka, format lehce vetsi A5, obalka do modra, byly na ni mrakodrapy az do nebes a obri nejaky ufo vosy, ta storka byla neco jako Blame (anime), kde lidi podle svy socialni tridy bydleli v ruznych vyskach a pohybovaly se tam prave nejaky emzaci typu vosa a ten hlavni hrdina se nekam musel dostat a bojoval s nima po ceste. vic si nepamatuju, jen to, ze to melo na obalce text cosi typu "vitezove Hugo Nebula" :)
    KEB
    KEB --- ---
    AIJA: taky čekám, kdy z něj konečně něco vypadne :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    DRAGON:
    Tak povídej, já už leccos pamatuju:-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AIJA: hledam konkretni sbirku povidek (sci fi vyber z roku cca 1995) takze imho naprosto nikdo nebude tusit. Vim jen story jedne povidky a jak vypadala obalka, no chance :) ale hrozne bych ji rad sehnal, protoze sem ji miloval.
    AIJA
    AIJA --- ---
    DRAGON:
    A hledáš nějakou onkrétní knihu nebo se jen tak ptáš?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ATUARFIK: Nejhorší díl.
    KEB
    KEB --- ---
    ATUARFIK: zásah potopená! :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KEB: Není to tohle?
    columbo no time to die - YouTube
    https://www.youtube.com/results?search_query=columbo+no+time+to+die
    KEB
    KEB --- ---
    Hledám detektivku podle mě to byl Columbo nebo Perry Mason (podobný vizuál, obdobná doba vzniku) Pamatuji si je nějaký pošuk unesl holku a zavřel ji do nějakého bytu. Ona měla čas do včera než se s ní "ožení" měl mít bílé sako a rozsekat ji nožem, aby na tom saku byla krev. Dost tam o tom nakecal. Vím, že ona řešila věc jako že když olejem něco namaže tak to úůjde povolit nebo něco zarezlého naleptávala octem a tak. Napadá vás něco?
    KEB
    KEB --- ---
    NEVADA_: KIE: mrtvé bych nechal spát a založil nový klub. Postavený jako tento. Tam ten hádací bylo něco jiného a kdo hledá, tam cestu nenajde. S přidruženou reklamou v literárních auditkách. A já to dělat nebudu nemám na to čas.
    KIE
    KIE --- ---
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Je tady klub Hádejme knížky. Je dávno mrtvý, ale dal by se taky využít.
    KEB
    KEB --- ---
    JAMILLOS: tak založ klub
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KEB:
    DRAGON:
    Já bych radši, kdyby to (nejdřív) zkusil na Nyxu, dyť nás to baví, ne? ;)
    KEB
    KEB --- ---
    DRAGON: u žánrovek se zeptej na legie.info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam