RENFRI: to musíš mít skutečně úžasné fluidum, když působíš jako drobná a křehká (a to si neber špatně, považuju tě za opravdu atraktivní ženskou, ale za drobnou a křehkou bych tě skutečně neoznačila :-D).
Ale asi to teda opravdu bude mnou, tím co je uvnitř... i když pořád myslím, že ten exteriér hraje velkou roli i sám o sobě. Třeba mám pocit, že k holce s obrovskýma prsama se chlapi vždycky budou chovat trochu jinak než k holce s malýma, že se s tím pojí určitý stereotyp. A stejně tak když mám vzhled slovanské selky, tak se ke mně lidi nebudou chovat jako ke křehounké princezně.
Dodneška si vzpomínám na takovou příhodu z vejšky - jeli jsme se spolužáky na hory a jeden kamarád vzal svoji přítelkyni, kterou jsme do té doby neznali. Byla neskutečně drobná a štíhlá, takový ten typ, co máte pocit, že fouknete a ona odletí, měla dlouhé vlasy až do pasu, obrovské oči... no prostě víla. Kamarád jí nesl úplně všechno, svoji krosnu, její krosnu, svoje lyže, její lyže, a ona si nesla akorát v ruce spacák. No a na srazu se po seznámení se na mě těma svýma velikýma očima podívala a něžně pronesla: ty vypadáš, že jsi taková silná, nepomohla bys mi s tím spacákem? A já z toho byla tak konsternovaná (a toužila se propadnout do podsvětí), že jsem jí ten spacák ke svojí krosně a lyžím fakt vzala. :-D