• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LAURA: Vypocet v kalkulatoru se ridi hlavne podle prsou, imho... mne by vysla snad 22 nebo i vetsi a 16 mi je...
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: ja jsem z tech jejich vypoctu trochu znepokojena.. vysla mi velikost 14, normalne mam 8, max 10.
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: hm, takže bys doporučila koupit spíš menší než co to člověku vyhodí v té jejich tabulce?
    Mně to podle těch jejich velikostí vychází v podstatě na 12ku, resp. přes prsa i v pase mám cca o 1cm míň, než co oni uvádí.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MOUNTBATTEN: JJ, máš pravdu.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    THERY: Děkuji za zkoušku =)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ma obecna zkusenost s ladyvlondon- na prsa 103 a pas 80 si kupuju 14ku (i kdyz mi nekdy vyjede jako tip i 18:-D) a ta mi v zasade sedi, kdyz je mi to vetsi, tak o pul cisla, dtto mensi;-)
    THERY
    THERY --- ---
    SEXILKA: Klidně si můžeš přijít zkusit ty motýlové :) GALE si je přijde zkusit ve čtvrtek večer, takže můžeš někdy předtím. Kdyby je pak GALE nechtěla, tak se můžeme domluvit dál. Více případně pošta
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Docela mam strach, ze mi ty 16ky budou velky :] prosim mohla bych si je od vas zkusit?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ale zas tam ted pridali spoustu novych day dress:-)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    RENFRI: To mi nedělají radost. Všechny co se mi líbí nějak vyprodávají. =/ Asi skončím nakonec u jednobarevných a to bude trochu nuda =)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    16
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SEXILKA: V jaky velikosti? Maji posledni..
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---

Nehodláte někdo znova udělat objednávku? Moc se mi líbí tyto: http://ladyvlondon.com/Glamorous-Black-Lace-Tea-Dress/#.UzBamvl5OA4
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    THERY: Kdyby neseděli, tak 16 by mi měla být =)
    THERY
    THERY --- ---
    MOUNTBATTEN: No vidíš, to jsem ani nepostřehla, sakra :) Tak snad tyhle budou sedět GALE a v dohledné době naskladní menší
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    THERY: o tech butterfly tu uz psal Axtheb, ze nesedi! Ze- jestli jsem to pochopila spravne (kdyztak prosim opravu)- generator ti vyjede skutecne cislo o tak 2 konfekcni velikosti vetsi, ale kdyz prijdou, zjistis, ze je ti to velky
    [ AXTHEB @ Boubelky boubelkam ] (odsud par prispevku niz)
    GALE
    GALE --- ---
    THERY: A jakou máš normální velikost? Koukala jsem na ně, ale dle jejich kalkulátoru bych měla mít 18! Normálně mám 12-14. Ráda bych si je zkusila. Kdyžtak pošta.
    THERY
    THERY --- ---
    THERY: Takže kdyby někdo chtěl tyto: http://ladyvlondon.com/Beautiful-White-Butterfly-Tea-Dress/ ve velikosti 16, tak jsou k dispozici.
    THERY
    THERY --- ---
    MOUNTBATTEN: Já poprvé měla Hepburn dress a Swing dress podle své tradiční velikosti a byly mi hodně malé přes prsa, vůbec jsem je nezapla. Před chvilkou mi přišly Tea dress, které jsem teda brala podle jejich kalkulátoru, a ty mi jsou pro změnu tak o velikost větší.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Zajímavý článek:
    5 Things I Miss About Weighing More Than 300 Pounds
    http://www.mindbodygreen.com/0-13018/5-things-i-miss-about-weighing-more-than-300-pounds.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam