• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORFilmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??
    Radíme všem, kteří chtějí vidět, ale nedokážou si vzpomenout na název filmu. O hledaném filmu uveďte co nejvíce detailů, které si dokážete vybavit. Pokud znáte jména herců, zkuste nejdříve vyhledávání na csfd.cz.

Pro dotazy na tištěné dílo použijte spřízněný klub Literární pátračka

- Při zadávání dotazu na film napište do postu buď hledám film nebo hledám seriál. Podle tohoto pak přímo v diskuzi půjdou vyfiltrovat čistě jen dotazy.
    - Do záhlaví se zároveň budou umisťovat odkazy na aktuální, ještě nezodpovězené dotazy. Po jejich vyřešení budou ze záhlaví přesunuty na nástěnku.
    - Dlouhodobě nezodpovězené dotazy se budou z nástěnky časem mazat. Nic vám ale nebrání vznést dotaz znovu.
    - Pokud někdo film pozná/najde, dejte jasně najevo, že je to to, co jste hledali, aby mohl být film odstraněn z aktivních dotazů a umístěn na nástěnku. Palec nahoru sice potěší, ale nestačí.

Pokuste si vzpomenout na co nejvíc detailů, k hledání poslouží i pokročilé vyhledávání na IMDb nebo hledání přes klíčová slova.

V případě dotazů nebo problémů se obracejte na admina -  ID SALVATOR

A KDO HLEDÁ FILM VO KLUKOVI, CO LEKNUTÍM VYPLEŠATÍ, TAK JE TO PEANUT BUTTER SOLUTION!
    A TEN ASIJKEJ FILM S MALEJMA ROBOTAMA, ROZPŮLENÝM AUTEM A PODOBNEJMA PÍČOVINKAMA JE JEDEN Z DÍLŮ BLÁZNIVÝ MISE!
    rozbalit záhlaví
    KIE
    KIE --- ---
    KEB: to už můžeš rovnou říct Sexmise
    KEB
    KEB --- ---
    NOHME: částečně taky demolition Man, ale bude to ta idiocracy
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NOHME: Idiocracy
    NOHME
    NOHME --- ---
    Jak se jmenuje film. V nějakém projektu zmrazí průměrného člověka. A v budoucnosti jsou všichni hloupí a on má největší iq. Děkuji
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LOVE_DALI: No vidíš, šikovnej! :⁠-⁠D

LOVE_DALI: Sakra, až teď sem si to přečet pořádně. Helium v jámě? Wtf?
    KAAA1903
    KAAA1903 --- ---
    LOVE_DALI: Tak přesně tento film scháním strašně dlouho.....Nikde nic jsem nenašel. Děkuji za připomenutí, třeba tu někdo dá okaz na film vč. dabingu-titulků. Až ten film znova uvidím, možná mi odkápne nostalgická slza.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LEFTY: Jn, retrospektvne jsem to videl jako "Spielberg pro deti" :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    LEFTY: ano, neco takoveho tam bylo. mam jen matne vzpominky z detstvi. Jelikoz nejsou k tomu zadne titulky, tak shanim x let dabing a nejlepe primou kopii z TV. Diky sve hlouposti a duvoryhodnosti jsem kvuli tomu filmu prisel o nejakou tu tisicovku a uz jsem to tak nejak po tech letech vzdal....
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    LOVE_DALI:
    CUNESK8:
    To bylo jak umel mj řídit semafory, ze?
    A potrebu českého dabingu chápu, byla tam predabovana nějakým detskym sborem i písnička která končila "to jsem rád ze nejsem sam"
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EVILMIND: jn, reklam tam je dost yt-dlp to ale vyresil :).
    Diky za tip na ty titulky. Mrknu
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    LOVE_DALI: shanim nekolik let v ceskem dabingu. Ti, co to maj na csfd, tak to za nic nepusti....Cesi jsou tak vysranej narod, az hruza...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOVE_DALI: cywe ten cinskej web je dobry reklamni peklo :)
    stejna kopie je snadnejc, jako obvykle, na youtube
    霹靂貝貝 Wonder boy (1988)
    https://www.youtube.com/watch?v=Qg3h04KoSnQ

bohuzel bez titulku, na Cinemageddonu je v archivu ale taky bez cehokoliv

jestli to moc chces, nezbude ti asi nez na to postvat nejaky transcribe/prekladatelsky AI, treba Subtitle Edit je free a ma interface na slusny LLM modely v sobe
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vzpomněl jsem si klasický film, co dávali v Magionu:
    Kosmický syn Bej Bej (1988) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/342423-kosmicky-syn-bej-bej/recenze/
    našel jsem link na CN verzi a pochopitně bez zizllků. Zkoušel jsem hledat a nikde nic. Nevíte někdo? Vzal bych cokoliv. Klidně bych si to přečasoval a přeložil :).
    儿童电影 霹雳贝贝-电影-高清完整正版视频在线观看-优酷
    https://v.youku.com/v_show/id_XMzA5NTQwODg=.html
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Každopádně díky za tipy. Jsou i tak filmy z dětství :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TRAGED: to jsem vcera zkouknul a neni to ono. Ale ano, chápu, ze se mi to mohlo pomotat s dalsima filmama.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SAMMAEL: taky nevypadá
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    CUNESK8: SPIKE411: Víceméně omylem jsem našel něco, co by se tomu mohlo podobat: název Blickaren, září 1998?
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    SPIKE411: samozrejme jsem to ruzne googlil a nikde nic. , ale tim nazvem v tistenem programu jsem si celkem jisty, jinak bych to ani nenahraval. ;) pamatuji si, jak jsme s kamosem pak zapli druhy den po skole tu kazetu, tak prvni reakce byla: co to k*rva je. :) rad bych zjistil co to bylo... tak zkousim tu, jestli to nekdo nahodou nekdy v Tv nezaznamenal.
    btw. jestli tam mas nejake zajimave reportaze o graffiti do roku 2000, tak klidne sem s tim. ja ty veci dost sbiram... jinak diky za odpoved!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam