• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    LAURA
    LAURA --- ---
    ILLUZE: díky za konzultaci, 8 nakonec jako prdel na hrnec ,)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LAURA: klid, já se vlezu do 12, ale je fakt, že v těchto šatech mám opravdu napresovaný pas - na to vážně nejsem zvyklá... a budu do nich muset váhu sundat
    obvykle mám opačný problém - že se nevejdu přes hrudník
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: prsa mám taky tak o 1-2cm míň.
    Zase si říkám, že asi lepší trochu volnější, než abych se do toho nenarvala vůbec..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: a prsa? Ja swing vzala 14, ac mi tabulka tvrdila prsa o dobrych 5 cm mensi, ale pas byl akorat (podle tabulky o trosinku vetsi). Takze sem to "zprumerovala":-)
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: děkuju. :) Akorát teď jsem ještě nejistější, co vzít...
    Jsem spíš jablko a mám zálusk na swing dress. 10ka tam má podle tabulky v pase 71cm a 12ka 76cm. A já mám asi 74-75 (podle toho, jestli jsem zrovna najezená nebo hladová)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RENFRI: a holky, co maj nevyraznej pas, davat pozor na miru v pase, prec jen se pocita spis s typem p presypacky, nez jabko (takze ja cekuju hlavne pas, protoze jinak mi to taky vyhazuje kvuliva prsoum vetsi miry:-)) )
    LILY: takhle, mne ty, co jsem si koupila, vetsinou i na tu 14 vychazely (18 mi vychazely tea dress a u tech sem nechtela riskovat a dala prednost jinemu, hezcimu:-), typu). Myslim, ze daydress mi vychazely i na 16, ale stacilo o pul inche snizit prsa a zas z toho byla 14:-) Proste ja to beru tak, ze kdyz mi- a koukam do tabulky spis, nez na generator!- vychazi to vetsi cislo, ale hranicne, tak beru cislo mensi;-)
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: já jsem si v anglickém číslování kupovala akorát něco málo v M&S a to jsem měla právě gatě i svetr vel. 10.
    A u tebe bych tipovala rozhodně menší číslo, než mám já. :)
    LAURA
    LAURA --- ---
    RENFRI: no stejne nezbyde nez vyzkouset :) ale mela jsem ten samy pocit, diky za potvrzeni.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LAURA: Vypocet v kalkulatoru se ridi hlavne podle prsou, imho... mne by vysla snad 22 nebo i vetsi a 16 mi je...
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: ja jsem z tech jejich vypoctu trochu znepokojena.. vysla mi velikost 14, normalne mam 8, max 10.
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: hm, takže bys doporučila koupit spíš menší než co to člověku vyhodí v té jejich tabulce?
    Mně to podle těch jejich velikostí vychází v podstatě na 12ku, resp. přes prsa i v pase mám cca o 1cm míň, než co oni uvádí.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    MOUNTBATTEN: JJ, máš pravdu.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    THERY: Děkuji za zkoušku =)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ma obecna zkusenost s ladyvlondon- na prsa 103 a pas 80 si kupuju 14ku (i kdyz mi nekdy vyjede jako tip i 18:-D) a ta mi v zasade sedi, kdyz je mi to vetsi, tak o pul cisla, dtto mensi;-)
    THERY
    THERY --- ---
    SEXILKA: Klidně si můžeš přijít zkusit ty motýlové :) GALE si je přijde zkusit ve čtvrtek večer, takže můžeš někdy předtím. Kdyby je pak GALE nechtěla, tak se můžeme domluvit dál. Více případně pošta
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Docela mam strach, ze mi ty 16ky budou velky :] prosim mohla bych si je od vas zkusit?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ale zas tam ted pridali spoustu novych day dress:-)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    RENFRI: To mi nedělají radost. Všechny co se mi líbí nějak vyprodávají. =/ Asi skončím nakonec u jednobarevných a to bude trochu nuda =)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    16
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SEXILKA: V jaky velikosti? Maji posledni..
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---

Nehodláte někdo znova udělat objednávku? Moc se mi líbí tyto: http://ladyvlondon.com/Glamorous-Black-Lace-Tea-Dress/#.UzBamvl5OA4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam