Dobré ráno milé dámy. :)
Takže na férovku, já velikost 48. Po loňském veleúspěšném zhubnutí -18kg (pravidelná joga, jídlo, spánek) , startovací vel 52/54. A teď nic. Nezvládám chodit cvičit, moji milovanou jogu nahradilo jakési ženské cvičení, mou milovanou cvičitelnicu Leničku (éterickou vílu, co si v pase uměla udělat uzel), nahradila milá pištivá Hanka a dostala jsem se do fáze, že tam chodit nechci, přestože jsem byla závislá a těšila se na svou týdenní dávku uzlování a protahování (pro mne to byl ještě bonus "mého" času, mám doma 4-letou holčičku). Kila se díky asi zdravému hubnutí nevrací (ťuk, ťuk, ťuk) . Nicméně otevřeně přiznávám, že to není cílová velikost, kam jsem měla v plánu se dostat. Teď momentálně jsem ve velké duševní nepohodě(kterou si z větší části asi způsobuji sama, jsem puntičkář a nerv) a samozřejmě mi velmi nevyhovuje konstituce, byť srovnání s předloňskem je to obrovské zlepšení, o jakékoliv pevnosti mého korpusu nelze hovořit ani diplomaticky, spíš bych to nazvala usilovně visí.
Bohužel nejsem ďouče krev a mlíko. Nemám nikterak velkou základnu ani ňadra dmoucí. Prostě velikost 48 kam se podíváš.
Znám některé z vás podle fotek z různých auditek a některé z vás osobně a musím říct, že z mého pohledu jste víly a jste tam, kam já bych chtěla a pak je pro mě nepochopitelné, jak se vám na sobě může něco nelíbit. Nicméně se pokusím tento fakt co nejvíce upostranit a nepsat hlášky typu, ILLUZE, co to povídáš, dyk ty seš taková panenka ;)
Děkuji za otevření obzoru ohledně perspirantu na stehýnka, sukně mám ráda, ale nenosím je, protože v létě silonky nee a ta pošramocená stehna jsou pěkně nepříjemná věc. (byť dle mé babičky, je vynesení odpadků bez punčošky něco jako společenská degradace), ale s velikostí 48 jsem vděčná za každý cm2, ke kterému se nelepí látka. Takže většinou volím volné oblečení (snažím se vynechávat model Pavarotti, aby to alespoň trochu připomínalo, že jsem ženská).
Tak doufám, že mě nevyženete.