• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    INSEQUI: Nemusis filmy, tohle se stalo brachovi. Nastesti jen uzovka amurska, ale mela hezky cerno-zluty vzor, kterym ti priroda chce neco naznacit. Meli ji v koupelne. Metr dlouha ;-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KEB: Hele to mi něco říká, v tom paneláku umírají lidi a neví se proč, a ten had leze nejakejma trubkama snad do koupelen. Myslím ze 80. Léta.
    KEB
    KEB --- ---
    Táta hledá film prý starý český podle skutečné události.

Manik si koupí hada, koralovku, ale není koralovka ale Korálovec a uteče mu. Zabydlí se v jádru paneláku chytá myši a roste. Pak zabije malý děcko, pak chlapa a nakonec ho má nějaký snad biotronik chytit a po uštknutí taky umřít.

Tušíte?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Doporučuju stáhnout a shlédnout! Dnes to bude vyznívat úplně jinak, než tehdy :) http://www.cowart.cz/films/NS.wmv
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MORFAS: Jo to bylo ono! Super! Díky moc!
    MORFAS
    MORFAS --- ---
    HOWKING: No Smoking (2006)?
    www.HDTV1.cz - první česká televize s vysokým rozlišením
    https://web.archive.org/...13935/http://www.hdtv1.cz/index.php?cs/archiv-filmu/krava-no-smoking-2006
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KEB: Nn. Byl to český film. (lehce nezávisle zpracovaný, ale jinak super)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOOMIX: nemohla to byt nejaka epizoda Ren & Stimpy?

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAGASAWA: Taky mě napadlo, jestli to vůbec byla brada :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    osobne mam asociaci pouze na South Park

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: nevím jestli to bylo v rámci třeba jedné epizody seriálu, ale byla to chodící hlava s velkou bradou a tu bradu si vezla ve stavebním kolečku, aby se nepřevrátila dopředu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zároveň je to tak absurdní kombinace prvků, že bych čekal, že se to někde objeví.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOOMIX: A pamatuješ si to správně? Schválně sem zkusil prohnat Googlem nějaký klíčový slova, ale na kombinaci "animated show", "chin", "wheelbarrow", ("-china") mi to nic relevantního nenašlo...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já bych se rád po 4 letech připomněl s tímhle, pořád jsem to nenašel. Nevíte?
    KEB
    KEB --- ---
    HOWKING: děkujeme vám že kouříte Aaron Eckhart v hl. Roli to není?
    YOT
    YOT --- ---
    GANDHI: A teď si představ že já to zkoušel od doby co mám internet nekolikrat. Vždycky když jsem si na ten film vzpomněl, ale nikdy mi nevypadl žádnej výsledek kterej by mě přiblížil...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    YOT: nebylo to tak tezky:) kdysi jsem to videl - a pak stacilo jen vrazit do googlu dle popisu "poland+VR+scifi+movie":p
    YOT
    YOT --- ---
    GANDHI: A víš že je... Teda poznat to z tak zavádějícího a pomatenyho popisu jakej jsem podal... Klobouček z hlavičky... Jak by řekl Vlasta Burian "Tolik jmen od H a žádnej Merhaut."
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    YOT: neni to Avalon?
    Avalon | 'Distractions' (HD) - A Mamoru Oshii Film | 2001
    https://www.youtube.com/watch?v=cvIIe1wE67U
    YOT
    YOT --- ---
    Sím
    1) Hledám film. Běžel +- koncem devadesátek na dvojce. Možná polskej, možná ruskej. Myslím že černobílej, možná indigobilej. Hrdinka žena 30+. Hra typu Counter-Strike byla součástí jejich reality možná tam byla nějaká "vyšší virtuální realita" Každopádně hrdinka vstupovala do "hry" přímo, neseděla u kompu neměla 3D brejle nebo podobnou zalezitost. Byla sniperka a mám pocit že její výsledky ve hře přímo ovlivňovaly její postavení v "reálným životě".

2) hledám scénu ve který postava A kouří a postava B ucvakne postavě A to cigáro štípací má klestema....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nevíte jak se jmenoval ten film co kdysi běhal na hdtv1.cz o cigaretové prohibici? (a eventuálně, kde ho najdu? - dost předpověděl dnešní dobu - včetně posedlosti viry :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam