• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: dám ti sem jiný, protože k RENFRI na poradnu nechodíš. Co si myslíš o té mašli? Nahradit něčím decentnějším? Chci v tom vypustit deváťáky u starosty... Fotil Ondra (z podhledu)

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: výýýýmluvy :-P
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: nedostatek dodatečné načančanosti, co umocňuje dojem :-P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TALENKA: co ti brání vyfotit se po akci? ;-)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    MADIETTA: já žádnou z akce nemám :/ tam byl takový fofr, že jsem to prostě nestihla :/
    HANELA
    HANELA --- ---
    MADIETTA: tak to se těším!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    HANELA: je v nich skvostná, přemluvte ji, ať dá fotku :-)))
    HANELA
    HANELA --- ---
    TALENKA: úplně Tě v nich vidím! Musí Ti hezky sedět, i barevně!
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    K těm šatům plesovým... já si splnila sen a koupila tyhle. Cena na první pohled děsivá, po rozbalení šaty vypadaly jako kus hadru, ale holt u IGIGI fakt někdo přemýšlí o tom, že šije na tlusté. Oblečené dost dobré (byla všeobecná pochvala) a na maloměstský ples přiměřené.
    Šaty Gweneth od IGIGI pro plnoštíhlé
    http://www.plnekrivky.cz/produkt/saty-gweneth-od-igigi-2/
    APRILMOUSE: mám velikost cca 50, taky břicho, se stahovacím prádlem to vypadalo dost dobře. Zkus uvažovat o tomhle střihu ;) tady tyhle RENFRI: dost podobné a krásné!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ZUZKAOU: salomon
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Mám od nich nepromokavou Arrow, i když nezateplena, tak dala bez obtíží lyžování v -30 na Hintertuxu, stejně tak jako přechody Tater a Malé Fatry, Pyreneje i Rumunsko v jakémkoli počasí.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZUZKAOU: Já mám rada Tilak, prodává např. Hudy sport.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    kde kromě north face a skogstad mají velké nepromokavé outdoorové bundy? Na evropské hory, celoročně - takže fakt funkční, ne na procházky po městě.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ZUZKAOU: Díky, včera jsem jedny nakonec ulovila v MS. Sice nejsou plesové, ale do kanceláře, černomodré s ptáčky za 399,- Kč (původní cena 1699, to potěší), byla jsem tam pro stahovací prádlo. Jelikož mi končí prázdniny, jedu si v sobotu pro Bobuli, tak už se jen tak neurvu na osvětovou misi. Ale kdyby náhodou ano, vyrazím tedy do centra.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: na šaty v téhle velikosti to chce Václavák a http://www.debenhams.cz/
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERA79:
    Víc se mi osvědčilo stahovací kombiné než body. Zkus kouknout po něm.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ILLUZE: Vierko, dlabu a to. Mám ty šmuky, dneska odlovím prádlo a malé černé to jistí. Uznávám, že by to na ples šlo asi líp, ale nejedná se o Žofín za účasti kamer jednak a druhak tam budu stejnak jedna z nejlépe oděných.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA79: hele, a co ten obchod cestou z Ípáku na Karlák po levé straně?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Celkem hezké:
    Bully Calls News Anchor Fat, News Anchor Destroys Him On Live TV
    http://www.upworthy.com/bully-calls-news-anchor-fat-news-anchor-destroys-him-on-live-tv?c=reccon1
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Milé dámy, s ohledem na poslední diskuzi se s váma hodlám podělit o včerejší odpoledne. Rozhodla jsem se, že pro letošní plesovou sezonu ( jeden myslivecký, jeden města a možná baráčníky-jako každý rok, max. 3) pořídím nový model plesací. Jelikož svátky byly spíš obžerství než klidu a míru (čehož bylo též dostatek, nakynula jsem slušně, hrnečku, prosííííííííím, už dost!). Včera po pr jsem vyrazila na lov (Praha). Trasa byla jasná oběhané hadrárny + Eden, ten nemám ráda, ale FF, jináč tedy nejradši Harfu, páč je tam ULLA a taky většinou prodavačky v přesile a fůra klidu, nikdo vás tam nebuzeruje, když si nesete 12 ramínek do kabinky a pod.
    Miluju nákupy hadrů v zimě, všude se topí, kozačky na zip, navlečená do kabátu, šály, přesto mošna se smíšeným odpadem, no klasika. Chtěla jsem něco na hraně, ne velkou večerní, něco co bych zrecyklovala na případné svatbě, která se na léto rýsuje (cizí svatba). Jednoduché, klasické, co snese nějaké to voživeníčko doplňky a pokaždé bude trochu jiné. Takže MS, FF, CA, ULLA, pak jakési EL, a dva krámy takové prostě cestou. Zpocená až na základně a nic?? Všechny možné střihy, materiály, velikosti a nic??? Prodavačky se fakt snažily prodat, ale jediné, což by jakž takž šlo (=sedělo), bylo polské umělohmotné cosi za 2.450,- v lesku až očka přecházela a to s mou velikostí 48/50 opravdu nepřichází v úvahu, navíc sešité tak divně z pofidérních částí jak ten kobercový desiguáááál, co se mi opravdu mocně nelíbí.
    Jsem znechucena, zničena a beru opět malé černé, v tescu jsem si k nim koupila ve slevách soupravu na hrdlo, zápěstí a slechy to celé za 149,- káčé a mám dost. Od sousedek si půjčím zlatý lak na nehty a padla.
    Potřebuju ale své mocné tělo navlíknout do body, visí to už opravdu velmi nepěkně, na to skočím asi vedle k holkám do podprsenek, nejdřív se optám, zda mají mamutí, abych neprovedla marnou jízdu.
    Ano, nechat ušít, hmm, ples je v sobotu a já ani nevím, kam bych se u nás v Malešicích obrátila, zda máme švadlenu.
    Pražské boubelaté, dejte mi typ. NE internety, po včerejší zkušenosti (kdy mi jednu byly 48 akorát podruhé 54 malé), musím zkoušet. Popřípadě, pokud by tu některé místní sošná pražská chtěla spáchat dobrý skutek a půjčit, nebudu se bránit, pěkně poděkuji a jistě nejdu způsob, jak se odvděčit. Jsem buřt na nehezkých nožičkách :E.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam