• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak jen pro pořádek

Mandukhai the wise queen (Mandukhai tsetsen khatan) (1988) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt13417562/
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Mongolsko a bitva bylo v seriálu Marco pólo, taky z osmdesátek, ale chybí princezna od M. Nebo si to nepamatuju.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KLX: No jo, 1988 4 díly. Tak to bych z paměti nevyškráb.
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: Ha. Něco mě osvítilo. Manduchaj se jmenuje. Teď už to najdu. :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    KLX: Pamatuju si, že to bylo, že se skutečně jmenovala na M a podle ní celá série a všechno bylo jak říkáš. Ale zaboha si to jméno taky nevybavím.
    KLX
    KLX --- ---
    Ahoj, hledám film, možná seriál. Myslím si, že někdy z konce 80./začátek 90. let, ale možná bude starší. Historický. Čína/Mongolsko. Jediný, co si pamatuji je mega bitva na začátku (ale může to být začátek nějakého dílu, pokud je to seriál). A nějakou princeznu/královnu, co se jmenuje od M (myslím). Něco jako Maduar, nebo tak nějak. Podle ní se, tuším, jmenuje i celé dílo. Mám pocit, že jí i zabijou. Nevíte? Popis asi na prd, já vím, ale nemohu si za boha vzpomenout, ani nic najít. Předem velké díky.
    NOHME
    NOHME --- ---
    Jojo. A druhy je arktic nebo tak nějak
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NOHME: Druhej

Arctic: Ledové peklo (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/611856-arctic-ledove-peklo/prehled/
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No to první je s Redfordem All is lost
    NOHME
    NOHME --- ---
    Pátrám po dvou filmech. Jeden je se starším chlapem na plachetnici. Skoro se tam nemluví a nakonec se loď potopi po srážce s kontejnerem. A druhy je ve sněhu v letadle ztroskotany muž loví ryby. A pak zachraňuje ženu z vrtulníku co ho letí zachránit. Diky
    JANADVORACKOVA
    JANADVORACKOVA --- ---
    GANDHI: Díky, to je přesně ono.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    viděla jsem asi v 90. letech na ČT. možná jen část, český. děti si hrály doma na džungli a sežraly listy difenbachie. a dál nevím děj, natož název
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    PREDSEDA: me se vybavilo Kazda koruna dobra, ale tam mozna nebyla ruleta... Svindlu tam ale bylo plno... ;-) Proste se mi to vybavila, mozna tam ruleta je...
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    NJAL: Ajta!
    NJAL
    NJAL --- ---
    PREDSEDA: Trumfove eso. Bud Spencer, Terrence Hill a Eli Calvera Wallach.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Hledám film
    V jakém filmu bylo falšování rulety? Zespodu byli dva maníci a podle pokynů shora na ní dávali magnet?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    možná si tady někdo vzpomene - hledám film, který si matně pamatuju z dětství/puberty, a byl uváděn s českým dabingem, ale nejspíš byl italský nebo španělský. rok výroby bych tipoval 1980-1986
    Hlavní hrdina byl nepříjemný závodní veslař (skiffař), žil u nějakýho jezera/zálivu a začal si něco s krásnou sousedkou, ALE byl taky zapletenej do nějaké teroristické zápletky s vyhozením vlaku do povětří (ve kterým jela zrovna ta sousedka).
    KEB
    KEB --- ---
    BLACKHEAD: tak to nevím, to se budu muset podívat

Btw nemohli by to být žoldáci s walkenen podle Forsytha? Já je viděl tak strašně dávno, že si pamatuju jen ten obskurní granátomet :-D
    YOT
    YOT --- ---
    MATEEJ: B je správně, tedy Finest hour. Dobře ty!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam