• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: v tom případě jsem ještě v životě neměla v zádech "adekvátní mužský element" a pochybuju, že kdy mít budu. ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: s adekvátním mužským elementem v zádech prostě přepnout musíš :)
    respektive jejich pohledem do očí i "očí" ;-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TERA79: no, pravda, má to závady, protože já jsem velmi, ale velmi jednoduchý člověk: džíny bootcut, snížený pas, černé nebo modré (fuchsiové můžou být taky, ale pravděpodobnost výskytu je nulová), tílka, barva černá, fuchsiová, tyrkysová. Ne zelená, ne rolák, ne sukně s kytičkama. Žádné vozdobičky. Takže máti donese dvě kabely a já se ksichtím, že jako vážně nebudu nosit oranžovo-zeleně pruhovanou blůzku s mašlí u krku nebo tričko s roztomilým obrázkem a korálkovou výšivkou, i když je to přesně moje velikost.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    BESSAYA: přesto to asi bude spíše v tom vnitřním pocitu. Já si v podstatě už od puberty, tedy od okamžiku, kdy mi narostla velikánská prsa a postava typu přesýpací hodiny, připadám jako obrovská, hřmotná, neforemná bytost. Připadala jsem si tak s velikostí 38, připadala jsem si tak (to tedy celkem pochopitelně ;-)) s velikostí 46 a připadám si tak i teď s velikostí 40/42. A zřejmě to tedy vyzařuju i do okolí, takže mě prostě všichni vnímají jako fortelnou selku. Upřímně řečeno, nedovedu si moc představit, jakou duševní magií bych se dokázala přepnout do vnitřního modu "křehká víla" :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    CHIMERA: Jo!
    GENTIANA: Svatá žena. Já mám nakupovací záchvat tak dvakrát do roka, většinou mě vyburcuje zpráva z MS . Samozřejmě v naprosto nevhodný čas, mimo proud slev a podpůrné výše konta v zádech a pak čaruju z vody. Moje matka NENÁVIDÍ nakupování obecně, od hadrů po žrádlo, takže povely nepřichází v úvahu. Můj muž mi nemá odvahu koupit nic, řeší to většinou, že natlačí na kartičku příslušného prodejce obulus a hlídá a já prostě něco MUSÍM urvat.

Jak já vás chápu!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TERA79: Já zase nerada nakupuju, takže to taky beru stylem Padne to - beru jich šest. Nebo pošlu matku, dokud se drží mých striktních, ale srozumitelných požadavků, je schopná donést mi tři kabely perfektních hadrů a ještě se pobaví hrabáním.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    TERA79: a jaj, tak to máš opačný problém, než já.
    já mám v pase velikost 42, přes boky (nohy) 46.
    zkus sehnat gatě. neseženeš :-D

TERA79
    TERA79 --- ---
    GENTIANA: Mé špíčky usilovně setrvávají v dané lokaci, jako že bych si břuch přelila do velikosti ňader GG fakt nehrozí :), byť minimálně můj manžel by asi výskal.
    Mám třeba relativně (s ohledem na zbytek výbavy) hubený nohy, nicméně od kyčlí výše to stojí za to. Čili bych třeba potřebovala, kalhoty s pasem cca 48/50, nicméně přes stehna a na dél mi naprosto vystačí 46. V tento moment veškeré kalhoty, které mi napoprvé padnou, nakupuji zásadně ve dvou vydáních, protože je to skoro jako zjevení svatého, je jedno jestli se jedná o nenáviděné jeansy nebo kancelářskou čerň. Nemám ráda upnuté věci (z mého pohledu to ani není estetické a necítím se v tom dobře), volím střih mírně projmutý v bocích, ideálně delší pod břuch, nebo pas těsně pod prsy a pak padák dolů). Prostě visí. Pomáhla joga, zrušili ji. Nedalo se loni hovořit o nějakém zpevnění, ale najednou jsem nabyla dojmu, že nějaké břišní svaly mám, do té doby jsem o nich pouze čítávala v sestřiných lékařských knihách.
    je to hdně o tom, jak se která z nás i cití. Pamatuji, jak jsme létala a sálala ze mě energie, když jsem vždy po zvážení zjistila, že je kilčo v pdachu. Jak jsem významně pomlaskávala nad menší velikostí hazuk.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TERA79: alesimtě, jestli jsi někde našla moje fotky, tak je to taky velikost 48, a to jenom proto, že špeky se dají přelejt a že to zní líp než 50. Takže s tou éterickou vílou bych šetřila.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GALE: Děkuju, no vida :-) Docela to potěší, když si to někdo myslí, oproti názorům mojí matky na to, jak jsem zavepřená :-D No mně si přišla taky jak taková průhledná víla :-)) A zamilovala jsem se do Tvojí soví čepice musím říct.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dobré ráno milé dámy. :)
    Takže na férovku, já velikost 48. Po loňském veleúspěšném zhubnutí -18kg (pravidelná joga, jídlo, spánek) , startovací vel 52/54. A teď nic. Nezvládám chodit cvičit, moji milovanou jogu nahradilo jakési ženské cvičení, mou milovanou cvičitelnicu Leničku (éterickou vílu, co si v pase uměla udělat uzel), nahradila milá pištivá Hanka a dostala jsem se do fáze, že tam chodit nechci, přestože jsem byla závislá a těšila se na svou týdenní dávku uzlování a protahování (pro mne to byl ještě bonus "mého" času, mám doma 4-letou holčičku). Kila se díky asi zdravému hubnutí nevrací (ťuk, ťuk, ťuk) . Nicméně otevřeně přiznávám, že to není cílová velikost, kam jsem měla v plánu se dostat. Teď momentálně jsem ve velké duševní nepohodě(kterou si z větší části asi způsobuji sama, jsem puntičkář a nerv) a samozřejmě mi velmi nevyhovuje konstituce, byť srovnání s předloňskem je to obrovské zlepšení, o jakékoliv pevnosti mého korpusu nelze hovořit ani diplomaticky, spíš bych to nazvala usilovně visí.
    Bohužel nejsem ďouče krev a mlíko. Nemám nikterak velkou základnu ani ňadra dmoucí. Prostě velikost 48 kam se podíváš.
    Znám některé z vás podle fotek z různých auditek a některé z vás osobně a musím říct, že z mého pohledu jste víly a jste tam, kam já bych chtěla a pak je pro mě nepochopitelné, jak se vám na sobě může něco nelíbit. Nicméně se pokusím tento fakt co nejvíce upostranit a nepsat hlášky typu, ILLUZE, co to povídáš, dyk ty seš taková panenka ;)

Děkuji za otevření obzoru ohledně perspirantu na stehýnka, sukně mám ráda, ale nenosím je, protože v létě silonky nee a ta pošramocená stehna jsou pěkně nepříjemná věc. (byť dle mé babičky, je vynesení odpadků bez punčošky něco jako společenská degradace), ale s velikostí 48 jsem vděčná za každý cm2, ke kterému se nelepí látka. Takže většinou volím volné oblečení (snažím se vynechávat model Pavarotti, aby to alespoň trochu připomínalo, že jsem ženská).

Tak doufám, že mě nevyženete.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Tak já se teda setkávám s různými formami sdělení, že jsem, nejdiplomatičtěji řečeno, figury wagnerovské.
    GALE
    GALE --- ---
    BESSAYA: Dvakrát jsme se viděly a přiznám se, že bych tě prohlásila za drobnou osobu.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ono to asi nebude jen o nás, ale taky o lidech okolo, že každý to vidí jinak trochu. Muž mě doma občas oslovuje "mini" nebo prcku" a podobně, kolega mě oslovuje často moje milá boubelatá a kdysi tu i padlo něco ve smyslu, že jsem taková hřmotná ženská. Setkávám se obecně s oběma názory a drobná si myslím že fakt nejsem, akorát tak do výšky (166).
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ILLUZE: no já už se tomu dneska směju, ale tenkrát jsem se fakt chtěla propadnout, a to jsem tehdy vážila 57 kilo, kde ty časy jsou :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: P.S. a tou větou oné slečny bych se nijak osobně na tvém místě nezaobírala :-))
    tipuji to na klasickou vyčůranost, respektive lenost...
    a těžko někoho, kdo ti něco podobného pronese "něžně", pošleš tam, kam zaslouží, tedy tam, kde slunce nesvítí ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADIETTA: když ono je to asi i trošku o něčem jiném... ;-)
    Renfri má pleť a tvář jako porcelánová panenka, když se usměje, vidíš jen ty oči a zářivý úsměv a to všechno ostatní se tak nějak "smaže" :)
    Snad jsem nenapsala nic urážlivého... jen jsem to u ní postřehla za tu dobu, co se známe... paradoxně na mne jako "velká" nejvíce působila v období, kdy vážila nejméně za tu dobu, co se známe... protože tehdy nebyla úplně šťastná a bylo to znát, ten smutek zastřel to ostatní, takže do popředí "vyplul" velký hrudník...

a když budu psát za sebe - aktuálně je mne víc, než mi je milé a je mi jasné, že s tím musím něco udělat... ale přesto co chvíli slyším na svou adresu "drobku" nebo "maličká" - jasně, jsem podměrečná, ale je mne dost a opravdu mám čím dýchat i na čem sedět... sama jsi to viděla na fotce...
    velmi často mi muži nabízejí pomoc, kamarádky trvají na tom, že mi ponesou tašky...
    tak nevím - jestli už vypadám tak strašně zrychtovaně nebo je to jinak... :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: to musíš mít skutečně úžasné fluidum, když působíš jako drobná a křehká (a to si neber špatně, považuju tě za opravdu atraktivní ženskou, ale za drobnou a křehkou bych tě skutečně neoznačila :-D).

Ale asi to teda opravdu bude mnou, tím co je uvnitř... i když pořád myslím, že ten exteriér hraje velkou roli i sám o sobě. Třeba mám pocit, že k holce s obrovskýma prsama se chlapi vždycky budou chovat trochu jinak než k holce s malýma, že se s tím pojí určitý stereotyp. A stejně tak když mám vzhled slovanské selky, tak se ke mně lidi nebudou chovat jako ke křehounké princezně.

Dodneška si vzpomínám na takovou příhodu z vejšky - jeli jsme se spolužáky na hory a jeden kamarád vzal svoji přítelkyni, kterou jsme do té doby neznali. Byla neskutečně drobná a štíhlá, takový ten typ, co máte pocit, že fouknete a ona odletí, měla dlouhé vlasy až do pasu, obrovské oči... no prostě víla. Kamarád jí nesl úplně všechno, svoji krosnu, její krosnu, svoje lyže, její lyže, a ona si nesla akorát v ruce spacák. No a na srazu se po seznámení se na mě těma svýma velikýma očima podívala a něžně pronesla: ty vypadáš, že jsi taková silná, nepomohla bys mi s tím spacákem? A já z toho byla tak konsternovaná (a toužila se propadnout do podsvětí), že jsem jí ten spacák ke svojí krosně a lyžím fakt vzala. :-D
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Kdyby se někdo z odvážnejch vyblejskl, jak to vypadá před a po se stahovacím prádlem plus nějakými šaty navrch (a bez zataženého pupku atd. :), bylo by to prima. Kdysi jsem si cosi chvíli nosila, ale zdálo se mi, že efekt je pouze psychologický.
    GALE
    GALE --- ---
    Hodně se potím a jediný deodorant, který můžu běžně používat, je Garnier, zbytek mi vydrží max. půl dne.
    Na stehna se mi velmi osvědčil pánský Old Spice. Vydrží mi celý den, narozdíl od všech dámských, co jsem zkoušela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam