• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: takže myslíš 1,5 materiál a dva litry šití jo? No materiál nejsem schopna sehnat, jsem v tomhle fakt lempl, co se týče módy. Ale teda možná by fakt stálo za to, se zeptat někde u krečový, ta by mohla poradit i se střihem, že..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: tak 95H fakt nejsou "obrovský prsa". Začni tím, že se stavíš u nás v Caresse a uivíme. Pokud máš malé košíčky, tak potřebuješ větší obvod, abys to zapla.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: já jsem si opravdu hodně složité šaty z fakt blbého materiálu nechávala šít za necelé dva tisíce (i s podšívkou (spodničkou). Látka stála 1,5 tisíc (byly až na zem a je na nich použíto asi 8 metrů látky.)

kratší mám za šití za tisícovku.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: jo.. teoreticky i větší košíčky by mohla být myslím, obvod sedí určitě. Mám vážně, vážně obrovský prsa.

Koukám na ten promod na web, tam to vypadá, že končí u 48čky.. teda promod v HK je, tam bych se mrknout mohla koneckonců
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Tou velikosti podprsenky jsi si jista?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Ja mam dobrou zkusenost s F&F, saty jake popisujes mam i z Promodu, obcas se najde neco i v Ulle Popken, ale to je spis nahoda.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: no toho se právě docela děsím... a teda hlavně bych ráda stihla letošní plesovou sezonu, když už jsem se konečně rozhoupala :D Nikdy jsem si nic šít nenechávala, ani nemám šajnu, na kolik to tak může přijít
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: co nechat ušít? Přijde mi to jako mnohem větší jistota
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Děvčata, nemáte nějaký tip, kde sehnat použitelné plesové šaty? Včera jsem guglila celý večer a našla kulový :(
    Jsem hodně vysoká a jablkoidní, takže zoufalý... Ideálně něco zavinovacího s velkým výstřihem a ne úplně dlouhý na zem. S prsama 95 H přestřižení pod prsy vážně není to pravý ořechový, potřebuju schovat břicho a ideálně teda ukázat výstřih a nohy, ty ujdou :D a s výstřihem do jinýho, než větší V, vypadám jak buldozer.

(blbý je, že spodek mám tak 48 a vršek 52, moc se mi líbí to rozčlenění na pepperberry na ty velikosti prsou, to bych si mohla vzít menší šaty s větším vrškem, jenomže podle tabulek to vypadá, že moji už nemaj :(
    ISCH
    ISCH --- ---
    Slečny, dámy... Dotaz: nemáte některé na půjčení na víkend (konrétně na sobotu) nějaké šaty?
    Velikost 52.
    A odměním se čím budete jen chtít.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Punčochové kalhoty Bellinda 3 Actions 22 den
    http://www.e-bellinda.cz/puncochove-kalhoty-3-actions-22-den/
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SIMCIIQ: K šortkám nevím, ale tyhle punčocháče vytvoří efekt pevného skoro :-) štíhlého těla. Jsou dost vysoké, mám je nad pas.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: myslím, že ano.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    muzu je normalne najit v tescu v maji nevis?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: ke kolenum rozhodne ne, budu mit na sobe kratky sortky :((
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: potřebuješ vysoké, co jsou až pod lem podprsenky a až ke kolenům
    mají tam i levnější

http://www.clothingattesco.com/...iner/invt/cz221541&bklist=icat,4,shop,lingerie-shop,shapewear-shop
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KLAIR: jenze ty kalhotky se mi vzdycky zariznou nespravne
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SIMCIIQ: stahovací kalhotky. Třeba F&F
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Chtela bych se zeptat, v nedeli mam mit foceni s holkama z tancovani a proste rada bych pod tricko nejak zmensila svuj spek, nekdo nejaky opravdu ucinny korzet, stahovaci pas nebo tak? Kazda rada dobra, diky moc :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    GALE: OK vyzkousim, dik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam