• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    K těm šatům plesovým... já si splnila sen a koupila tyhle. Cena na první pohled děsivá, po rozbalení šaty vypadaly jako kus hadru, ale holt u IGIGI fakt někdo přemýšlí o tom, že šije na tlusté. Oblečené dost dobré (byla všeobecná pochvala) a na maloměstský ples přiměřené.
    Šaty Gweneth od IGIGI pro plnoštíhlé
    http://www.plnekrivky.cz/produkt/saty-gweneth-od-igigi-2/
    APRILMOUSE: mám velikost cca 50, taky břicho, se stahovacím prádlem to vypadalo dost dobře. Zkus uvažovat o tomhle střihu ;) tady tyhle RENFRI: dost podobné a krásné!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    v jine barve
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja bych se nebala ani tohohle strihu, nohy mas dobry
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: ooo to vypadá pěkně!!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    CHIMERA: uka šaty :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    APRILMOUSE: šaty podobné jako ve filmu Saturnin a výstřih rozhodně do V :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: díky!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: Ja bych podporovala, za a) teda spravnou podprsenku, coz vidim na tu 85K, za b) klidne to, co jsi psala, cili Veckovy vystrih, saty lehce pod kolena, ale ne moc siroka sukne, zavinovaci se mi na ples nezdaji byt moc vhodne..
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: z Jaroměře. S tou podprdou díky moc, to rozhodně vyzkouším.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: začni správnou velikostí podprsenky. Pak se jdi poradit se švadlenou. Nech si to ušít na míru. Odkud jsi?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    85 JJ/K ? týjo to se vyrábí? :D

No a tak co myslíte se střihem atd. výstřihem, at nevypadám jako stodola?
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    April, na tebe by se mi (po výměně podprdy :-)
    nejvíc líbily šaty ala třicátá léta 20. století. nahoře to bylo volné, sukýnka může být různé velikosti.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: takže klidně těch 85.
    Já mám pod prsy 93 a nosím 75, občas 70...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: mám 178 cm
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KLAIR: 100-101
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLAIR: 80 urcite ne, ona je fakt hodne vysoka, to z fotky nevidis a ruku v ruce s tim jde i vetsi hrudni kos, 95 bude mozna mimo, ale spis treba 90, na 80 se podle me nedostanete...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    APRILMOUSE: O to nejde, to je mi jasny... spis porovnani te velikosti, at si udelas predstavu, a taky typ strihu..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    APRILMOUSE: Ok, máš na sobě špatnou velikost podpsrenky (prsa jsou spíš spadlá dolů a podprsenka je jen "připlácne".

Odhad je tak 85JJ/85K, Možná i 80.
    Fakt to není moc poznat, ale těch větších košíčků se fakt není třeba bát.

Vezmi si prosím krejčovský metr a změř se pod prsy. Hodně vydechni a hodně utáhni. A napiš mi sem číslo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    RENFRI: 46 mi je malá rozhodně. tu 48 obleču, když mi fakt sedne ultra střih, jinak jedu spíš těch 50-52
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    jsem si vzpomněla na jednu fotku, kde jsem ukazovala ségře oblečení :D tak jsem ji našla

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam