• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    LEFTY: To je on!! Diky
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SKYRAY: hned mi naskocil Goerge ze Seinfelda

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KEB: Ale jistě. :)

Malí obři / Little Giants
    KEB
    KEB --- ---
    KEB: a tohle pořád netuším, co mohlo být za film. Nicméně mě napadlo, že to mohlo být na Hallmark s že tam ti mladosi byli jako metalisti
    KEB
    KEB --- ---
    Film o děckách pro děcka, sportovní s americkým fotbalem. Tuším že to byl klasický příběh o looserech proti borcům. Hlavně si pamatuji scénu, kdy jeden z lustru rozdává tablety tuším jedlé sody na zastrašování.

Pak je tam scéna jak někdo z profi týmu se podívá na nastoupení protivníky a těm teče z huby bílá pěna.

Mohl jsem to vidět v pozdních 90. Napadá vás něco?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LEFTY: já stále hledám tohle. Neviděl jsem to celý, ale scéna, ve které paní svede skiffare na mě zásadně zapůsobila.
    FRDK
    FRDK --- ---
    LEFTY: Když jsem viděl tu fotku, hned jsem projížděl jeho filmografii, ale asi ne.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    SKYRAY: nebo Chris Bauer

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SKYRAY: vypadá jak radar O'rayly z mashe
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SKYRAY: Je to docela psycho (docela dost), tak se kdyžtak předem omlouvám za trauma :)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    FRK_R23: To neni ono, ale diky za tip, vypada to zajimave, zkouknu.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    OTVIRAK: Jedine voditko he, ze hlavni postava byla podobna tomuto chlapkovi. A cesky film to nebyl. Mozna si nekdo dle tohoto vybavi aspon herce, dle ktereho by se to dalo vyhledat?

SIGMIUS
    SIGMIUS --- ---
    GULDUR: To by mohlo bejt ono, dík! Je možný, že můj dětskej mozeček si to onehdy nějak překroutil a dal tam scénu navíc. Ale z náhledu to fakt vypadá, že to bude ono.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    SIGMIUS: Rozříznutý děcko a komedie mi připomíná - Čekání na světlo - https://www.csfd.cz/film/11095-cekani-na-svetlo/prehled/ ale na dítě na vodítku si tam nevzpomínám.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SKYRAY: To zní jako film Happiness

Happiness (1998) - IMDb
    Happiness (1998) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0147612/
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SKYRAY: nebyl to díl majora Zemana kvadratura ženy?
    OTVIRAK
    OTVIRAK --- ---
    SKYRAY: a nevzpomenes si zda to bylo tuzemske/dabovane/titulkovane? jakykoliv detail muze pomoci. Kdysi u Tebe znemana co? Pred revoluci?
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Zkusim stesti. Kdysi jsem videla film o pervertovi, ktery mel normalni rodinu, tusim dve holcicky, ale byl pod slupkou ujety a zneuzival. Hral ho herec s pleskou a vlasy jen po stranach a mel kulate brejlicky. Nevybavil by si nekdo nazev filmu?
    SIGMIUS
    SIGMIUS --- ---
    Čauahojnazdar,
    už nějakou dobu (pár let) mi leží v hlavě dvě scény, co (předpokládám) byly součástí jednoho filmu, který jsem jako děcko letmo zahlídnul při procházení obývákem.
    Předpokládám, že to nemohlo být po roce 2004 a vzhledem k charakteru filmu hádám, že běžel na VHSce.

Šlo tam o nějakou starší ženskou a pár dětí (byla to jejich chůva/babička/netušim?), která to neměla očividně v hlavě úplně srovnaný, protože jedno z těch děcek vedla na nákup na vodítku a nutila ho štěkat jako pes.
    V další scéně rozřízla jiný děcko vejpůl ruční pilkou, když bylo zavřený v takový tý kouzelnický krabici, takže to měla být asi součást nepovedeného triku (netušim?).

Jsem si skoro jistej, že ro bylo dabovaný a byla to komedie.
    Nebo se mi to jen zdálo v horečce.

Kdyby to v někom něco vyvolávalo, hoďte mi prosimvás rovnou link na ČSFD, vďaka!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    OTVIRAK: diky, asi to je ono, ale nemuzu to bohuzel nikde najit online
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam