• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CHIMERA:
    MORGAIN: hledala jsem odkaz a nenašla... tak nevím. je mi líto, asi nepomůžu. Je to kolekce F&F magic, ale já je mám, pravda, už asi 3 roky. Třeba změnili střih. Ale u mně se nic jako rolování nebo zaříznutí nestalo, a to mám nad koleny taky pěkné bochánky
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    KLAIR: jj, taky bych chtěla vidět nějaké konkrétní. u nás v OL nemají v FaF žádné takové kalhotky...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANYSA: Nosím ty kalhotky, když chci ochránit stehna. I v horku. ty nohavičky mají tak akorát, nejsou utažené, ale nejsou moc volné. je to kolekce F&F Magic.
    Nenosím je každý den. A jsou až pod kolena.
    Poslední dobou na ochranu stehen taky používám tuhý deodorant
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    KLAIR: jdu se podívat na web. Nenašla bys co máš konkrétně ? U volných nohaviček bych měla zase obavu že se nahrnou mezi nohy (aspoň kraťounké spací kraťasy mi to dělaly). A nosíš stahovací prádlo každý den bez ohledu na počasí ? Mě právě nejvíc svědčí pod šaty, ale zase šaty si beru většinou když je vedro...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANYSA: F&F. Nedám na to dopustit. Nohavicky to má dlouhé a na koncích volné, tak se neroluji. A nahoře to strkam pod podprsenku
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: no chovají... ale tak jinak... mám pak mnohem více problémů s ženami a muži jsou sice velmi často vstřícnější, ale také agresivnější a obtěžující...
    nemyslím to nijak zle, ale když jsem oplácanější, je život tak nějak klidnější...
    asi proto pokaždé zpanikařím, když se dostanu na určitou váhu, najednou mám tendenci co nejrychleji tu váhu nabrat zpět
    na druhou stranu mne prostě kila obtěžují, nebaví mne řešit, co si mohu a co ne dovolit nosit, jestli něco někde tlačí... a především mi překáží třeba při běhání, člověk je víc unavený (a v mém případě nejde o obezitu, prostě klasickou nadváhu)... jsem jen prachobyčejně ješitná, že nemám něco pod kontrolou ;-)
    a o to víc mne štve, že vlastně sebe...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANYSA: já jsem si nezvykla, právě kvůli tomu rolování.
    nosím radši obyč prádlo.
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Jaké nosíte stahovací prádlo ? Já s prádlem vypadám o dost líp, ale taky s ním dost bojuju a neustále upravuju. Na kalhotkách s nohavičkami se mi nohavičky rolujou nahoru, i těch s vysokým pasem se pro změnu zase pas roluje dolů. Každopádně s prádlem vypadám o dost líp a hodně jsem si na něj zvykla - vizuálně, ale pocitově teda nic moc.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MORGAIN: tož co, deleguju, co neumím a co mě nebaví. Dost nerada chodím po obchodech, takže vymetám internety a pro standardní součásti architektské uniformy posílám matičku, která z toho má potěchu.
    CHIMERA: to jsme na tom stejně :D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Já si ve skutečnosti taky myslím, že to není až tak vzhledem, ale tím, jak člověk působí...

A já nepůsobím jako éterická bytost vůbec. Ani jako taková ta "dáma" v nesnázích...
    Nechtěla bych být typ slečny, co když jí štípne vosa, tak udělá scénu tak, že okolo ní běhá a chlácholí jí 5 chlapů a je okolo toho jekotu jak kdyby jí upadla alespoň jedna celá končetina...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MADIETTA: tady musím říct, že nemám rozdíl v tom, jak se ke mně chovali lidi, když jsem byla útlá, a teď, když jsem mašina :)
    já působím hodně autoritativně, bez ohledu na momentální šířku ramen :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: Hele my kecame na netu, nazivo je to jiny, resp. ja vim, jak prehodit vyhybku, kdyz potrebuju, aby me akceptovaly, ale obecne mam mnohem lepsi vztahy s chlamapa, bych rekla. Ale to muze byt i praci v IT.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: co kecáš, že tě ženské v oblibě nemají :-D
    my tadydle jsme vosk? kamarádek máš málo? :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Nedokazu posoudit. Podle me to neni o kilech, ale o tom jak clovek pusobi, o mne jsou schopni lide zpetne me popisujici rict, ze jsem krehka a drobna.. a to teda fakt nejsem :-))
    Mamu desne rozciluje, jak kolem me vzdycky vsichni behaji jako kolem nejake slechticny, ale jako jo, to je fakt, mne vetsinou staci prstem kyvnout... nevim, cim to je. Zenske me obvykle v oblibe nemaji, spis jen podobne natury jako jsem ja a chlapi me hodne vnimaji jako takovou Femme fatale...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: víš co je zajímavé, když jsem o tom jednou trochu přemýšlela, došla jsem k tomu, že to není kvůli vzhledu, kvůli čemu bych ráda byla éterickou vílou, nýbrž kvůli tomu, jak se pak ke člověku chová okolí.

Nebo vám nepřipadá, že s tělesnou rozložitostí se pojí určité stereotypy, díky kterým se k vám pak lidé chovají určitým způsobem? Mně teda ano.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENTIANA: Aha, tak to to máš dobře pořešené :-).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MORGAIN: noooo, zadala jsem mámě parametry: nejlépe černé, bokové, velikost 46, bootcut nebo tak něco, absolutně žádné pičičánky a módní tentononcy. Narozdíl ode mě máti ráda vymetá obchody, takže mi obvykle nosí něco ze sekáče nebo odkud, obvykle je potřeba toho kus useknout a jak to máma dělá, to vážně netuším.
    RENFRI: no, mě ty kila navíc serou i esteticky, protože jsem nikdy nebyla taková ta hezká tlustá dívka s útlým pasem a ďolíčkama ve tvářích. Pas nemám, špeky jsem neměla pevné ani ve čtrnácti, za sbírku strií by se nemusela stydět zasloužilá matka po pátem vrhu... ale docela snadno nabírám svalovou hmotu, takže když tato není překryta vlajícími špeky, je to dost jiný kafe. No a na éterickou vílu nemám, v anketě Jaká wagnerovská role by vám nejlépe seděla mi pravidelně vychází náčelnice Valkýr.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak ja teda fakt nikdy nechtela byt eterickou vilou, vubec. Ja jsem asi dost flegmatik, co se myho tela tyce, protoze mi na nem nic nevadi, jako jo, mam krivy nohy a velkej zadek, ale ze bych to resila? Spis me trapi zdravotni stranka, potrebuju odlehcit kloubum, takze ted hubnu a vcelku uspesne, ale esteticky mi kila navic neprekazi.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Já zase mam většinu s bídou po kotníky... Ale já krom toho, že jsem vysoká, tak mam nepoměrně dlouhé nohy oproti trupu, takže se to tam nabere.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Ja nejsem extra vysoka ani extra mala (172cm), ale vetsinu kalhot musim zkracovat, jinak je mam az pod chodidla...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    GENTIANA: Fakt, kde narážíš na dlouhé kalhoty? Já vím jen o málo obchodech, co mají kalhoty číslované ne jen velikostí šířky, ale i velikostí délky a v těch obvykle stejně mají akorát zkrácené délky, ale prodloužené minimálně...
    Na boty už mám nějaké vhodné obchody, takže tam mě to až tak nepálí už :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam