• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hledám animovaný seriál - před lety běžel na SuperMaxu, později možná i na FoxKids, jediné, co si z toho pamatuju je to, že tam byly postavy s hrozně velkou hlavou (možná jim z ní rovnou rostly ruce a nohy), která měla tak velkou bradu, že si ji ty postavy vozily ve stavebním kolečku před sebou, aby ji necouraly po zemi. Díky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CISTICZ: Tam sice je nějaká ženská, ale ani neškrtá, ani jí nikdo neseká prsty.
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    AIJA: 4 pokoje?
    AIJA
    AIJA --- ---
    Hledám starší asi americký film...nějaká madam škrtá zapalovačem a vsází se, že chytne vždycky na potřetí. Když ne, tak jí si nechá useknout prst. Nutí někoho, aby s ní do sázky šel, ale když prohraje, přijde o prst on.
    Je to podobné jako Hráč z jihu, ale tomu musí zapalovač škrtnout 10x po sobě...Možná je v tom nějaká paralela...
    HAC
    HAC --- ---
    KIE: díky. Ano to je ono.
    HADATI
    HADATI --- ---
    Jo, to je určitě Willow. A mají to být trpaslíci.
    HAC
    HAC --- ---
    hledám film - fantasi film někdy z 90 let, je tam národ něco jako hobitů (všechny hrajou liliputáni)
    Hlavní hrdina je mladý "hobit" který je kouzelník (ve stylu saloních kouzelníků) na začátku předvádí na návsi svůj tryk se zmizením selete, ale ten se mu nepovede protože sele vyběhne s pod stolku.
    Je pak vybrán, aby se stal učedníkem čaroděje.
    Ve filmu se vyskytuje nemluvně, které má být něco jako Vyvolený který by mohl zničit zlou čarodějku. Hobit toto nemluvně chrání, Vyvolený se po celou dobu vyskytuje jen jako nemluvně.
    V závěrečné fázi hobit převeze zlou čarodějku pomocí svého kouzla "teleportuje" vyvoleného do bezpečí za pomocí svého saloního triku, který na začátku předváděl ze seletem.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CISTICZ: dikec!
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    MARASAN: captain fantastic
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Nedavno sel v kinech americkej film o rodine, ktera zila odrizla od sveta, neco jako ceskej dokument Stale spolu. Jak se jmenuje americkej kousek?
    FRDK
    FRDK --- ---
    KIE: Vypadá to, že jo. Děkujem :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hledám film (respektive kámoška hledá): americký, viděn před skoro třiceti lety. Přistane loď mimozemšťanů, štěká na ni pes, možná je proto zneškodněn. Emzáci vypadají jako lidi, poznají se jen podle toho, že jedí žáby. Scéna: holčička přistihne paní učitelku, kterak pojídá žábu, ještě jí noha čouhá z úst.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    FREELA: tim myslim ze jsem projel celej ten film (https://www.youtube.com/watch?v=Tg2l0MtbHqE)
    FREELA
    FREELA --- ---
    H3AD3AD: no dyt je to jenom trailer! :)
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    FREELA: myslel jsem ze je to ono, ale neni ) projel jsem to cely a zadnyho tanku jsem si tam nevsim teda.
    FREELA
    FREELA --- ---
    H3AD3AD:

AFI Fest (2012) In The Fog Trailer - Historical Drama HD
    https://www.youtube.com/watch?v=LqkagXYw1rQ
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    TRAGED: to asi nebude ono ale dik... imo jsou to nemci vs rusove a je tam fakt tahle specificka scena s tou tabulkou cokolady. furt jsem na to nekde narazel na yt, ale kdyz se to ted snazim zpetne dohledat, tak mi to furt vyhazuje Fury, coz na 99% neni ono.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    H3AD3AD: Mlha zavání bitvou v Ardenách. Ale čokoládu si z té verze z '65 nevybavuji. Ale koukám, že je i nějaká z 2009.
    Bitva v Ardenách / Everyman's War (2009) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/277775-bitva-v-ardenach/prehled/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam