• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: no toho se právě docela děsím... a teda hlavně bych ráda stihla letošní plesovou sezonu, když už jsem se konečně rozhoupala :D Nikdy jsem si nic šít nenechávala, ani nemám šajnu, na kolik to tak může přijít
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: co nechat ušít? Přijde mi to jako mnohem větší jistota
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Děvčata, nemáte nějaký tip, kde sehnat použitelné plesové šaty? Včera jsem guglila celý večer a našla kulový :(
    Jsem hodně vysoká a jablkoidní, takže zoufalý... Ideálně něco zavinovacího s velkým výstřihem a ne úplně dlouhý na zem. S prsama 95 H přestřižení pod prsy vážně není to pravý ořechový, potřebuju schovat břicho a ideálně teda ukázat výstřih a nohy, ty ujdou :D a s výstřihem do jinýho, než větší V, vypadám jak buldozer.

(blbý je, že spodek mám tak 48 a vršek 52, moc se mi líbí to rozčlenění na pepperberry na ty velikosti prsou, to bych si mohla vzít menší šaty s větším vrškem, jenomže podle tabulek to vypadá, že moji už nemaj :(
    ISCH
    ISCH --- ---
    Slečny, dámy... Dotaz: nemáte některé na půjčení na víkend (konrétně na sobotu) nějaké šaty?
    Velikost 52.
    A odměním se čím budete jen chtít.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Punčochové kalhoty Bellinda 3 Actions 22 den
    http://www.e-bellinda.cz/puncochove-kalhoty-3-actions-22-den/
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SIMCIIQ: K šortkám nevím, ale tyhle punčocháče vytvoří efekt pevného skoro :-) štíhlého těla. Jsou dost vysoké, mám je nad pas.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že ano.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    muzu je normalne najit v tescu v maji nevis?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: ke kolenum rozhodne ne, budu mit na sobe kratky sortky :((
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: potřebuješ vysoké, co jsou až pod lem podprsenky a až ke kolenům
    mají tam i levnější

http://www.clothingattesco.com/...iner/invt/cz221541&bklist=icat,4,shop,lingerie-shop,shapewear-shop
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: jenze ty kalhotky se mi vzdycky zariznou nespravne
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: stahovací kalhotky. Třeba F&F
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Chtela bych se zeptat, v nedeli mam mit foceni s holkama z tancovani a proste rada bych pod tricko nejak zmensila svuj spek, nekdo nejaky opravdu ucinny korzet, stahovaci pas nebo tak? Kazda rada dobra, diky moc :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    GALE: OK vyzkousim, dik :)
    GALE
    GALE --- ---
    VERUKEBA: Bandeletky jsou vlastně ty krajky, co jsou u samodržek, takže ti opravdu padat nebudou.
    Deodorant používej, jaký jsi zvyklá. Pokud ti nebude stačit, mám vyzkoušeno, že pánský Old Spice to dává s přehledem.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Holky, jakej typ deodorantu pouzivate na stehna? Tuhy nebo "tekuty"?
    A znate nekdo znacku Bodyglide? Nebo je to stejny jako obyc deodorant?

Jinak taky uvazuju o Bandelletes. Akorat se bojim, ze mi to bude padat. Momentalne funguju na ruzne nastrihanejch silonkach, ale nic moc.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: Pepperberry mě trochu zklamalo. Jako ty věci jsou krásné a kvalitní, o to nic, ale objednávám si tu nejnižší řadu "curvy" a většinou je mi to přes prsa stejně trochu velké. Tak já nevím, na koho to dimenzujou, když mi s velikostí 30H je jejich nejmenší velikost velká. A v běžných obchodech jsou mi vršky pochopitelně přes prsa malé. To naštve.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: no jo, nechávám si šít už dost dlouho, ale teď jsem to potřebovala velmi rychle a moje švadlenka je na dovolené :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA: reseni: Pepperberry nebo svadlena. Ja vim, cena. Ale..
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Tak jsem dneska náhodou chodila po Tescu a prohlížela FaF.
    Potřebovala jsem halenku. Volnou, lehkou, pastelové hodně světlé barvy, ale se záševky, aby vynikl pas.
    Vyzkoušela jsem tři.
    Je to na nic. Když si vezmu velikost 46, je mi to přes prsa a zbytek mám jak stan.
    Když si vezmu halenku, která mi padne na zbytku těla, není šance ji přes prsa zapnout (chybí 5 - 10 cm). Kdo to sakra šije? A podle koho?
    :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam